Cookie- og Privatlivspolitik

Poms - Dans for livet

Tilladt for alle
Filmen har en varm og humoristisk grundstemning. Enkelte scener har en alvorlig og trist tone, hvor hovedkarakteren er ked af det og bange. Hovedparten af filmen er imidlertid roligt og humoristisk fortalt og skildrer et varmt og kærligt venskab mellem en gruppe ældre kvinder. Det vurderes derfor, at filmen ikke vil kunne virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
08.08.2019
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Poms
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Seniorbio, Strikkebio
|

Komedien 'Poms - Dans for livet' handler om en gruppe ældre kvinder, som former et cheerleadinghold i deres lokalsamfund af pensionister.

Martha lider af uhelbredelig kræft og er flyttet ind på et alderdomshjem for at dø. Men de øvrige ældre overbeviser Martha om, at det aldrig er for sent at udleve sine drømme - og Martha har en drøm om at blive cheerleader.

Sammen danner de en dansegruppe, der alle er i deres livs efterår, men som er klar til at bevise, at de kan "bring it"!

'Poms - Dans for livet' følger i kølvandet på en række andre komedier, hvor modne kvinder beviser, at man aldrig er for gammel til at posere nøgen (Calendar Girls) eller læse lumre bøger om sex (Book Club).

Diane Keaton, der havde hovedrollen i netop sidste års 'Book Club', spiller Martha i 'Poms', der også har Jacki Weaver og Pam Grier på rollelisten.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (19 votes)
4.4
1.3

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

  • BT

    "I sin iver for at vise, at ældre mennesker faktisk godt kan danse og bande og drikke drinks og - fnis! - tale om sex, ender filmen faktisk med at være så nedladende overfor sin målgruppe, at det gør ondt i pandebrasken." (Thomas Brunstrøm)

  • Jyllands-Posten

    "Humoren er så tvunget, at det end ikke virker naturligt, når figurerne selv bryder ud i latter, og når Hayes forsøger at balancere mellem livsglæden og den lurende død, bliver det først rigtig trist. For biografpublikummet." (Katrine Sommer Boysen)

  • Politiken

    "Diane Keaton leverer som altid på det jævne, og forsøget på at skabe en attraktion ud af kendte ældre skuespillere som Pam Grier, Jacki Weaver og Rhea Perlman vil ikke rigtig sprudle." (Kim Skotte)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.