Vind biografbilletter hver uge

Robin Hood

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en actionfyldt grundstemning. Der er adskillige hæsblæsende kampscener mellem soldater og oprørere. I en scene bliver en ung mand halshugget og en mand får hugget hånden af. I en række scener ses nærkampe mellem soldater og oprørere, hvor mænd dræbes med armbrøst, bue og pil. I flere scener bliver tilfangetagne slået og sparket. I en scene ses en mand blive hængt. Volden er imidlertid ikke udpenslet og blodig, og der klippes ofte væk fra selve voldshandlingen. Derudover er handlingen indlagt i et adventure-univers, hvor heltene er yderst handlekraftige. Det vurderes derfor, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på de yngste børn i aldersgruppen 7-11 år. Filmen får derfor en 11års vurdering.

Se mere på medierådet.dk
29.11.2018
| |
1 time 56 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Robin Hood
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Seniorbio
|
Billetter

Adventurefilmen 'Robin Hood' er en ny fortolkning af den klassiske fortælling om den lovløse Robin og hans mænd fra Sherwood-skoven.

Den krigserfarne korsridder, Robin af Loxley, og hans mauriske kommandant, John, vender tilbage til England, hvor de sammen starter et opgør mod den korrupte, engelske krone. Oprøret kræver snilde, mod og ikke mindst uovertrufne kampfærdigheder.

'Robin Hood' er den seneste i en lang række filmatiseringer af den britiske myte, som tæller alt fra Disneys snu ræv i 1973-tegnefilmen, den romantiske Robin Hood: Prince of Thieves med Kevin Costner, den parodiske Robin Hood: Men in Tights til senest Russell Crowes mere jordbundne Robin Hood fra 2010.

Det nyeste eksempel her figurerer i den action-mættede ende af skalaen, hvor skarpskudt koreografi, rappe replikker og smukke ansigter pryder fortællingen. (copyright: kino.dk)

Skal du se Robin Hood?
(170 stemmer)

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Vakse Viggo

Endnu en Robin Hood-film. Der er lavet over 50 film og serier med ham.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.