Cookie- og Privatlivspolitik

Ghostbusters: Afterlife

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har i mange scener en truende og ret ildevarslende stemning. Den indeholder mange scener med mystiske hændelser, hvor overnaturlige væsner overrasker og angriber personerne. I flere scener indgår der bilulykker, eksplosioner, skyderier og tempofyldte actionagtige kampe. Filmen indeholder desuden scener, hvor personerne bliver angrebet og transformeret til aggressive og uhyggelige væsner. Da filmen foregår i et urealistisk univers med stor distance til realisme og hovedpersonerne er stærke og handlekraftige, vurderes filmen til kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
18.11.2021
| |
2 timer 4 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Ghostbusters: Afterlife
|
Versioner: se alle
2D, 2D IMAX, 2D 4DX, Babybio, Seniorbio
|
Billetter
Ghostbusters - Afterlife

Filmen 'Ghostbusters: Afterlife' er det tredje kapitel i serien om spøgelsesbekæmpere.

Den enlige mor Callie flytter med sine to børn til en lille by, hvor de har arvet et faldefærdigt hus af hendes far. Snart opdager de en forbindelse til de oprindelige Ghostbusters, mens spøgelserne også dukker op i byen.

'Ghostbusters: Afterlife' følger direkte efter Ghostbusters og Ghostbusters II - og er ikke et reboot, som vi så det i 2016 med Paul Feigs Ghostbusters med kvinder i rollerne.

På rollelisten ses bl.a. Paul Rudd fra Ant-Man, Finn Wolfhard fra It samt en række genkendelige overraskelser på skuespillerfronten.

Sønnen af den originale instruktør Ivan Reitman, Jason Reitman, står bag filmen. Han har tidligere instrueret anerkendte film som JunoUp in the Air og Tully. (Copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (89 votes)
4.8
4.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "I det hele taget er man i utroligt godt selskab i filmen, men mere vigtigt formår 'Ghostbusters: Afterlife' både at være nostalgisk og give masser af godbidder til de oprindelige fans [...], men også fungere på egne præmisser." (Thomas Brunstrøm)

 • Dagbladenes Bureau

  "Så kan det næppe blive mere begavet subtilt indforstået, og heraf fremgår det vist tydeligt, at jo tydeligere man erindrer den første film, desto større udbytte og fornøjelse vil man have af denne på en gang originale og traditionstro genopstandelse." (Helle Sihm)

 • Ekstra Bladet

  "Effekterne er selvfølgelig blevet meget bedre, og persontegningen er markant uddybet. Og historien har (fraset gyser-elementerne) ligefrem noget substans undervejs." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "Den er så velfortalt, så omhyggeligt skruet sammen, så fyldt med små begavede betragtninger, så utrolig præcis i sin komiske timing, så stærk i sit valg af locations og kulisser, så velspillet på ethvert niveau, at den er helt uimodståelig." (Per Juul Carlsen)

 • Information

  "Jason Reitmans 'Ghostbusters: Afterlife' er skræddersyet til midaldrende fans som Informations filmredaktør. Men den fornyer også spøgelsesjægernes univers med kærlighed, humor, visuelt overskud og respekt for figurerne og tonen i originalen." (Christian Monggaard)

 • Politiken

  "r gyserkomedie på den hyggelige måde, hvor publikum først og fremmest forføres af den særlige magiske worldbuilding, man kender fra firserne [...]" (Joakim Grundahl)

 • Soundvenue

  "Underholdende actionkomedie, men du vil måske føle dig snydt, hvis ikke du sætter pris på easter eggs og en historie, som er én lang hyldest til den originale film." (Niki Vraast-Thomsen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

Ja, frem med telefonerne, for der er dømt masser af spøgelses-action i denne fortsættelse til den originale Ghostbusters-serie. Fed handling, fede actionscener og karakterer, der har styr på deres humor(eller i hvert fald prøver at få styr på det). Jeg havde en rigtig god biografoplevelse i hvert fald. Så meget mere værdig end den kvindelige version fra 2016. Denne film har både noget for de gamle fans samt de helt nye, der ikke har set de originale film før.

Så hvis du ser grå ansigter og søvngængere i dit hjem, så ring straks til: Biografen! Og fortæl dem, at du vil købe billetter til: Ghostbusters: Afterlife.

;-).

Kasper

Ghostbusters Afterlife er ikke alene en fantastisk fortsættelse til de to gamle, men den levere også en fantastisk hyldest til Harold Ramis. Jeg blev rørt til sidst i filmen og var og er så utrolig glad for at jeg nåede at se den i biografen.
Ivan Reitman kan sagtens være stolt at sin søn for den film som Jason Reitman har fået skabt.

monicauser/627764

Blev blæst bagover, super godt spillet, de to børn helt eminente. Virkelig vellykket 2021 opfølger med vellykket manus og super sjove referencer fra fortiden. Fed stemning i salen. Se den!

Miyagiuser/24574

Som 80'er "Kid", så skal der meget til at imponere før jeg giver et stående applaus. Men 'Ivan Reitman' rammer den spot on! Det har handlet om at "fange" både den nye generation, såvel som den ældre der stadig erindre Ghostbusters 1 på VHS. Det må man sige han har gjort i dette tilfælde. Man bliver hevet ind i samme univers, uden nogen former for "Standard- American, Sucker punch, -roleplay- ´Acting". Bestemt et besøg Værd! 6/6

Henrik Ottosenuser/281940

Det er simpelthen en af de bedste remakes jeg har set meget længe.Sød, sjov og lidt uhyggelig fanger den tonen fra den originale film. Samtidig har den en troværdig historie med fine overgange fra den gamle til den nye film. Waw!

MarkusStepH

Filmen har et godt manuskript og de unge skuespillere gøre det godt med at skabe et nyt team.
Filmen havde god humor og flotte effects.

Skurken kunne de godt have gjort mere ud af,de tog bare hvad de kunne fra den førstefilm, så slutningen blev lidt rodet. Selvom den også have sin charme.

Jeg kan klart anbefale den hvis du holder af den originale Ghostbusters.

Hasse

Fed film vil give den 5 ud af 6 stjerner. Den rammer uden tvivl både nye fans og fans af de gode gamle :)

petergabriel.dkuser/544015

Jeg frygtede at blive skuffet, men wow! Det er virkelig lykkedes dem at forene nostalgi med nye karakterer og en historie, der fint kan stå på egne ben - uden at man har set den originale fra 1984. Fedt, at man som voksen kan blive opslugt af en film på samme måde som da man var barn. Fantastisk! Husk at blive siddende under og efter rulleteksterne.

Rasmus

hvis man har set de 2 første kan det varmt anbefales at se ghostbuster afterlife super god film

Sophia

God film til hele familien, aldrig for uhyggelig selvom der stadig ef øjeblikke af ubehag - gør dig selv den tjeneste at se de to tidigere film inden, aftelife er fyldt med intertekstuelle referencer som ellers går over hovedet på dig. Alt i alt en rigtig fin, men ikke synderligt overraskende film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.