Cookie- og Privatlivspolitik

Alle for fire

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en humoristisk og positiv grundstemning. Den indeholder flere let voldsomme scener hvor en person kommer til skade og slår sig. Vi ser desuden en scene med voksne der skændes og er i affekt. Da de voldsomme scener imidlertid ikke er udpenslede og forløses hurtigt samt afbødes af komik, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
11.08.2022
| |
1 time 26 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Alle for fire
|
Versioner: se alle
2D, Danske undertekster, 2D med Besøg, Babybio, Seniorbio, Strikkebio, Særvisning
|
Billetter
Alle for fire plakat

Komedien 'Alle for fire' er den nyeste titel i Rasmus Heides filmserie Alle for én, Alle for to og Alle for tre.

Alt ånder fred og idyl hos brødrene Timo og Ralf og deres gamle ven Martin, der har lagt sin fortid som politimand bag sig og har fået job i hospitalsvæsenet.

Timo er flyttet ind hos kæresten Lonnie igen, og hans og Ralfs små kup kører som smurt. Lige indtil den dag Timo opdager, at Lonnies fremtidsplaner ikke involverer ham længere!

Timo får nu brug for alle kneb - og i særdeleshed Ralf og Martin, hvis han skal vinde Lonnie tilbage. Det bliver deres mest dumdristige kup nogensinde.

Mick Øgendahl er igen tilbage som manusforfatter og hovedrollen Ralf, mens Timo spilles af Anders W. Bethelsen, efter Rasmus Bjerg havde portrætteret karakteren i de første fire film.

Tilbage fra etteren er Jon Lange som Martin, og Stephania Portalivo (Jagtsæson) tilslutter sig rollelisten som Didde.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (181 votes)
3.5
2.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "At kalde Rasmus Heides komedie 'Alle for fire' for "plat" ville være en fornærmelse mod ordet "plat"." (Thomas Brunstrøm)

 • Ekstra Bladet

  "Jeg morede mig flere gange så meget, at der stod vand i øjnene. Meget mere kan man vel ikke kræve af en komedie." (René Fredensborg)

 • Filmmagasinet Ekko

  "Hvor ville det dog være befriende, hvis 'Alle for fire' var en skideskæg komedie, som i politisk polariserede tider kunne bygge bro over den falske fortælling om forskellen på det kernesunde folk i provinsen og eliten på hovedstadens saloner. Det er desværre ikke tilfældet." (Nicki Bruun)

 • Information

  "Efterfølgeren til Rasmus Heides publikumssucceser 'Alle for en', 'Alle for to' og 'Alle for tre' er ikke noget subtilt filmisk mesterværk. [...] Men mon ikke den tilfredsstiller et behov for at se fladpandede fjolser vinde over dem, der tror, de er noget, efter bogstaveligt talt at være blevet skidt på." (Lone Nikolajsen)

 • Jyllands-Posten

  "Egon, Benny og Keld ville vende sig i graven, hvis de så, hvordan deres evner til at planlægge absurde kup bliver perverteret i Rasmus Heides halvkvædede forsøg på at katapultere den klassiske danske folkekomedie ind i det 21. århundrede." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "...når Berthelsen går amok over de andres ubehjælpsomhed og skumlende må tage sagen i egen hånd, er han næsten på linje med Gokkes latterfremkaldende irritation over Gøg i de klassiske stumfilmkomedier, og så står grinene faktisk i kø." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Soundvenue

  "Gennem hele den populære filmserie har historiens eneste drivkraft været karakterernes dumhed. Det gælder også i 'Alle for fire', hvor Rasmus Heide igen taler til laveste fællesnævner med et svagt manuskript." (Lars R. Knudsen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Hanne

Kan varmt anbefales

Sabine

Lidt ærgerligt at nogle af skuespillerne fra de tidligere film er skiftet ud. Men ellers sjov og god historie.

Robert

Ralf prøver at stjæle en sportsbil helt i starten og tror ik vi stoppede med at grine før sluttekster! B-D

Søsuser/807738

Den er bedre end de første tre film

Jesper

Af for katten en fuser… Ikke værd at se. Savner i den grad det gamle cast

FredeFilm

Klart den sjoveste i alle for-serie!

Januser/345060

Lidt lorte- og anushumor er sgu ikke nok. God Mick og Ulf P.

Klassefesten burde få en Oscar sammenlignet med den her.

Fyr Rasmus Heide.

Super

Ulidelig smertefuld oplevelse med Jim Carrey kopisten Mick Øgendahl, som igen igen leverer "skuespil" uden nogen form for indre liv. Det er absurd ringe. Giv dog manden nogle skuespil timer! Han forstår det jo ikke..

Helle Grith Sommer

Vi var inde for at se "Alle for 4"..... Vi forventede en sjov film med det nogle kalder "plat humor", og det var det vi fik ! Hyggede os og grinede så vi klukkede af grin. Nogle gange trænger man bare til at grine og ha` det rigtig sjovt - og det opfylder filmen fuldt ud. :-D Tak for det!

Sandra

Kan klart anbefales. Kæmpe grin!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.