Om os

Kino.dk – Filmen starter her!

Her på kino.dk kan du bestille og købe biografbilletter. Du kan læse og se mere fra aktuelle og kommende premierefilm og blive inspireret til din næste biograftur. Du kan samtidig deltage i debatter om film, skrive dine egne filmanmeldelser og læse andre brugeres kommentarer og holdninger. Du kan også læse mediernes dom over de nyeste film og give dem svar på tiltale.

Kino.dk er ejet af Nordisk Film Biografer og CinemaxX. Vi står for at formidle salget af biografbilletter mellem biografgængerne og over 50 danske biografer, som er fordelt over hele landet. Alle landets biografer er velkomne på sitet. 

Kino.dk giver dig muligheden for at købe billetter, hvor som helst og når som helst både på mobil og computer.

Filmnyheder er en stor del af kino.dk, der udover seneste trailers, billeder og rygter også tilbyder afstemninger, konkurrencer og meget andet, der alt sammen har noget med film at gøre. Vi producerer også video-interviews med filmstjerner, rapporterer fra den røde løber osv., ligesom vi udkommer på sociale medier som Facebook og Instagram.

Når du køber biografbilletter gennem kino.dk, får du samtidig muligheden for at oprette en profil og deltage aktivt på sitet. Dine aktiviteter på kino.dk samles på din personlige profil, som du kan vælge at dele med andre brugere.

Virksomheden består af i alt 7 fuldtidsansatte, der udgør en redaktion, salgsafdeling, IT og support.

Kundeservice
Tlf. 71 99 32 48 (tlf. er lukket i weekenden og på helligdage)

Direktør
jesper@kino.dk

Head of IT
hack@kino.dk

Head of sales
martin@kino.dk

Head of content
daniel@kino.dk

Content developer
dhn@kino.dk 

Content creator
christine@kino.dk

Content & podcast creator
bjarke@kino.dk 

Support & traffic manager
sandie@kino.dk


CVR nr. 31878020

Senest opdateret: 7. maj 2024.

Nyeste film i biografen

Se flere aktuelle film

Top 10 mest ventede film

Se hele listen