Cookie- og Privatlivspolitik

Tully

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en rolig og venlig grundstemning. Den indeholder enkelte scener, hvor en hovedperson er følelsesmæssigt ude af balance, og flere scener hvor man ser en lille dreng, der råber og græder. I én scene kører to hovedpersoner galt i en bil, der ender i vandet. Da fortællingen er varm og forløses positivt, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
09.05.2018
| |
1 time 36 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Tully
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Seniorbio
|

Komedien 'Tully' handler om Marlo, der netop har født sit tredje barn og ikke får meget hjælp på hjemmefronten af sin travle mand.

Moren er ved at brænde sammen af træthed, så da hendes velhavende bror tilbyder at betale en barnepige, der kan tage over om natten, forholder hun sig skeptisk, men ender med at takke ja.

Da Tully dukker op, overrasker hun med et overskud af nærvær og viser sig at være gjort af et helt særligt stof, som giver støtte til den udkørte mor.

'Tully' er instrueret af Jason Reitman, og Diablo Cody står bag filmens manus. De to har tidligere arbejdet sammen på den Oscar-vindende Juno og filmen Young Adult, hvor sidstnævnte også har Charlize Theron i hovedrollen.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (88 votes)
4.2
4.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... takket være en stor nænsomhed og et bundærligt manuskript [kan] det lette og det tunge sameksistere i en film." (Louise Kidde Sauntved)

 • Filmland P1

  "I 'Tully' har Theron ædt sig hele 25 kg tungere for at fremstå autentisk som nybagt trediegangsmor. Og lad os bare slå fast at det har sin troværdige effekt. Modelsmukke Theron ligner virkelig en fladtrådt husmor." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Det er, fordi Diablo Cody og Jason Reitman giver plads til kompleksiteterne og de knap så billedskønne dele af (forældre)tilværelsen, at 'Tully' bliver så elskelig en film." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "... en fremragende Charlize Theron i rollen som Marlo ..." (Joakim Grundahl)

 • Weekendavisen

  "[Charlize Theron] er pragtfuld som den boblende, lækkende Marlo, der giver alt, hvad hun har i sig for at overhale en ung kondiløber." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ines

Hvor er det dejligt med film som viser hvordan realiteten ser ud for mange ude i den rigtige verden i stedet for at sugarcoate det. Theron gør det rigtig godt og overbevisende. Og historien er god, mange i salen forstod først ved slutningen af filmen hvad det egentlig handlede om, hvilket er dejligt i en tid hvor mange trailer afslører hele filmen.

S. Rico

En film der skal ses pga. Charlize Theron, der spiller helt vildt overbevisende. Især den første halvdel er ret sjov, dramatisk og meget genkendelig for forældre. I anden halvdel begynder det at blive en smule kedeligt og ensformigt, og til sidst bliver det lige lovlig fortænkt, overforklaret og sentimentalt.

FilmFyr

Jeg kan ej tale af erfaring (da jeg er af det mandlige køn), men jeg fik fornemmelsen af at filmen gav et realistisk, respektfuld og godt indblik i hvordan det er at være en stresset mor til tre, der har brug for lidt hjælp til at komme ind i rytmen igen.
Charlize Theron og Mackenzie Davis spiller fremragende, og giver i den grad filmen den rørerende tyngde og dybde den har brug for.
Det hele forbliver dog ikke kun tungt, og der bliver fundet en fin balance hvor komikken opstår, og opvejer lidt alvoren.
Rent visuelt og teknisk er det bestemt også en lækker film, og der er flere steder hvor klippeteknikken decideret gjorde indtryk på mig.

Tully kan anbefales at ses, uanset om du er en nybagt mor, på date med kæresten eller ude med veninderne. Selvom at mændene måske ikke direkte kan relatere til den moderlige rolle af ren erfaring som filmen afspejler, så gør det ikke filmen mindre god eller mindre anbefalsesværdig af den grund.
Det er i bund og grund en god film for det voksne publikum.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.