Cookie- og Privatlivspolitik
Nyt i biografen: Disse 5 film glæder danskerne sig mest til i november

Nyt i biografen: Disse 5 film glæder danskerne sig mest til i november

Film på vej

Stem op!
17
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se de forskellige trailers herunder, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Udover regn og rusk, byder efteråret også på et stort udvalg af film i biografen. Der er dog nogle titler, som er lidt mere ventede end andre blandt jer læsere her på kino.dk.

Vi har således kigget på alle kommende biograffilm i november og fundet de fem titler, der har fået både flest stemmer og højeste score hos jer.

 

LÆS OGSÅ: 11 danske film får premiere resten af året

Variationen er stor, med alt fra japansk animation, kvindelige krigere og superhelte til to danske bidrag.

Sådan gjorde vi: Kun film med over 50 stemmer er med på listen, så hvis den film, DU glæder dig mest til, ikke er med blandt de syv titler, giv den gerne en stemme på filmens profil.

De 5 mest ventede film i november er ifølge brugerne på kino.dk som følger:

5. Belle - biografpremiere den 10. november

I anime-filmen er Suzu en genert, almindelig gymnasieelev i en landsby. I årevis har hun kun været en skygge af sig selv. Men når hun træder ind i "U", en massiv virtuel verden, flygter hun ind i sin online persona kendt som Belle, en smuk og globalt elsket sanger. En dag bliver hendes koncert afbrudt af et monstrøst uhyre forfulgt af selvtægtsmænd.

Mens jagten intensiveres, drager Suzu på en mission for at afsløre "bæstets" identitet og finde sig selv i en verden, hvor man kan være hvem som helst.

Filmen er i amerikanske medier blevet beskrevet som Skønheden og Udyret møder The Matrix. Bag filmen står den Oscar-nominerede japanske instruktør Mamoru Hosoda (Digimon: The Movie).

 

4. Fædre og mødre - biografpremiere den 3. november

Den satiriske 'Fædre og mødre' er en ny komedie af Paprika Steen. Filmen handler om ægteparret Piv og Ulrik, der prøver at blive en del af forældregruppen i deres datters nye skoleklasse.

Magtstrukturer, dominerende personligheder og traditionstung institutionskultur betyder dog, at det er en sværere opgave end som så. Piv og Ulrik må med andre ord gå rigtig langt for at blive optaget - og hvad er man ikke villig til at gøre for sine børn?

'Fædre og mødre' sætter på humoristisk vis fokus på moderne forældre med pinagtige og tå krummende optrin. På rollelisten er en perlerække af danske skuespillere samlet, herunder Nikolaj Lie Kaas og Lars Brygmann med mange flere.

 

3. Krysantemum - biografpremiere den 17. november

Det danske drama handler om den unge mand Anders, der i sin fritid driver ulovligt salg af fyrværkeri. Anders har ikke talt med sin far i årevis på grund af en familietragedie. Men da fødegården skal reddes, tvinges familien til at genforenes.

Igennem ulovlig transport og salg af livsfarligt fyrværkeri får Anders og hans far endelig muligheden for at finde ud af mørket, hvis de tør gribe chancen i tide.

I filmens bærende roller er Morten Hee Andersen (Margrete den Første), Henrik Birch (Bamse) og Karen-Lise Mynster (Lille Sommerfugl).

 

2. Black Panther: Wakanda Forever - biografpremiere den 9. november

'Black Panther: Wakanda Forever' er en efterfølger til superheltefilmen Black Panther fra 2018, hvor prins T'Challa overtager magten i det afrikanske land Wakanda efter sin fars død.

Efterfølgeren instrueres ligeledes af Ryan Coogler, men efter Chadwick Bosemans død i 2020, bliver filmen helt uden titelkarakteren. Til gengæld vil den fokusere på andre karakterer fra Wakanda, herunder især Shuri. Endelig ses en ny modstander i form af Namor the Submariner - en karakter der ikke tidligere har optrådt i Marvels filmiske univers. 

 

1. The Woman King - biografpremiere den 24. november

Den historiske storfilm 'The Woman King' er baseret på virkelige hændelser, som fandt sted i Kongeriget Dahomey i Afrika. Filmen fortæller historien om Nanaisca, general for den kvindelige militærenhed Amazons og hendes datter Nawi, som sammen bekæmpede de franskmænd og nabostammer, der gjorde deres folk til slaver.

I hovedrollen som Nanisca finder man den Oscar-vindende skuespillerinde Viola Davis, som er kendt fra film som NicevilleFences og Ma Rainey's Black Bottom. Der er også unge stjerne på rollelisten, heriblandt Star Wars-stjernen John BoyegaHero Fiennes Tiffin fra After-filmene og Lashana Lynch, som bl.a. kunne ses som den nye agent 007 i James Bond-filmen No Time to Die.

 

Se alle kommende film i biografen her.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Laila Finderup

Eftersom jeg har fået set Black Adam, er der kun to film jeg gerne vil se. "Woman King" og Avatar 2". De andre på listen er jeg ikke interesseret i.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.