Ghostbusters: Afterlife

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
18.11.2021
| | |
Ghostbusters: Afterlife
|
Ghostbusters: Afterlife teaser plakat

Filmen 'Ghostbusters: Afterlife' (Ghostbusters 3) er en direkte fortættelse til Ghostbusters og Ghostbusters II - og ikke et reboot, som vi så det i 2016 med Paul Feigs Ghostbusters med kvinder i rollerne.

Sønnen af den originale instruktør Ivan Reitman, Jason Reitman skal instruere. Han har tidligere stået bag film som JunoUp in the Air og Tully.

Filmen handler denne gang om en enlig mor, der sammen med sine to børn opdager en forbindelse mellem de oprindelige Ghostbusters og hendes afdøde bedstefar.

Paul Rudd (Ant-Man), Carrie Coon og Finn Wolfhard er blandt de nye skuespillere, mens Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Sigourney Weaver og selveste Bill Murray alle vender tilbage i deres ikoniske roller.

Mere omtale af 'Ghostbusters: Afterlife' følger...

Skal du se Ghostbusters: Afterlife?
(339 stemmer)

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christian

.. så virker det stadig ikke helt således, da det tydeligvis bare er Egon Spenglers børnebørn, som nu skal lege Ghostbusters. Ærlig talt, så ville jeg sgu hellere se de old-ass originale GB’er fortsætte deres spøgelsesjagt på plejehjemmet, som kunne være hjemsøgt, haha. Krydser dog fingre for, at AfterLife vil blive cool nok på egne præmisser, da det trods alt er Ivan Reitmans søn, som laver denne 3’er.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.