Vind biografbilletter hver uge

The House That Jack Built

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en meget mørk og ildevarslende stemning og fokuserer på en psykotisk morders sadistiske drab på tilfældige mennesker. Filmen indeholder utallige realistiske, ekstremt brutale og blodigt udpenslede fremstillinger af lemlæstelse og mord på kvinder, mænd og børn. Ofte dvæler scenerne ved ofrenes angst og smerte og morderens sadistiske leg med sine ofre. I en scene ses, hvordan en kvinde dræbes ved slag i hovedet med en donkraft. I en anden scene ses børn blive brutalt myrdet for øjnene af deres mor. I en tredje scene ses, hvordan morderen på grotesk vis skænder et børnelig kirurgisk. Dette er blot tre af en lang række voldsomme scener. Desuden indeholder filmen en del autentiske optagelser og billeder af drab og lig fra krig og folkemord. På grund af filmens brutale og udpenslede fremstilling af vold og mord, vurderes filmen at kunne virke skræmmende og grænseoverskridende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
29.11.2018
| |
2 timer 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The House That Jack Built
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Seniorbio
|
Billetter

Thrilleren 'The House That Jack Built' følger seriemorderen Jack. Hovedrollen portrætteres af Matt Dillon, der er kendt fra film som Wild Things og Crash.

Bruno Ganz (Der Untergang) skal spille en mystisk karakter ved navn Verge, en tilbagevendende karakter over de 12 år, hvor filmen følger Jacks mord, som han selv påstår, er kunstværker.

Den danske filminstruktør Lars von Trier er kendt for sine kontroversielle og anmelderroste film og har senest instrueret Nymphomaniac.

Mere omtale af 'The House That Jack Built' følger...

Skal du se The House That Jack Built?
(470 stemmer)

Instruktør

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.