Cookie- og Privatlivspolitik
Ugens premierefilm d. 29/11

Ugens premierefilm d. 29/11

Fra familiefilm og hygge til seriemordere og massakrer

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Novembers sidste premiereweekend byder på seks nye film i biograferne, der genremæssigt spænder vidt. Fra familiefilm og hygge til seriemordere og massakrer samt et gensyn med den lovløse helt fra Sherwood-skoven.

Grinchen
I animationsfilmen over Dr. Seuss’ populære børnebog ønsker den grønne Grinchen bare fred og ro, så da Hvemmerne erklærer, at deres julefest skal være den største nogensinde, ser han ingen anden udvej end at klæde sig ud som julemand og ødelægge deres stort anlagte fejring.

billetsalg


Robin Hood
Historien om Robin Hood kender de fleste, men dette er en ny og opdateret udgave af eventyret. Den krigserfarne korsridder, Robin af Loxley, og hans mauriske kommandant, John, vender tilbage til England, hvor de sammen starter et opgør mod den korrupte, engelske krone. Oprøret kræver snilde, mod og ikke mindst uovertrufne kampfærdigheder.

billetsalg

 

The House That Jack Built

The House That Jack Built
I Lars von Triers kontroversielle thriller følger vi seriemorderen Jack, der i en periode på 12 år myrder løs i kunstens navn. Filmen foregår i 1970ernes USA, og Jack har gjort det til sin fremmeste opgave at præsentere hvert mord som et kunstværk i sig selv. 54-årige Matt Dillon, der havde sin storhedstid i 1980erne og 1990ernes Hollywood, spiller Jack, mens et internationalt skuespillerhold flankerer titelrollen, deriblandt danske Sofie Gråbøl, schweiziske Bruno Ganz og amerikanske Uma Thurman.

billetsalg


Peddersen og Findus: Findus flytter hjemmefra
Børn i alle aldre vil sikkert kunne nyde det nye eventyr om opfinderen og hans lille kat. Findus hopper op og ned, dag og nat, på sin nye madras. Peddersen er ved at være træt af det, så han finder på en løsning. I udhuset indretter Peddersen et hoppeværelse til den lille kat, så han ikke forstyrrer i huset.

billetsalg

 

Rekonstruktion Utøya

Rekonstruktion Utøya
Dokumentarfilmen følger Rakel, Mohammed, Jenny og Torje, der overlevede det brutale terrorangreb på den norske ø Utøya. De mødes i et tomt filmstudie i Nordnorge, hvor de over to uger – i selskab med 12 andre unge – skal rejse tilbage til den 22. juli 2011.

billetsalg


Sommerfuglene
Komedie-dramaet handler om de tre søskende, Cemal, Kenan og Suzi, der er gledet fra hinanden, efter de flyttede væk fra deres hjemby Hasanlar. Da den ældste af de tre modtager et uventet opkald fra deres far, må de vende hjem. Nu er det op til Cemal at genforene familien ved at overbevise sin søster og bror om at vende hjem til det sted, de har arbejdet så hårdt på at glemme.

billetsalg

 

Kommende film

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

9 timer siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

17 timer siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

18 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

1 dag siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

1 dag siden

Aktive debatter