Cookie- og Privatlivspolitik
Samlet overblik: Glæd dig til at se disse film i biografen 2022

Samlet overblik: Glæd dig til at se disse film i biografen 2022

Alle vores guides til årets film

Stem op!
17
Stem ned!
0
(reset)

Alt tyder på, at 2022 bliver et brag af et filmår! Det vidner vores samlede overblik i hvert fald om. Herunder finder du således vores lister med de største biograffilm i 2022 fra diverse genrer.

Klik på billederne for at se alle filmene fra den enkelte genre.

Listerne indeholder dog ikke alle årets kommende film - det komplette overblik kan findes under kommende film her.

Alle for fire

Hele 30 danske film rammer biograferne i år, hvor der bl.a. er gensyn med gutterne fra Alle for-filmene i det fjerde kapitel, en gyser med internationalt pondus, Krummerne i ny udformning og to efterfølgere til Anden Verdenskrigs-film.

Læs om de danske film her.

Lightyear

Familien kan se frem til et stort antal film, både animerede og med skuespillere, hvor bl.a. Toy Story-helten Buzz Lightyear får sin helt egen film, den animerede udgave af Spider-Man vender tilbage og flere danske familiefilm er på programmet.

Læs om animations- og familiefilmene her

Black Adam

Både velkendte superhelte som Batman, Thor og Doctor Strange kommer på banen i 2022, mens vi også stifter bekendtskab med de mindre udbredte Morbius, Black Adam og ikke mindst Supermans hund, Krypto.

Læs om superheltefilmene her

Halloween Ends

Hvis man er til uhyggelige og spændende film, kan man se frem til bl.a. en ny og mystisk film fra Jordan Peele, nye mord af Michael Myers fra Halloween, mens tre danske film står klar til at placere dig på kanten af sædet.

Læs om gysere og thrillers her.

Top Gun Maverick

Actionstjerner som Jason Statham, Tom Cruise og Nicolas Cage er klar til at uddele øretæver, mens der også er en ny film om dinoerne fra Jurassic World samt hele to film med Sandra Bullock og Brad Pitt på rollelisten.

Læs om actionfilmene her.

Avatar 2

Hvis du elsker at forsvinde ind i en fantastisk verden, er der 6 film i år, som du måske kommer til at holde af. Bl.a. et nyt kapitel i Harry Potters univers med Mads Mikkelsen som skurk, en mystisk film af manden bag Mad Max, og endelig den længe ventede opfølger til 'Avatar'.

Læs om science fiction og fantasyfilmene her.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Charlotte

Smuk, særlig givende og grum film, fantastiske unge skuespillere, smukke billeder

1 uge siden
Julius

Men er det ikke kun Walken, der er officielt bekræftet som Shaddam IV?

1 uge siden
Heskey

Synes måske I lige glemmer at nævne hun har en pæn stor rolle i tv-serie versionen af John le CarrèsThe Little Drummer Girl :)

1 uge siden
Grete

Jeg har set denne film det var en super oplevelse.

2 uger siden
Christoffer

de sidste par minutter foregår i 2012, korrekt, men hele filmen med undtagelse af de par minutter er under anden verdenskrig

2 uger siden