Se trailers til alle ugens premierefilm

Vrede fugle, bedstemor-cheerleaders, uhyggelige historier og en traumatisk fortid
Poms
(© Poms / UIP)

Fire nye film rammer biograferne i denne uge, og der er tale om noget for enhver smag.

De vrede fugle fra mobilspillet 'Angry Birds' er tilbage i en ny animationsfilm for hele familien, til gyserfans er Guillermo del Toro manuskriptforfatter på en ny horrorfilm, og til det modne publikum kan Deane Keaton opleves som cheerleader. Endelig står den på argentinsk specialitet i et drama om tre kvinder med en traumatisk fortid.

Se trailers og køb billetter til filmene herunder:

Angry Birds 2 Filmen
I opfølgeren til Angry Birds er de ikke-flyvende vrede fugle og de grønne grisebasser tvunget til at begrave stridsøksen og skubbe de evige skænderier til side, da en ny trussel har meldt sig på banen. Animationsfilmen er baseret på det populære mobilspil af finske Rovio. 

Poms – Dans for livet
Martha lider af uhelbredelig kræft og er flyttet ind på et alderdomshjem for at dø. Men de øvrige ældre overbeviser Martha om, at det aldrig er for sent at udleve sine drømme - og Martha har en drøm om at blive cheerleader.

Sammen danner de en dansegruppe af cheerleadere, der alle er i deres livs efterår, og som er klar til at bevise, at de kan "bring it"! Deane Keaton fra sidste års Book Club spiller hovedrollen som Martha.

 

Scary Stories to Tell in the Dark
En gruppe teenagere må sammen løse mysteriet, da en række pludselige og makabre dødsfald finder sted i deres hjemby.

Manuskriptet er bl.a. skrevet af Guillermo del Toro og er baseret på børnebogsserien af Alvin Schwartz. 

Del Toro, som også er producer på gyseren, vandt to Oscars i 2018 for The Shape of Water og har tidligere stået bag titler som Pans labyrint og Hellboy.

 

Stilheden
Efter mange års fravær vender Eugenia tilbage til sin families ejendom, La Quietud, i nærheden af Buenos Aires, hvor hun genforenes med sin mor og søster.

De tre kvinder er nu tvunget til at konfrontere følelsesmæssige traumer og mørke hemmeligheder fra deres fælles fortid.

'Stilheden' er instrueret af Pablo Trapero, der tidligere har stået bag den anmelderroste Klanen, som var Argentinas bud på en Oscar-kandidat i 2016.