Lykkelige omstændigheder

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen er i de fleste scener fortalt i et roligt tempo. Den indeholder scener, hvor personerne er kede af det, ulykkelige og græder. Den indeholder desuden en lettere dramatisk scene med en fødsel, hvor stemningen er præget af usikkerhed og panik. Da scenerne er af kortere varighed og afløses af scener med en lettere og mere positiv stemning, vurderes filmen til kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
06.10.2022
| |
1 time 37 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Lykkelige omstændigheder
|
Lykkelige omstændigheder plakat
Få en påmindelse 3 dage før premieren.

Den danske romantiske komedie 'Lykkelige omstændigheder' handler om søstrene Katrine og Karoline, der var tætte som børn, men som i dag kunne leve meget mere forskelligt.

Karoline lever i et forgældet forhold med den arbejdsløse DJ Ronny. Katrine har derimod det hele i sit forhold med den succesfulde bygmester Markus. Det vil sige alt undtagen børn.

Men da Karoline bliver gravid ved et uheld, udtænker Katrine en snedig plan, som kan løse alles problemer: Katrine betaler søsterens gæld og lidt til – og får til gengæld hendes kommende baby. Den aftale kan Karoline ikke sige nej til, og så skal alle detaljer på plads inden fødslen. Men intet går som planlagt…

'Lykkelige omstændigheder' er Anders W. Berthelsens første film som soloinstruktør. Han har dog tidligere været medinstruktør på Ser du månen, Daniel med Niels Arden Oplev.

Skal du se Lykkelige omstændigheder?
(36 stemmer)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.