Cookie- og Privatlivspolitik
Derfor ændrer Avengers 3 premieredato

Derfor ændrer Avengers 3 premieredato

Marvel kommer endnu tidligere til Danmark

Stem op!
37
Stem ned!
0
(reset)

I sidste uge blev det afsløret, at den tredje Avengers-film, Avengers: Infinity War, flytter sin amerikanske premieredato fra den 4. maj til den 27. april.

Marvel-heltene ankommer altså en hel uge tidligere i hjemlandet, hvilket stadig er senere end herhjemme. Danmark får nemlig allerede filmen den 25. april, hvilket er en dag før, vi tidligere havde forventet, og samtidig verdenspremiere.

Disney har uden tvivl ændret premieredatoen for at forlænge indtjeningsvinduet mellem 'Avengers' og selskabets anden store forårs-blockbuster, Solo: A Star Wars Story. På den måde bliver chancen for at de to kannibaliserer på hinanden lidt mindre, da publikum til de to film formentlig er meget lig hinanden.

Læs også: Guide til de kommende superheltefilm

Filmen vil byde på gensyn med Captain America, Iron Man, The Hulk, Thor, Hawkeye samt Black Widow og er del af den såkaldte fase 3 inden for Marvels Cinematic Universe, der også vil indeholde Ant-Man and the WaspCaptain Marvel og sidst Avengers 4

Avengers: Infinity War får dansk premiere den 25. april. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Carsten Gottliebuser/133896

tror ikke at Solo:A Star Wars story bliver helt så stor som man tror.

SMOjr

De fleste regner bestemt ikke med at Solo bliver særlig "stor" - ud af alle de nye Star Wars film, kommer den uden tvivl til at have den mindste indtjening.

Karin

Jeg tror også det hjalp lidt at Robert Downey Jr på Marvels facebookside rykkede for at komme til at se den tidligere. Han fik dem til at rykke den en uge tidligere i hele verden. Jeg ved det da jeg følger ham. I Esbjerg stod den til at have premiere d. 27. april så jeg ved ikke hvorfor der andre steder stod d. 4. maj.

SMOjr

Filmen har stået til at få premiere i USA den 4. maj - ikke i DK/Europa. Det er meget normalt, at vi får Marvel film før dem. Det er en strategi fra Disneys side. Og mht. Robert Downey Jr. så var det bare den måde de offentligegjorde det på, hvilket var super smart og kreativt! Årsagen til at de rykkede den er uden tvivl en blanding af Black Panthers succes og muligheden for større indtjening for både Infinity War og Solo.

Daviduser/323939

Men hvornår bliver billetterne sat til salg?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christoffer

Jeg personligt syntes tarzan var den bedste det er 20 år siden og det er stadig væk en af de bedste disney film nogensinde lavet det syntes jeg i h

35 sekunder siden
Mikkeluser/596185
Mikkeluser/596185

Der var virkelig mange gode.
Fight Club var fantastisk og jeg husker at den blev set rigtig mange gange.

3 timer siden
Simon

Jeg stemte på The Matrix, grundet at det er en voldsomt fed film, som er forud for sin tid og har et mega fedt plot, som er både tankevækkende og s

3 timer siden
Catherinauser/253578
Catherinauser/253578

Jeg fandt det nu dejlig let ud fra jeres liste, og klikkede på "The Matrix".
Suveræn film, selv den dag i dag. Langt forud for sin tid.

4 timer siden
xtooms

Den grønne mil, Matrix, Fight Club er alle virkelig gode film, Den Eneste Ene er klart den sjoveste men jeg har alligevel valgt American Beauty som

4 timer siden

Aktive debatter