Cookie- og Privatlivspolitik

Angry Birds 2 filmen

Tilladt for alle
Filmen har en let og munter grundstemning, og fortællingen er tempofyldt. Den indeholder enkelte let dramatiske scener, hvor hovedpersonerne fx flyver gennem luften, tages kortvarigt til fange og i én scene ser man et bjerg, der eksploderer og kollapser. Da dramatikken hurtigt forløses, og da fortællingen foregår i et venligt, animeret univers samt indeholder mange rolige og humoristiske sekvenser, vurderes filmen ikke at kunne virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
08.08.2019
| |
1 time 36 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Angry Birds Movie 2
|
Versioner: se alle
3D - dansk tale, 2D - dansk tale, 4DX 2D - dansk tale, Babybio 2D - dansk tale
|

Familiefilmen 'Angry Birds 2 filmen' er en opfølger til Angry Birds og denne gang må fuglene og grisene helt utraditionelt slå sig sammen for at gå i krig mod en ny og fælles fjende.

De ikke-flyvende vrede fugle og de grønne grisebasser er tvunget til at begrave stridsøksen og skubbe de evige skænderier til side, da en ny trussel har meldt sig på banen.

Både fuglenes og grisenes øer er i fare, så Red, Chuck, Bomb og Mighy Eagle rekrutterer Chucks søster Silver og går sammen med grisene Leonard, hans assistent Courtney og Garry.

Sammen skaber de en pænt vaklende våbenhvile og danner et noget anderledes superteam for at redde deres hjem.

'Angry Birds 2 filmen' er baseret på det populære mobilspil, der er skabt af de finske udviklere Rovio.

Den første film lånte således flittigt af spillets præmis med de kulørte fugle, grønne grise og hemmelige opfindelser men byggede samtidig også en historie rundt om elementerne.

'Angry Birds 2- Filmen' kan streames hos Blockbuster.dk nu:

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (73 votes)
4.5
3.5

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "På trods af en del gode grin undervejs virker det som om, at manuskriptet til 'Angry Birds 2' kunne være forfattet af en flok fem-årige, der har spist for meget Matador Mix foran udstødningen på en dieselbil." (Søren Jacobsen Damm)

 • BT

  "... en ganske fantasifuld kupfilm, som enkelte steder er ret sjov, men som desværre skæmmes af et hysterisk tempo, så man nogle gange føler, at man er vidne til en halvanden time lang lokalradioreklame." (Thomas Brunstrøm)

 • Jyllands-Posten

  "'Angry Birds 2' er glemt, første gang du blinker efter rulleteksterne, men den er uskadelig og gennemsnitligt underholdende, mens den varer." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Her skal hverken krig eller kærlighed [...] tages mere alvorligt end i en Gøg & Gokke-film. Den selvkommenterende stil- og genreironi, der invaderede animationsbranchen med 'Shrek' i 2001, dyrkes her 100 procent." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Olli

Spækket med vittigheder og skæg.

jeanette

Hyggelig familie film :)

Mogens

Så den i forbindelse med mit barnebarns 11-års fødselsdag, og jeg morede mig mindst ligeså meget, som hendes klassekammerater fra 5. klasse. Fjollet, musikalsk og godt lavet.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.