Pans Labyrint

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
09.03.2007
Originaltitel: 
El Laberinto del Fauno
Genre: 
Spilletid: 
1 time 52 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
Originalversion, Spansk filmsalon
5.3
0
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (158 votes)

Resumé

'Pans labyrint' rummer det hele og lidt til. Guillermo del Toros ferme blanding af fantasi og virkelighed går ikke kun i clinch med 1930'ernes borgerkrig i Spanien, men byder også på filmpoesi af en anden verden.

Og monstre, som bebor en gammel tilgroet labyrint og påstår at kende unge Ofelias sande identitet. Hun er i virkeligheden prinsesse, og Pan tilbyder hende at vende tilbage til underverdenen for at regere over sin fars magiske rige. Men først skal hun gennemføre tre prøver inden fuldmåne...

'Pans labyrint' er et fantastisk eventyr, som absolut ikke er for børn. Filmen vandt Oscars for make-up, fotografering og kulisser.

Kommentarer

HeleneColor

Pans Labyrint er ikke som alle livsglædende eventyr - den rammer mest ved rørt punktet til, at man er tørt ud for tårer til, at være helt følelsesløs indeni. Hvilket fører til, at man ikke kan beskrive fysisk hvordan man har det, end man er helt paf...og mundlam

Wow! Hvilken en film og hvilket et rørt/tragisk eventyr, og bare...WOAW!!!!
Mageløst og helt igennem udsøgt scenografi til dress-up til make-up
- Historien har så meget mere at give, at jeg bliver nødt til at lave en analyse, og gå i fordybelse af filmen - så inspiration og fascinerende!

Den her film er guld værdi, hvis man vil have genskab til instruktøren Guillermo Del Toro. Han står også bag filmene: "Pacific Rim" & "Crimson Peak" (som jeg også holder af :)

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Nikolaj

Den bliver måske betegnet som en slags fantasy film, men i virkeligheden er jo fantasien bare det smukke i den virkelige skræmmende verden.

Det er bestemt ikke nogen munter film at se, men den er dog ganske fascinerende.En film som også tør at tage chancer, selvom at det er en ung pige, som er hovedfokuset i historien. Det giver en forfærdelig, men også en fantasifuld historie. Derfor får den 5 stjerner herfra!

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Jacob

Pans Labyrint dukkede pludselig op af det blå, og fik mig til at få øjnene op for den mexicanske filmskaber. Guillermo del Toro er fabelagtig og i sit helt rette element, og man kan i dag næsten bide tungen af sig selv over at han måtte forlade Hobbitten til fordel for Pacific Rim.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Katja*

Pan's Labyrint er en fantastisk film!

Jeg blev rigtig glad da jeg læste denne trivia på imdb:

Guillermo del Toro repeatedly said "no" to Hollywood producers, in spite of being offered double the budget provided the film was made in English. He didn't want any compromise in the storyline to suit the "market needs".

Tak Guillermo, fordi du IKKE lod dig købe af Hollywood!

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
Sarah

Guillermo kan bare det der. Filmen er så fantastisk! Jeg husker hvordan jeg fik min far til at se den... Han er ret så skeptisk overfor alt jeg viser ham, men med denne takkede han mig for at have vist ham den bedste film han havde set LÆNGE!
Wauw! Se den! En eventyrfilm for voksne, dog kræver den IKKE du tror på noget af det eventyrlige, da mange tror det er pigen der lider af en form for skizofreni eller hvad man nu skal kalde det...
Men man kan også vælge at tro på det eventyrlige.
WOW!

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Laurauser/906212

Den er rigtig rigtig god så den første gang i min spansk klasse i gymnasiet og vi så SÅ mange mærkelige film men jeg blev virkelig overrasket over den her! Det er klart den bedste film som ikke er engelsk/amerikansk/New zealansk/Australsk nogensinde :)

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Frank

Okay film

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
ashera

Flot billedfabel der på en fascinerende måde blander fantasi og facismens grimme ansigt. Husk den er ikke egnet for mindre børn.

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)
jacob

det var en flot film pans lapyrint en lang film men god og havde det som skulle gøre en film god

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Wayne

Fantastisk univers. Vi ser det drømmeunivers pigen flygter ind i, og hvor hun tilsidst finder fred. Skræmmende godt lavet.

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.