Cookie- og Privatlivspolitik
Ugens premierefilm d. 29/11

Ugens premierefilm d. 29/11

Fra familiefilm og hygge til seriemordere og massakrer

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Novembers sidste premiereweekend byder på seks nye film i biograferne, der genremæssigt spænder vidt. Fra familiefilm og hygge til seriemordere og massakrer samt et gensyn med den lovløse helt fra Sherwood-skoven.

Grinchen
I animationsfilmen over Dr. Seuss’ populære børnebog ønsker den grønne Grinchen bare fred og ro, så da Hvemmerne erklærer, at deres julefest skal være den største nogensinde, ser han ingen anden udvej end at klæde sig ud som julemand og ødelægge deres stort anlagte fejring.

billetsalg


Robin Hood
Historien om Robin Hood kender de fleste, men dette er en ny og opdateret udgave af eventyret. Den krigserfarne korsridder, Robin af Loxley, og hans mauriske kommandant, John, vender tilbage til England, hvor de sammen starter et opgør mod den korrupte, engelske krone. Oprøret kræver snilde, mod og ikke mindst uovertrufne kampfærdigheder.

billetsalg

 

The House That Jack Built

The House That Jack Built
I Lars von Triers kontroversielle thriller følger vi seriemorderen Jack, der i en periode på 12 år myrder løs i kunstens navn. Filmen foregår i 1970ernes USA, og Jack har gjort det til sin fremmeste opgave at præsentere hvert mord som et kunstværk i sig selv. 54-årige Matt Dillon, der havde sin storhedstid i 1980erne og 1990ernes Hollywood, spiller Jack, mens et internationalt skuespillerhold flankerer titelrollen, deriblandt danske Sofie Gråbøl, schweiziske Bruno Ganz og amerikanske Uma Thurman.

billetsalg


Peddersen og Findus: Findus flytter hjemmefra
Børn i alle aldre vil sikkert kunne nyde det nye eventyr om opfinderen og hans lille kat. Findus hopper op og ned, dag og nat, på sin nye madras. Peddersen er ved at være træt af det, så han finder på en løsning. I udhuset indretter Peddersen et hoppeværelse til den lille kat, så han ikke forstyrrer i huset.

billetsalg

 

Rekonstruktion Utøya

Rekonstruktion Utøya
Dokumentarfilmen følger Rakel, Mohammed, Jenny og Torje, der overlevede det brutale terrorangreb på den norske ø Utøya. De mødes i et tomt filmstudie i Nordnorge, hvor de over to uger – i selskab med 12 andre unge – skal rejse tilbage til den 22. juli 2011.

billetsalg


Sommerfuglene
Komedie-dramaet handler om de tre søskende, Cemal, Kenan og Suzi, der er gledet fra hinanden, efter de flyttede væk fra deres hjemby Hasanlar. Da den ældste af de tre modtager et uventet opkald fra deres far, må de vende hjem. Nu er det op til Cemal at genforene familien ved at overbevise sin søster og bror om at vende hjem til det sted, de har arbejdet så hårdt på at glemme.

billetsalg

 

Kommende film

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Marianne

Kæledyrenes hemmelige liv 2. Nej hvor jeg bare glæder mig Den første film var super godt lavet og hylende morsom.

15 timer siden
Christian

Det siger de seriøst hver eneste gang! Lol.. Dermed sagt er jeg kæmpe Marvel fan og glæder mig til denne film :-)

15 timer siden
TheGreatAngel

Har da stemt.. men synes det var svært i år til forskel for sidste år hvor jeg synes det var lidt oplagt..

17 timer siden
TheGreatAngel

Du kan se det på tv2 men også i nordisk film biografer med start kl.22, hvis det altså siger dig noget at se det med kæmpe lærred og 50-60 menneske

17 timer siden
Andreas

Så er der stemt, så ser vi om jeg kan få ret :D

19 timer siden

Aktive debatter