Cookie- og Privatlivspolitik
Her er den kvindelige hovedrolle i de nye Afdeling Q-film!

Her er den kvindelige hovedrolle i de nye Afdeling Q-film!

Rose er fundet

Stem op!
37
Stem ned!
0
(reset)

Ifølge en pressemeddelelse bliver det den 30-årige Sofie Torp, der skal spille den kvindelige hovedrolle som Rose i de nye filmmatiseringer over Jussi Adler-Olsens-krimiserie - startende med Marco Effekten.

Instruktøren Martin Zandvliet (Dirch, Under sandet) har netop startet optagelserne i Tjekkiet, og hermed forventes nyt om det endelige cast også at udkomme stille og roligt over de næste par uger.

Sofie Torp er uddannet skuespiller fra Den Danske Scenekunstskole, og slog sidste år igennem i successen Ser du månen, Daniel, der sikrede en Robert for bedste kvindelige birolle.

Rollen som Rose er ikke bare endnu en birolle. Karakteren kan sagtens kaldes den kvindelige hovedrolle i bøgerne - ikke mindst i 'Marco Effekten'.

I pressemddelelsen udtaler Sofie Torp:
"Alle som har læst Jussi Adler-Olsens imponerende romanværk om Afdeling Q har med garanti deres egne oplevelser og billeder af Mørck, Assad og Rose. Jeg har også mine, især af kvindefiguren Rose, derfor blev jeg både overrasket og meget glad for at få tilbuddet om at fylde netop denne rollen ud. Det virker næsten grænseoverskridende at spille en karakter, som jeg har haft så store og stærke læseoplevelser af, når jeg har læst Jussis bøger. Nu skal jeg spille rollen, sådan som filmens instruktør ser karakteren, det glæder jeg mig uendeligt meget til.

Filmen bliver den første af i alt seks film om Afdeling Q, som produktionsselskabet planlægger over de kommende år. Bogen er den femte roman i Jussi Adler-Olsen-serien, og følger Carl Mørck og Afdeling Q's forsøg på at opklare, hvorfor en ung romadreng har passet til en pædofili-mistænkt på sig.

Ulrich Thomsen og Zaki Youssef har overtaget hovedrollerne efter Nikolai Lee Kaas og Fares Fares som henholdsvis Carl Mørck og Assad fra de populære film Kvinden i buretFasandræberneFlaskepost fra P og Journal 64, der også bygger på Adler-Olsens krimiromaner.

Marco Effekten får dansk premiere den 1. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rizzo

Det er blevet en heksejagt, hvor man smider folk under bussen for forseelser, som nogle gange er latterligt små.

2 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

17 timer siden
MikkelHJuser/610689
MikkelHJuser/610689

Når man tænker på, at den danske titel på Paul Blart: Mall Cop er Centervagten, så kan jeg sagtens forstå sammenligningen.

1 dag siden
DJT
Har
DJT

...ikke set The Conjuring 3 endnu, og det er ganske rigtigt, at La Llorona er den værste, men den næstværste er altså The Nun.

2 dage siden
Alex

Kom nu ind i kampen biografer.

2 dage siden

Aktive debatter