Betalingsbetingelser


Når du køber biografbilletter på kino.dk, handles der direkte med biografen og derfor gælder deres betalingsbetingelser for købet. Kino.dk har ingen mulighed for at refundere købte billetter.


Nordisk Film biografer
Vi kan godt refundere eller ombytte billetter, til ordinære forestillinger. Det skal ske ved personligt fremmøde i den biograf, hvortil billetten er købt, inden forestillingens start, medbringende billed-id samt det kreditkort, som købet er foretaget på. 

Købte billetter til koncerter, foredrag, live events broadcastet via satellit, galla premierer og særarrangementer refunderes ikke.

Hvis du har købt billetter via din BIOPLUS profil og der er mere end 2 timer til forestillingens start, kan du refundere billetter til ordinære forestillinger fra din profil på NFBIO.dk. 

Pengene går retur efter 3-5 bankdage. Ved anvendelse af Mastercard kan der gå op til 30 dage, før pengene igen er retur.

Hvis du har anvendt et gavekort eller gavebilletter, skal du besvare din mail med bekræftelse på refunderingen og anmode om at få tilsendt nyt produkt. Dette sker ikke automatisk. Det vil kun være et eventuelt tillæg du vil få retur med det samme. 

OBS. Hvis du ikke modtager en bekræftelse på refunderingen til din mailadresse, skal du ringe inden filmstart for at sikre dig, at refunderingen er foretaget korrekt.

Har du ikke købt billetter med en BioPlus profil og er forhindret i at refundere billetter i biografen, skal du kontakte os telefonisk INDEN forestillingen starter på 70131211 (åbent alle dage mellem kl 11-20) og høre om dine muligheder. 

Billetter kan ikke ombyttes eller refunderes alene ved at skrive til biografen.
 

CinemaxX biografer
Ønsker du at fortryde et billetkøb, kan refunderingen som udgangspunkt ske ved henvendelse inden forestillingens starttidspunkt. Er billetterne købt online, behøver du ikke besøge biografen. Her kan du enten ringe til os på 70 101 202  eller videresende den købskvittering du modtog på mail til bestilling@cinemaxx.dk. Det er vigtigt, at du i mailen tydeliggør, hvilke billetter du ønsker refunderet. Ved henvendelse telefonisk eller pr. mail, kan henvendelsen senest rettes kl.21.15, da vores servicecenter lukker her - Uanset om din film starter efter dette tidspunkt.

Er billetterne købt fysisk i biografen, kræver det en fysisk henvendelse for at få refunderet købet. Møder du fysisk op i biografen, kan refunderingen til gengæld ske frem til filmstart uanset klokkeslæt.

Med undtagelse af ”Biografklub Danmark” gavekort kan billetter købt med gavebilletter eller vouchers ikke refunderes.


Øvrige biografer
Kontakt biografen direkte - kontaktinfo findes på biografernes profiler HER