Cookie- og Privatlivspolitik

Peddersen og Findus: Findus flytter hjemmefra

Tilladt for alle
Filmen har en rolig, varm og humoristisk grundstemning. Enkelte scener rummer let uhyggeligt indhold. I en scene bliver Findus bange for de skræmmende skygger udenfor, da han vil sove alene i et telt. I en anden scene bliver Findus bange for tordenvejr og overraskes af en ræv. I en tredje scene bliver Findus trukket ud i søen af en stor gedde, da han fisker. Det let skræmmende indhold understøttes af dyster musik. De let dramatiske hændelser er imidlertid kortvarige og har en positiv forløsning. Ingen kommer til skade, og filmen skildrer et nært forhold mellem de to hovedkarakterer med humor i børnehøjde.

Se mere på medierådet.dk
29.11.2018
| |
1 time 22 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Pettersson und Findus - Findus zieht um
|
Versioner: se alle
Særvisning, Babybio
|
Peddersen og Findus - Findus flytter hjemmefra

Familiefilmen 'Peddersen og Findus: Findus flytter hjemmefra' er baseret på børnebogen af Sven Nordqvist om opfinderen Peddersen og hans lille kat Findus.

Findus hopper op og ned, dag og nat, på sin nye madras. Peddersen er ved at være træt af det, så han finder på en løsning. I udhuset indretter Peddersen et hoppeværelse til den lille kat, så han ikke forstyrrer i huset.

Men Findus begynder at elske friheden så meget, at han beslutter at flytte derud. Skal Peddersen virkelig undvære sin lille ven i huset?

'Peddersen og Findus: Findus flytter hjemmefra' er familieunderholdning for de mindste og vises med dansk tale.

Filmen blander animation med rigtige skuespillere, som bl.a. i Garfield, og i samme serie findes også Peddersen og Findus: Den bedste jul nogensinde. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (10 votes)
3.7
4

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Politiken

    "Alt [er] sømløst forenet og velafstemt fortalt i en nu mere rolig rytme." (Søren Vinterberg)

  • Weekendavisen

    "Du skal lige vænne dig til billedstilen. Så er det varmt og charmerende gjort." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anders Juuluser/4595

Alt i alt endnu en rigtig hyggelig film og det er imponerende hvor godt de rammer stemningen fra bøgerne med scenografien. Vores dreng på 5 år havde en fest hele vejen og skrald grinede flere gange. Eneste større minus ved filmen er, at Peddersen bliver spillet meget mere mut og nedtrykt denne gang end i 1. film. Til os og til en børnefilm for de små ramte det en smule ved siden af. Ødelægger dog ikke en rigtig fin opfølger, og kunne man lide den første så er nr. 2 her også absolut seværdig.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.