Vind biografbilletter hver uge

Avengers 4: Endgame

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
24.04.2019
| | |
Avengers: Endgame
|
Versioner: se alle
IMAX 3D, 2D
|

Superheltefilmen 'Avengers 4: Endgame' er det fjerde og sidste kapitel i serien med bl.a. de oprindelige superhelte som Iron Man, The Hulk, Thor, Black Widow, Hawkeye og Captain America. 

Forgængeren var Avengers: Infinity War, og actionfilmen vil blive en 'stor' finale i superhelte-universet.

Mere omtale af 'Avengers 4: Endgame' følger...

Skal du se Avengers 4: Endgame?
(2971 stemmer)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mickeyuser/604725

Hvornår starter billetsalget?

Det er en mest ventede film i 2019 nok?
Og personligt glæder mig voldsomt til at få set afslutningen på det hele!

Stine Teglgaard

Vi ved det desværre ikke endnu, men vi skal nok larme, når det sker :-)

MVH Stine
kino.dk

Lucas

er den en måde man kan få notifikation om det når det sker eller lignende? :-)

Mvh. Lucas

kim

De har filmet 2 version af End Game.

En hvor Captain Marvel har en nøgle rolle og så har de filmet alternative version af hendes scener, hvor blandet andet Captain America afløser Captain Marvel.

Hvilken version af End Game vi får lov at se, afhænger at hvoran publikum tager imod Captain Marvel.

Med 52% AUDIENCE SCORE på RT ser det ikke godt ud for Captain Marvel versionen.

Sune Pedersenuser/171268

Det er så falsk som noget kan være .... hvorfor sprede sådanne løgne..... er du totalt dum eller hvad !!

kim

Det er ikke nødvendigt at blive emotionel og sur. Jeg har tydeligt skrevet RYGTER med all caps, i overskriften til mit indlæg.

Men, jeg kan da godt uddybe så du ikke tror jeg er "totalt dum eller hvad"

Den konto der har lækket de rygter jeg omtaler, har tidligere lækket mange andre rygter om blandt andet Infinity War, der viste sig at være korrekte.

Kilde 1 - Arikkel på Reddit: https://goo.gl/yQHR97
Kilde 2 - Video på YouTube: https://goo.gl/HiLbhr

Men, Sune Pedersen. Det ville være værdsat hvis du kunne holde dine kommentarer upersonlige og civiliseret. Det ville også være fint hvis de indholdet et argument.

Andersuser/992401

Rygtet er falsk ja, men du har stadig delt det med troen om, at den var god nok, siden - som du selv fremhæver - samme kilde ramte rigtigt med rygter om Infinity War sidste år. Tænk lige over dén en ekstra gang.

Sune Pedersenuser/171268

det er ren logik at marvel ikke bruge mange millioner på 2 forskellige historier alt efter hvordan en anden films boxoffice bliver der koster i forvejen 500M$ ..
teorier er sjove men den her direkte tåbelig og meget fjernt fra virkeligheden.

TheDayDreamer

*Potentielle Spoilers*

Russo brødrene har sagt at de har haft i sinde at lave en ny historie med Avengers: Endgame, og at der dermed ikke skulle være nogle tegneserier man kan søge inspiration i, hvis man prøver at finde ud af historien - MEN, der er ikke desto mindre en interessant teori som jeg personligt synes kunne være spændende at se i filmen, som muligvis HAR lidt at gøre med tegneserierne: en skjult by i the quantum realm! (Det sub-atomare rige som ses i bl.a Ant-Man filmene, og som efter sigende også skulle have en rolle i både Avengers: Endgame og Captain Marvel, da det forbindes med tidsrejser)

https://screenrant.com/endgame-thory-ant-man-wasp-city-avengers-villains/2/

VIPER

Han er for sej!!!
A TRUE bad-ass i tegneserierne, men måske liiidt for følsom i MCU's version efter min smag, og så behold da den **** rustning på, fatter ik' de altid skal strippe deres dragt eller masker af, som om det er skuespillernes fjæs vi gerne vil se!?!
Anyway, håber han tæver dem igen, han burde nok ha' taget hele Avengers holdet med da han knipsede med fingrene!...Ihvertfald Thor som nok udgør en af de største trusler imod hans mål!
Men kommer overhovedet ikke til at savne nogen fra GOG holdet, synes simpelthen de er for platte og useriøse!
Og så var jeg også ret træt af at se på Wanda & Visions romantiske bånd, det er altså en action film vi er kommet for at se her -tak!
Synes i det hele taget ikke der burde opstå romantik blandt Avengers, og det gælder også Banner & Black Widow btw. -Man kan sQ da ikke være kærester med Hulk!
Hvad bliver det næste!?! -Dr. Strange & Captain Marvel???
Når det så er sagt, er jeg glad for at Captain America & Iron Man stadig er i live, de 2 er nogle af de karakterer som har fanget min interesse mere på film end i tegneserie form.
Kan rigtig godt lide Captain Americas kamp teknik!
Kan i huske dengang man var lille og lige havde set Ninja Turtles i biografen, og man simpelthen flyvesparkede og hoppede rundt efter filmen!
Som om en freakin pinball kugle!...Måske mest drengene! >:-P
Men den følelse fik jeg sQ lidt igen pga Captain Americas teknik -han holder!
-Ihvertfald i hans egen trilogi, synes jeg savnede den lidt i Infinity War.
& selvfølgelig er jeg også glad for Banner overlevede, bare Hulk ikke fortsat har sceneskræk i denne film!
MEN!...Har tænkt lidt!
...Hulk's skuffende optræden har sQ fortjent lidt ekstra eftertænksomhed fra min side, især når man tænker på alle de år han har underholdt mig i tegneserie form! -Fandme så.
Jeg er begyndt at bebrejde Loke lidt, den trickster har måske haft en finger med i spillet mht Hulks forvandling siden den første Avengers film hvor Loke også havde "the mind stone".
Måske med en form for mind control, bortset fra dengang han lige fik en heftig svingom i "the Stark Tower", kæft den scene var KULT!...Puny God! >:-P
Men tror lidt Loke manipulerer Banner til at skifte frem og tilbage til Hulk, og sålænge han IKKE er sig selv, kan han måske heller ikke blive rigtigt vred som jo bekendt gør ham stærkere.
Den stærkeste Hulk version jeg har læst om, kommer ihvertfald ikke frem på kommando fra Banner eller nogen andre for den sags skyld, men er tværtimod helt ude af kontrol, vildt rasende og komplet ustyrlig!
Men Loke havde jo heller ikke "the mind stone" i Infinty War, hvor han nærmest pudsede ham på Thanos, så måske var det resterne af Banners kontrol der guidede ham. Der var Loke og Banner vel også nærmest allieret, mod "the mad titan!".
Gad faktisk også godt vide hvordan de nogensinde fik tæmmet ham efter den kamp mod "The Hulkbuster" i Age of Ultron, der virkede han godt nok ikke lige som en der havde lyst til at give Black Widow klør fem og slappe af! -Men håber bare på den gode gamle rasende grønne i denne fortsættelse, der KUN kan guides lidt og ikke kontrolleres - SÅ skal Thanos nok få lidt mere kam til sit hår i ringhjørnet!
Bare synd Stan Lee ikke nåede at få oplevet filmatiseringen af slutningen på denne 4 fase af MCU's forløb.-R.I.P.
Nårh, må hellere stoppe her, og kom så lige hurtigt April!...Hepper stadig på Thanos >:)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter