Cookie- og Privatlivspolitik
Gyserfilm skulle have været direkte på streaming: Nu er den et fænomen i biografen

Gyserfilm skulle have været direkte på streaming: Nu er den et fænomen i biografen

Har du set 'Smile'?

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Gyserfilmen Smile er et hit i biografer verden over, hvor den dags dato har solgt billetter for over 137 mio. dollars med 71 mio. dollars i USA alene. Det er virkelig flot, ikke mindst taget i betragtning af, at den oprindeligt var produceret direkte til streaming på Paramount+ (nu SkyShowtime).

Men folkene bag filmen syntes undervejs, at 'Smile' var for god, så de endte med at give den en biografpremiere – noget som de næppe fortryder, da produktionsbudgettet angiveligt blot er 17 mio. dollars.

 

LÆS OGSÅ: Ny gyser "gør for smil, hvad 'Jaws' gjorde for havet"

Da vi talte med skuespillerne og instruktøren bag 'Smile', spurgte vi til netop denne ”opgradering” fra streaming til biograf. Om her fortalte instruktøren Parker Finn:

- Jeg elsker film, fordi jeg elsker at gå i biografen med et stort lærred og lyd i et fælles miljø. Og jeg føler mig så heldig og spændt på, at Paramount lancerer den på en stor måde. Og jeg er glad for, at publikum kommer til at se den på et stort lærred i et fællesskab med andre publikummer.

Se hele interviewet med både Finn samt skuespillerne Sosie BaconJessie T. Usher og Kyle Gallner nederst i artiklen.

I Danmark har filmen på tre uger solgt 57.000 billetter i biografen og indtager lige nu 2. pladsen på listen over de største film i biografen. Det mest imponerende ved denne bedrift er, at filmen åbnede relativt beskedent herhjemme på en 8. plads med under 6.000 solgte billetter, men allerede anden uge i biografen sprang filmen op på 2. pladsen med over 15.000 solgte billetter.

Det er ret usædvanligt, at film tager det spring på bio-hitlisten, hvor det som regel går den anden vej, at når film er åbnet med et vist antal billetter, går det med enkelte undtagelser nedad derfra.

Smile kan ses i biografen netop nu.

 

DK TOP 10

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.