Cookie- og Privatlivspolitik
Derfor ændrer Avengers 3 premieredato

Derfor ændrer Avengers 3 premieredato

Marvel kommer endnu tidligere til Danmark

Stem op!
32
Stem ned!
0
(reset)

I sidste uge blev det afsløret, at den tredje Avengers-film, Avengers: Infinity War, flytter sin amerikanske premieredato fra den 4. maj til den 27. april.

Marvel-heltene ankommer altså en hel uge tidligere i hjemlandet, hvilket stadig er senere end herhjemme. Danmark får nemlig allerede filmen den 25. april, hvilket er en dag før, vi tidligere havde forventet, og samtidig verdenspremiere.

Disney har uden tvivl ændret premieredatoen for at forlænge indtjeningsvinduet mellem 'Avengers' og selskabets anden store forårs-blockbuster, Solo: A Star Wars Story. På den måde bliver chancen for at de to kannibaliserer på hinanden lidt mindre, da publikum til de to film formentlig er meget lig hinanden.

Læs også: Guide til de kommende superheltefilm

Filmen vil byde på gensyn med Captain America, Iron Man, The Hulk, Thor, Hawkeye samt Black Widow og er del af den såkaldte fase 3 inden for Marvels Cinematic Universe, der også vil indeholde Ant-Man and the WaspCaptain Marvel og sidst Avengers 4

Avengers: Infinity War får dansk premiere den 25. april. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

Carsten Gottliebuser/133896

tror ikke at Solo:A Star Wars story bliver helt så stor som man tror.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
SMOjr

De fleste regner bestemt ikke med at Solo bliver særlig "stor" - ud af alle de nye Star Wars film, kommer den uden tvivl til at have den mindste indtjening.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Karin

Jeg tror også det hjalp lidt at Robert Downey Jr på Marvels facebookside rykkede for at komme til at se den tidligere. Han fik dem til at rykke den en uge tidligere i hele verden. Jeg ved det da jeg følger ham. I Esbjerg stod den til at have premiere d. 27. april så jeg ved ikke hvorfor der andre steder stod d. 4. maj.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
SMOjr

Filmen har stået til at få premiere i USA den 4. maj - ikke i DK/Europa. Det er meget normalt, at vi får Marvel film før dem. Det er en strategi fra Disneys side. Og mht. Robert Downey Jr. så var det bare den måde de offentligegjorde det på, hvilket var super smart og kreativt! Årsagen til at de rykkede den er uden tvivl en blanding af Black Panthers succes og muligheden for større indtjening for både Infinity War og Solo.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Daviduser/323939

Men hvornår bliver billetterne sat til salg?

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Noobcake

Det nemt at regne ud. Men inflation har ikke ændret sig så meget. Inflation de sidste 10 år er på 1,6%.

1 time siden
VIPER

-Troede de havde arresteret Spielberg & Lucas efter det de gjorde mod Indy i 4'rn...

4 timer siden
Jacob

Den fjerde Indiana Jones er måske ikke den mest mindeværdige, men synes faktisk at Harrison gled naturligt trods alderen ind i rollen, så på den fr

7 timer siden
Antaeus

Det glemmes ALTID fra filmsider, de er som regel kun interesserede i at det ser størst ud muligt og glemmer alt om facts.

13 timer siden
Simon

Før man svømmer helt over skal man lige huske, at der er gået 10 år siden The Dark Knight og dermed er der også løbet 10 års inflation på billetpri

23 timer siden

Aktive debatter