Smuk

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en følelsesladet stemning med mange seksuelle undertoner. Der er flere scener, hvor unge mennesker bliver genstand for grænseoverskridende handlinger samt grove ydmygelser med seksuelt indhold og symbolik. Der ses også flere scener med digitale krænkelser. Filmen rummer imidlertid også scener med sammenhold, forelskelser og humor. Sexscenerne er kortvarige og ikke stærkt udpenslede. Hovedkarakteren portrætteres desuden som stærk og modig. På den baggrund vurderes filmen kun at kunne virke grænseoverskridende for børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
13.10.2022
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Smuk
|
Få en påmindelse 3 dage før premieren.

Filmen 'Smuk' følger seks unge mennesker, der får udfordret deres grænser på Rosenholm Gymnasium, hvor de nye 1.g'ere skal igennem en masse ritualer ved årets skolestart, som får stor betydning for deres videre liv på gymnasiet.

Frida starter i 1.g sammen med sin bedste veninde Selma, og de to piger finder hurtigt sammen med Nadja, der er lillesøster til 3.g'eren Pelle og kæreste med Pelles bedste ven Emil.

Men da Emil og Frida får et godt øje til hinanden, og da Frida ovenikøbet efter en audition bliver udvalgt til at deltage i den eftertragtede puttemiddag, men Selma ikke gør, bliver der lagt afstand mellem pigerne, som hurtigt mister fodfæstet i det sociale spil.

Kærlighedsfilmen instrueres af kvinden bag biografhittet Jagtsæson og har unge talenter fra bl.a. Retfærdighedens ryttere og Druk på rollelisten.

Skal du se Smuk?
(33 stemmer)

Instruktør

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.