Cookie- og Privatlivspolitik

Juno

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
29.02.2008
| |
1 time 37 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Juno
|

Ellen Page spiller den altdominerende hovedrolle som Juno i en ny hjertevarm komedie om en ung, kvik gymnasiepige, der pludselig opdager, at hun er blevet gravid med sin bedste ven, Paulie.

Hun får støtte fra sin bedste veninde og Juno er ikke i tvivl om, at hun ikke er klar til at blive mor og heller ikke ønsker at abortere.

Derfor finder hun et "perfekt" forældrepar til det ufødte barn: et velhavende forstadspar, hvis største ønske er at adoptere. Juno får fuldkommen opbakning fra sine forældre, også da hun pludselig står ansigt til ansigt med nogle af livets allersværeste beslutninger og flirten med at blive voksen.

'Juno' havde i september verdenspremiere på filmfestivalen i Toronto, hvor den fik en fremragende modtagelse. 'Juno' er en feel-good film om kærlighed, venskab og livets store spørgsmål.

Filmen vandt en Oscar for Bedste originale manuskript.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (142 votes)
4.5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Uden den er helt oppe at ringe, så må man sige, at den både er interessant. Rimelig realistisk, og også nogle enkelte humoristiske scener i. Og den har et fint budskab.

Maria

Juno er måske lidt for voksen til min smag, men jeg elsker hendes personlighed og så er filmen bare skæv og frisk! Mere af det, tak! :)

Marilyn

Kan virkelig godt lide Ellen efter jeg havde set Hard Candy endte jeg med, at se den her, hvilket jeg havde undgået i lang tid, da jeg syntes den lød ret dårlig. NEJ HVOR TOG JEG FEJL! Det her er en af de bedste film jeg har set!

Dude

Rigtig god film, hvor Ellen Page spiller sin rolle rigtig godt.

Jeff

This was excellent! Mostly due to the fantastic script, but Ellen Page is a real find.

Malene Waage

Monologen er helt sublim, både komisk og klog. Samtidig har filmen et helt fantastisk cast, der gør denne film til en helt unik oplevelse. Den bør så absolut blive set af alle.

M

Wayne

Men ikke en film der bliver hængende i bevistheden. Emnet er interessant - rugemødre har været oppe i tiden der er gået, og problemerne ved at give, og tage imod belyses fint.

Katja

Be aware - det er min subjektive holdning jeg giver udtryk for!

JEG synes denne film er rigtig god - især på grund af de ironiske replikker Juno leverer i samspil med den mere generte Paulie og hans kejtede væremåde.. jeg elsker den måde filmen tilføjer nye ingredienser og vinkler til en ellers afprøvet historie (teenagegraviditet, highschool-kæresteri)..

Jeg synes manuskriptet er nyskabende og raffineret og filmen er uden tvivl heldig at have Ellen Page i hovedrollen som Juno!

S. Rico

Havde forventet langt mere af en sådan rost og prishædret film. Filmen bæres oppe af dialogen - så hvis man ikke er til den temmelige specielle stil, som filmens dialog har, så står man hurtigt af. På mig forekom dialogen fornyende i starten, men hurtigt kedelig opg ensformig. Og så er Michael Cera en irriterende træls knægt at se på.

christinauser/155615

FANTASTISK film, meget underholdene, gribende, & utrolig sjov. Man kan ikke andet end at elske "juno's" personlighed..

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.