Cookie- og Privatlivspolitik

Sommerfuglene

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en gennemgående sørgmodig stemning med en grotesk humoristisk undertone. Den er generelt præget af dialoger, men har også enkelte scener med mere voldsomt indhold. Ved en begravelse ses det indhyllede lig liggende i graven. Flere gange råber vrede eller grædende voksne ad hinanden. Der ses optakten til et værtshusslagsmål. To gange begynder fjerkræ at eksplodere, uden dog at selve dyret ses, men et menneske bliver oversprøjtet med dyreblod. Da filmen imidlertid er roligt fortalt, da det voldsomme ikke er udpenslet, og da der ikke ses personer komme til skade, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
29.11.2018
| |
1 time 57 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Kelebekler
|

Komedie-dramaet 'Sommerfuglene' handler om de tre søskende, Cemal, Kenan og Suzi, der er gledet fra hinanden, efter de flyttede væk fra deres hjemby Hasanlar.

Da den ældste af de tre modtager et uventet opkald fra deres far, må de vende hjem. Nu er det op til Cemal at genforene familien ved at overbevise sin søster og bror om at vende hjem til det sted, de har arbejdet så hårdt på at glemme.

De tre søskende indser snart, at det ikke er helt let at skulle forholde sig til fortiden såvel som hinandens særheder.

Filmen er produceret i Tyrkiet ligesom den musikalske fabel-fortælling Come to My Voice.

'Sommerfulgene' vandt Juryens hovedpris ved Sundance Film Festival 2018.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (9 votes)
3.6
4

Instruktør

Skuespillere

Instruktører

Skuespillere

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "'Sommerfuglene' har en nærmest Beckettsk grundtone og er en morsom meditation over tilværelsens ulidelige tyngde." (Katrine Sommer Boysen)

  • Politiken

    "Tolga Karacelik rammer en afvæbende og finurlig balance i sin roadmovie om de tre umage søskendes mukkende og modstræbende rejse tilbage i tiden." (Kim Skotte)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.