Cookie- og Privatlivspolitik
Sommerens 10 mest ventede Film

Sommerens 10 mest ventede Film

Ung kærlighed, kæmpe hajer & umulige missioner

Stem op!
17
Stem ned!
0
(reset)

Endelig er vejret begyndt at blive en smule lunere, og det har vi ventet længe på! Det skal dog ikke afholde filmglade folk fra at gå i biografen og nyde de spændende film, som sommeren har på programmet! Kino.dk's brugere ser mest frem til disse 10 film til sommer.

Listen er sammenfattet ud fra, hvor meget brugerne glæder sig til filmene i juni, juli og august. Placeringerne baseres på et gennemsnit af bruger-ratings og antallet af stemmer.

Er du enig i vurderingerne? Du kan selv påvirke listen ved at gå ind og afgive eller ændre din stemme.

1. Love, Simon (95%)
Ungsdomsfilmen, der er den mest ventede film overhovedet på kino.dk, bygger på Becky Albertallis ungdomsroman 'Simon vs. the Homo Sapiens Agenda' og handler om en homoseksuel teenager, der forsøger at finde den bedste måde at springe ud over for sine klassekammerater. Hovedrolleindehaveren har senest medvirket i den romantiske film Alt eller intet og før det i Jurassic World.

2. Mamma Mia: Here We Go Again! (94%)
Varm stemmebåndet op nu hvor efterfølgeren til filmatiseringen af den utrolig populære musical fra 2008 er lige om hjørnet! Sophie er blevet gravid, og samtidig begynder hun at grave i sin mor Donnas fortid. Rollelisten består af flere kendte ansigter som Amanda Seyfried, Meryl Streep, Pierce Brosnan og Colin Firth, mens Lily James er ny i Mamma Mia!-sammenhæng.

DE UTROLIGE 2/WALT DISNEY PICTURES

3. De utrolige 2 (94%)
Animationsfilmen er en efterfølger til animationsfilmen The Incredibles fra 2004, der fulgte superhelte-familien Parr. Forældrene var tidligere superhelte ved navn Hr. Utrolig og Elastipigen, men har nu slået sig ned for at forsøge en almindelig familietilværelse. Dog må Elastipigen trække i superheltedragten igen og redde verden, mens Hr. Utrolig passer påden noget krævende baby Jack-Jack.

4. Jurassic World: Fallen Kingdom (93%)
Den succesrige Jurassic World fpr også en efterfølger denne sommer. Denne gang må Owen og Clarie igangsætte en større redningsaktion, da et vulkanudbrud truer med at udrydde alle dinosaurer på øen. Chris Pratt og Bryce Dallas Howard vender tilbage i rollerne fra den første film, ligesom at en gammel kending fra franchisen også dukker op, når Jeff Goldblum igen spiller Ian Malcolm. Det gjorde han senest i The Lost World: Jurassic Park.

5. Mission: Impossible – Fallout (93%)
Tom Cruise er tilbage i rollen som IMF-agenten Ethan Hunt. Denne gang tager han sagen i egen hånd efter at verden lider konsekvenserne af en tidligere mislykket mission, og han bliver jaget af en brutal lejemorder i form af Henry Cavill. Det er femte gang at hovedrolleindehaveren skal ytre replikker af McQuarrie, der skrev manuskriptet til bl.a. Jack Reacher og Mission: Impossible – Rogue Nation.

BOOK CLUB/NORDISK FILM

6. Book Club (90%)
Komedien handler om fire veninder gennem hele livet, der har en månedlig bogklub sammen. Kvindernes liv bliver ændret drastisk, efter de læser en bestseller-roman, der ligger uden for deres normale boglæsning, nemlig Fifty Shades of Grey. Bogen som de fire kvinder læser, er skrevet af E.L. James, der blev en kæmpe bogsensation verden over, kendt for sine erotiske beskrivelser.

7. Sicario: Day of the Soldado (90%)
Filmen er en efterfølger til action-thrilleren Sicario fra 2015. Fortsættelsen handler om den eskalerende narko-krig omkring grænsen mellem Mexico og USA. I etteren havde Emily Blunt hovedrollen, men er ikke på rollelisten denne gang. Tilgengæld er Benicio Del Toro og Josh Brolin tilbage i deres bærende roller.

8. The Meg (89%)
I filmatiseringen af Steve Altens roman bliver et dybhavs-observationsfartøj voldsomt beskadiget i Stillehavet efter et sammenstød med et gigantisk væsen, som ifølge videnskaben burde have været uddødt i millioner af år. Da besætningen er i livsfare, sendes dybhavs- og redningseksperten Jonas Taylor (spillet af Jason Statham) ud for at redde mandskabet sammen med den visionære kinesiske oceanograf, Dr. Minway Zhang og datteren Suyin, men en over 20 meter lang monsterhaj, kendt som Megalodon, lurer i vandet.

Skyscraper

9. Skyscaper (89%)
Dwayne Johnson spiller John McClane... undskyld Will Ford, der skal stoppe en flok onde, europæiske ubudne gæster på et højt hotel i Hong Kong. Danske Roland Møller spiller en af skurkene, og instruktøren stod tidligere bag komedien Central Intelligence, også med The Rock.

10. Far til fire i solen (87%)
I det næste kapitel i den succesrige danske filmserie er familien rejst på tiltrængt solferie, hvor den skal stå på fred, afslapning og hygge. Børnene og Onkel Anders vil gerne deltage i hotellets konkurrence om at blive ”årets solfamilie”, men Far har bestemt ikke behov for at bevise noget. Han skifter dog hurtigt mening, da han ser den overperfekte konkurrerende familie bl.a. bestående af Fars gamle skolekammerat, Bjørn Skov.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Maria

Jeg har allerede set "Love, Simon" til en Kinotur og den kan i den grad varmt anbefales!

"Mamma Mia 2" kommer ikke til at ske for mit vedkommende. Kan de overhovedet finde nye sange fra Abba som ikke var med i den første og som folk tilmed kender? ;)

"De Utrolige 2" skal jeg i den grad også se, jeg elskede den første og håber at de har været respektfulde overfor universet i 2'eren - jeg kan dog blive lidt bekymret, da "Find Dory" ikke levede op til mine forventninger efter at have set "Find Nemo", men jeg håber!

Jeg skal selvfølgelig også se "Jurassic World", som igen ser ud til at trække dinoerne hen til menneskeverdenen, som med den forrige 2'er. Og så er Chris Pratt altså bare øjenguf!

"Mission Impossible" nr. 5000? Nej, tak. ;) Også selvom Henry Cavill er med, som er min guilty pleasure. Tom Cruise skal lære hvornår man stopper med at være actionstjerne, når man er så gammel. Det samme gælder i øvrigt de resterende film 6 - 10, som bare ikke vækker min interesse (især den sidste, Far til fire filmene har aldrig været mig).

Ps. Hvor er "Ant-Man & Wasp" på listen? Er den virkelig mindre ventet end "Book Club"?

Alt i alt bliver det nok en stille sommer for mig, med kun 3 film på plakaten - én til hver måned ("Jurassic World", "De Utrolige 2" og "Ant-Man & Wasp").

DJT

kommer først til juli.

Maria

Er juli ikke en sommermåned? ;)

DJT

jeg skrev længere nede: havde fået det ind i mit hoved, at det kun var juni.

Sune Pedersenuser/171268

Hvor fanden er Ant-man & The Wasp henne ??

DJT

kommer først til juli.

Noah

Juli er en af sommermånederne.

DJT

Ja, af en eller anden grund fik jeg ind i mit hoved, at dette kun gjaldt juni :D

DJT

Love, Simon (som jeg så til Tøse Tirsdag i CinemaxX) er der kun fire, jeg gerne vil se: Mamma Mia, Jurassic World, Book Club og The Meg.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Bjarke Friis Kristensen

Mange tak for din kommentar :) Vi har lige klargjort tallene i artiklen. Så tak igen for at holde os til ilden. Mvh. Bjarke, kino.dk

1 dag siden
Bjarke Friis Kristensen

Mange tak for din kommentar :) Vi har lige klargjort tallene i artiklen. Så tak igen for at holde os til ilden. Mvh. Bjarke, kino.dk

1 dag siden
Carl
God

Dygtig skuespiller!

1 dag siden
Carl

Har ventet længe på denne dag!

1 dag siden
Kim
Kim

Det er hverken "nogensinde" eller "1951-2020". Listen er baseret på salget af billetter til danske film i perioden 1976-2020.

2 dage siden

Aktive debatter