Cookie- og Privatlivspolitik

Smile

Tilladt for børn over 15 år
Filmen er ikke aldersvurderet af Medierådet for Børn og Unge og den har derfor fået tildelt aldersmærket 'Tilladt for børn fra 15 år'.

Se mere på medierådet.dk
29.09.2022
| |
1 time 55 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Smile
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|
Smile plakat

Gyserfilmen 'Smile' følger lægen Rose Cotter, som efter en mærkelig og traumatiserende episode med en patient begynder at opleve skræmmende, uforklarlige hændelser. 

Det er da kun begyndelsen på det mareridt, som langsomt overtager hendes liv. For at undslippe de rædsler, der forfølger hende, tvinges Rose til at konfrontere sin smertefulde fortid.

Lægen Rose spilles af Sosie Bacon, som tidligere har medvirket i serier som 13 Reasons Why og Mare of Easttown, men rollen som Rose i 'Smile' er den første store filmhovedrolle.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (110 votes)
4.4
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Filmmagasinet Ekko

    "'Smile' følger en gyser-tradition fra film som 'The Ring' og 'It Follows', og det er en grundlæggende effektiv historie, at noget større er på spil og gør livet svært for mennesker i en dominoeffekt. Filmen udvikler sig til et virvar af stadig mere dæmoniske vrangforestillinger." (Jonathan Lebeda)

  • Politiken

    "Hvis du efterspørger uventede chok og snigende angst, er 'Smile' særdeles leveringsdygtig." (Søren Vinterberg)

  • Soundvenue

    "'Smile' er en effektiv gyser, der leverer jumpscares en masse. Konceptet er dog langt fra originalt, og karaktererne er så svære at mærke, at den eneste, jeg reelt håbede ville overleve, var katten. Og så er filmen med sine små to timer alt, alt for lang." (Alexander Grevy)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tina

Vi var godt underholdt

Anna

Ok, men lidt langtrukken

Lassen

Jeg så SMILE igår og må indrømme at jeg ikke er synderligt imponeret, jeg har set en del gyserfilm og kan nemt nævne nogen stykker som er meget bedre end denne film. Omtalen var skudt helt i vejret og man hørte om at folk havde kastet op osv, men jeg blev skuffet.

Thomas

Jeg så SMILE her forleden og synes det var en rigtig intens film. Den var dog lidt for lang og måske lidt uoriginal. Men alt i alt var det en fin oplevelse

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.