Journal 64

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
04.10.2018
Originaltitel: 
Journal 64
Genre: 
Skal du se Journal 64?
(1058 stemmer)

Resumé

Thrilleren 'Journal 64' er den fjerde film baseret på Jussi Adler-Olsens bestsellers om Afdeling Q.

I filmen gør nogle håndværkere gør et uhyggeligt fundt i en ældre københavnsk lejlighed, de finder nemlig tre mumificerede lig siddende omkring et spisebord med en ledig plads klar.

Carl Mørck og Assad kommer på sagen, og de store spørgsmålet er: Hvem mumierne er? Og hvem den fjerde plads er tiltænkt?

Eftersøgningen sender dem til en berygtet kvindeanstalt på Sprogø, hvor mystikken kun spreder sig yderligere, da fortidens rædsler begynder at spøge. Carl og Assad indleder et kapløb med tiden for at forhindre nye mord og overgreb.

'Journal 64' følger efter Kvinden i buret, Fasandræberne og Flaskepost fra P, og bliver den sidste film med Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares i de to hovedroller. Mens bl.a. Fanny Leander Bornedal og Clara Rosager er nye tilføjelse på rollelisten.

Mere omtale følger...

Kommentarer

Kristoffer

Lad nu vær med at sætte forventningerne for højt. Man skal ikke håbe på at filmen bliver lige så god som bogen, for det kommer aldrig til at ske. Min mening er at man skal gå ind og se filmen som en ny fortolkning af bogen. Eftersom det er en ny der skal fortælle den samme historie. Det skal også gøres på en anden måde end det blev gjort på i bogen. Jeg har set alle 3 film og jeg kunne ikke være mere glad for resultat.

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
lars

Hemmelig ø ?

Det er så langt fra bogen igen. Godt dette vanvid stopper nu

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)
Wayne

Og lad os håbe på en god en af slagsen - den sidste var ikke i nærheden af bogen.

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.