Cookie- og Privatlivspolitik

Angry Birds

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Fortællingen er tempofyldt, og filmen indeholder mange lettere dramatiske scener med uheld, slåskampe og eksplosioner. Navnlig filmens sidste halvdel er næsten uafbrudt dramatisk med meget få rolige pauser. Selvom figurerne er velkendte, vurderes filmen at kunne virke skræmmende på de yngste børn, og den får derfor en 7års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
12.05.2016
| |
1 time 37 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Angry Birds Movie
|
Versioner: se alle
3D - dansk tale, 2D - dansk tale, 2D - engelsk tale (u/undertekster), Babybio 2D - engelsk tale (u/undertekster), Babybio 2D - dansk tale
|

Animationsfilmen 'Angry Birds' foregår på en lille ø, hvor en gruppe fugle lever i lykke og fredsommelighed. Én af indbyggerne er dog mindre glad.

Red lider af et voldsomt temperament, og for at beherske det, bliver han sendt til terapi sammen med den eksplosive Bomb og den hurtige Chuck. Fuglenes vrede bliver dog nødvendig, da et rumskib lander fyldt med grønne grise, der har skumle planer.

'Angry Birds' er oprindeligt et mobilspil af de finske udviklere Rovio, der ramte helt plet i sin humor og intuitive, svært vanedannende gameplay. Siden spillets udgivelse i 2009 er det blevet downloadet over tre milliarder gange verden over og er derfor et af de mest populære nogensinde. Filmversionen låner spillets brug af ikke-flyvende fugle, onde grise og hemmelige opfindelser, men bygger en historie rundt om elementerne.

Familiefilmen vises både med engelske stemmer og med danske stemmer leveret af Sigurd Holmen le Dous, Mikkel Vadsholt, Ruben Søltoft, Ditte Hansen, Thomas Mørk, Lars Hjortshøj, Jon Lange, Christian Fuhlendorff, Kirsten Lehfeldt, Gustav Giese og Niclas Vessel Kølpin. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (667 votes)
4.4
2.6

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Det er egentlig to film. Eller rettere to fabler, hvoraf den første står fint og nuanceret, mens den anden udvikler sig grimt og usympatisk." (Jeppe Krogsgaard Christensen)

 • BT

  "Tempoet er meget højt [...] og man slår sig ikke ligefrem på lårene af grin, men replikkerne er momentvis sjove, stemningen sød og varm." (Michael Lind)

 • Ekstra Bladet

  "Fortællingen er [...] tynd som en kolibriæggeskal og persontegningen skrevet med kragetæer, lige som de mange populærkulturelle referencer virker sært malplacerede ..." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "... 'Angry Birds ’ fungerer bedst – og bliver åndssvag på den sjove måde – når den indser, at den virkelig er en grundåndssvag film." (Per Juul Carlsen)

 • Politiken

  "Sygt støjende glorificerer allegorien Donald Trumps vredladne fremmedhad og bekendelse til vold frem for dialog som forpustet tegnefilm med forstemmende virkning ..." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Elias

Af hvad de havde med at gøre med, har de gjort det ok med denne film. Tvivler på man kunne gøre en historie om Angry birds åndsvage præmis bedre end hvad filmen havde at byde på. Fart over feltet og forglemmelig underholdning, men pengene værd hvis et par timer skal slåes ihjel

Jennifer

Denne film... Angry birds...
Sure fugle, jaja, men denne animerede film, er ikke egnet til børn.. og for plat for voksne. denne film er lavet til "ældre børn" der har forståelse for hvad rigtigt og forkert er.
og en voksen kan da også se den, men jeg kedet mig igennem det meste... nogle få lyse øje blikke, hvor filmen var spænende, og til med en smule sjov.
Ellers var denne film bestemt ikke noget jeg ville vælge at se igen lige foreløbig i hvertfald.

Thomas

Ikke et eneste grin, til dem over 5 år.

Metteuser/591185

En super film - for både voksne og børn.. Også uden man i forvejen har været Angry Bird spiller :))

Kirstenuser/440217

Det var en sød film, med et godt budskab om at have balance i sin vrede og glade side.

lunde

Jeg synes filmen var helt fantastisk

Camilla

Super sød film!! Lidt svær at bedømme hvilken alders gruppe den hører til.. Men sønnen på 6år elskede den.

Carsten

Efter at have inviteret mine sønner ind og se '45 år' hvilket de bestemt ikke var glade for, besluttede jeg mig for at gøre alting godt igen og lod denne gang dem vælge filmen vi skulle se. Efter filmen sagde mine sønner filmen var 'mega nice' og de havde 'den vildeste optur' over den. Personligt kendte jeg overhovedet ikke til universet inden jeg gik ind og så filmen, men filmen fangede mig hurtigt med de mange gode jokes, nuanceret karakterer, og et fedt soundtrack. Hvis du trænger til at slappe af med dine børn, og få er godt grin, er 'Angry Birds' den helt rigtige film til dig.

Max

jeg var ind og se Angry Birds: The Movie idag og jeg syns den gjort det helt fint når man ved hvor det hele stammer fra.

GiwizZeni

'Okay' er lig med 3 stjerner. Så hvad mener du?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.