Cookie- og Privatlivspolitik

Alt eller intet

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en rolig og varm grundstemning. Den indeholder en enkelt let dramatisk scene, hvor hovedpersonen får et akut ildebefindende, så hun må hastes på hospitalet samt enkelte konfliktfyldte scener mellem hovedpersonen og hendes mor. Det vurderes, at filmen kun kan virke skræmmende på de yngste børn, og den får derfor en 7års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
25.05.2017
| |
1 time 36 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Everything, Everything
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Seniorbio
|

Dramaet 'Alt eller intet' følger teenagepigen Maddy, som pga. en sjælden sygdom lever et beskyttet liv, hvor hun aldrig forlader sit hjem.

Maddy er allergisk overfor alt, og har derfor aldrig oplevet at få venner, gå til fester og møde drenge. Hendes liv ændres dog radikalt, da den unge, charmerende Olly flytter ind i nabohuset.

En umulig forelskelse spirrer mellem de to, og snart må parret tage stilling til, hvor meget de tør sætte på spil.

'Alt eller intet' er baseret på Nicola Yoons ungdomsroman (på engelsk 'Everything, Everything'), som indgår i den populære sicklit-genre vi kender fra bl.a. En flænge i himlen og En, To, Tre, Nu!. Hovedrollerne spilles af Amandla Stenberg, der havde sin debut i The Hunger Games som Rue, og Nick Robinson fra Jurassic World.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (489 votes)
4.8
2.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Amandla Stenberg og Nick Robinson, er både søde, charmerende og har en fin indbyrdes kemi. De gør, hvad de kan med et manuskript, der lider under nogle lidt for firkantede og ofte klichétunge replikker ..." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "Filmen er fortænkt og til tider ret utroværdig, men reddes lidt af [...] de unge skuespillere ..." (Michael Lind)

 • Jyllands-Posten

  "... Stella Meghies filmatisering af Nicola Yoons bestseller 'Alt eller intet' er en [...] blodfattig og intetsigende omgang." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "... et romantisk drama og en coming of age-fortælling med så meget symbolik i koderne, at det bliver svært at komme ind under huden på karaktererne." (Joakim Grundahl)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
pain au chocolat

i starten meget akavet, men stadig cute nok.
manglede måske lidt mere dybde, men det var i hvert fald ok til at kunne overskue

Tina

Sød kærligheds historie om den første kærlighed. De unge skuespiller spillede rigtig godt. Den er lidt i stil med: En flænge i himlen men med en overraskende slutning.

Sofie

Alt eller intet er en film der kan anbefales, hvis man er til fx En flænge i himlen og De urørlige. Det er en film der er oplagt at se med veninder, hvis man bare vil se en sød film der kan få en til at smile.
Skuespillerne gør det godt og redder af og til de lidt for forudsigelige replikker. Til gengæld har slutningen et meget fedt twist.

Anne Poulsen

"Alt eller intet" var en lille sød film med nogle overraskelser, man ikke lige så komme, hvilket gjorde den super fin. Noget jeg ærgrede mig lidt over, var at den var så kort - man kunne godt bruge lidt mere tid det ene sted og lidt det andet sted osv... Men ellers en super sød ungdoms kærlighedsfilm. Den kan anbefales :)

Mille

Det er en sød film om dilemma"er i livet - En sød ungdomsromance som har de sværeste odds... Værd at se for alle der kan tåle at tude...

Maggie Smith

Det må siges, at historien er sød m.m. Men den er meget enkel, og absolut intet mesterværk. Halvanden time føltes som langt mere, og måske skyldes det, at jeg så Pirates i forgårs som var en fantastisk tidsløs film som altid. Men nu har jeg set den her, og hey - det er da det vigtigste...

Tullemor76

Tror ikke jeg behøver at se flere af den slags sentimentale film. Nu koges der vidst suppe. Jeg elskede Mig før dig(måske fordi jeg nåede at læse den) tror så også mere at denne film er for et yngre publikum end mig....

Cecilie

"Alt eller intet" eller som original titlen lyder "Everything, Everything", vil højst sandsynlig få dit hjerte til at smelte.
Der sker egentlig ikke særlig meget i filmen, netop fordi selve historien handler om den kvindelige hovedpersons karakter udvikling mere end noget andet. Dette er klart en film som sætter fokus på karakter udvikling, og hvis man ikke er så meget til historier der fokusere fuldt ud på karakterne og hellere vil se en film med fokus på selve plottet, så burde du nok holde dig langt væk fra denne film.
'Alt eller Intet' er en smuk historie som ikke bare handler om, hvordan det at er at være syg, men mere i sig selv handler om hvordan det er at føle sig (eller som Maddy rent faktisk er i denne film) afskåret fra resten af verden som vi alle i en hvis grad kan relatere til.
Selv om jeg nød filmen fuldt ud (og muligvis fik lidt tårer i øjnene engang i mellem), så var der, som der er med stort set alle film, selvfølgelig også noget negativt med den- Til tider virkede nogen af replikerne i filmen ret tunge. Skuespillerne gjorde et rigtig godt job, og redede størstedelen af det, men der var stadig nogen gange, hvor det alligevel virkede en smule unaturlig. Dog vil jeg sige, at den fantastiske kemi mellem Maddy og Olly (Amalda og Nick) også hjalp på at gøre det mere eller mindre ubetydeligt.
Mange har nævnt, at dette er en rigtig tøsefilm, men jeg vil egentlig ikke sige, at den nødvendigvis kun er til piger. Jeg vil klart sige at drenge også ville kunne lide denne film, selvfølgelig hvis de er klar på lidt sukkersød romance. Der er stadig flere elementer i filmen end blot romancen, karakteren Olly tilføjer en perfekt del humor, så det hele ikke bliver alt for sødt.
Som jeg somregelt også ligger relativt stor vægt på er soundtracket, for det er selvfølgelig sangene som giver os en stor del af stemningen- jeg absolut elskede soundtracket til den her film. Alle sangene var passende til de valgte scener, og der var et godt mix i mellem kendte og mere ukendte sange.

Nu er den her anmeldelse allerede blevet alt for lang, så det jeg vil runde af med at skrive er: "Hvor kan jeg få min egen Olly, tak?"

cathrine

Filmen "Alt eller intet" er en rigtig teenager tøsefilm, som dog kan ses af alle. Jeg anbefaler at man går ind og ser filmen hvis man trænger til et smil på læben og måske endda falde en tåre eller to for at opleve en spirende kærligheds historie gro.

susanne

Alt eller intet er en fantatisk film om at tro på sig selv og ikke være bange for det man ikke kender og kan
En uventet slutning ,men af den gode slags
Nyd filmen 6 stjerner

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.