Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Ant-Man and the Wasp

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en actionpræget og humoristisk grundstemning. Filmen indeholder adskillige actionscener med slagsmål, skyderier, forfølgelser, eksplosioner og andre situationer, hvor personer er i stor fare. I en scene mister et barn sine forældre i en ulykke og i andre scener ses figurer, der udsættes for store smerter. Da handlingen foregår i et urealistisk superhelte-univers, hvor hovedpersonerne klarer sig uden at komme alvorligt til skade og da filmen indeholder mange positive forløsninger og også en del humor, vurderes det, at den kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
04.07.2018
| |
1 time 58 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Ant-Man and the Wasp
|
Versioner: se alle
3D, 2D, IMAX 3D, 4DX 3D, Babybio, Babybio 2D, Supreme, Level 7 2D
|
Billetter

Filmen 'Ant-Man and the Wasp' (Ant-Man 2) er Marvels efterfølger til superheltefilmen Ant-Man fra 2015.

Efter begivenhederne i Captain America: Civil War, hvor superhelten Ant-Man kæmpede sammen med Captain America, har manden bag myre-helten, Scott Lang, siddet i husarrest.

Tiden for hans frihed nærmer sig, men alt ændres, da Scott pludselig oplever en forbindelse med en fremmed kvinde, der viser sig at være den forsvundne hustru til Dr. Hank Pym, der sammen med datteren Hope van Dyne er eftersøgt af FBI.

Scott har ikke set de to genier, siden han blev anholdt, men forbindelsen til Janet gør ham nu til en vigtig del af Hank og Hopes planer om at bringe moren tilbage fra det selvsamme "kvante-rige", som Ant-Man engang undslap.

Da en mystisk skikkelse begynder at dukke op for at få hænderne i Hanks teknologi, må Scott og Hope atter hoppe i deres krympedragter for at slås side om side som Ant-Man og The Wasp.

Action-komedien byder endnu en gang på en lettere tone inden for Marvel-universet, med mere fokus på humor og finurlige action-sekvenser i insekt-højde end på dommedags-profetier. Paul Rudd er tilbage som Marvel-universets mindste (og til tider største) superhelt, men denne gang deler han sin skærmtid med heltinden The Wasp. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (72 votes)
4.7
2.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Ekstra Bladet

  "'Ant-Man and The Wasp' er den tredje film fra det såkaldte Marvel Cimenatic Universe i år, og den absolut ringeste af dem." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Bevares, der er glimrende action-scener undervejs, [...]men hele filmens eksistensberettigelse lader til at være at få introduceret Quantum Realm og ikke mindst de helende kvaliteter, som dette alternative univers rummer." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "Hverken Ant-Man eller The Wasp hører til på superheltenes øverste hylde, og det kan mærkes ..." (Kim Skotte)

 • BT

  "Paul Rudd er fremragende som den utradionelle superhelt ..." (Thomas Brunstrøm)

 • Weekendavisen

  "Der er en let og legesyg tone i de nye Ant-Man-historier. [...] Du bliver heller ikke skuffet denne gang." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Marcus

Var i biffen og se denne forleden. Jeg var vild med 1'eren, og endnu vildere med denne!

ten

Bedre end film nr 1, super nice

ove

jeg kan ikke forstå de på tv2 anmeldelser de sage film var ikke go . film mager gode

Jacob

I næsten to år har Scott Lang ligesom Clint Barton siddet i husarrest, da han valgte at deltage i konfrontationen imellem Steve Rogers og Tony Stark. En kamp som han deltog i uden at Hope van Dyne, og hendes far Hank Pym vidste noget om på forhånd, hvilket betød de følte sig forrådte og afbrød kontakten. Men Scott begynder at få mystiske drømme efter sit besøg i Kvanterummet, da Hope og Hank leder efter moren Janet. Desværre er andre ude efter den indbringende kvanteteknologi, og endnu engang betyder Pyms tidligere samarbejdsvanskeligheder med gamle kollegaer, at man nu møder en fjende fra fortiden med unikke evner.

Hvor var Ant-Man og Wasp under Thanos’ jagt på Evighedsstenene? Det bliver her uddybet i fortsættelsen til Ant-Man, hvor han teamer op med Wasp. Humoren er præcis som i den første, og actionscenerne er fabelagtige. Måske en smule for kringlet hvad angår alt snakken om Kvanterummet, kvanteteknologien og kampen for at bringe Janet van Dyne tilbage. Men det er en fremragende film igen fra Marvel Studios, og Ant-Mans skæbne til sidst er afgørende for en sejr mod Thanos.

Jakob P.

Ant-Man 2 får 5 stjerner af Anmelderen *****

Jeg var meget spændt på denne film, kunne den leve op til den første, eller ville den hænge bagefter som en trist efterfølger? Jeg satte mig til rette i biografsalen i Fields Bio og ventede spændt, og det viste sig at Ant-Man 2 fortsætter efter begivenhederne i Captain America: Civil War. Heldigvis er vores superhelt Ant-Man tilbage i samme format, som vi har lært ham at kende i, denne gang med hans sidekick The Wasp. Jeg synes jeg er tilfreds og imponeret på samme tid, og jeg er glad for at jeg gik ind og så Ant-Man and the Wasp.

Scott Lang (Paul Rudd) sidder i husarrest, efter begivenhederne i Captain America Civil War, fordi han hjalp Captain America. Men da hans løsladelse nærmer sig, opstår der en forbindelse til en fremmed kvinde, som viser sig at være Dr. Hank Pyms (Michael Douglas) forsvundne kone som forsvandt i kvanteriget. Hank Pym og Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) er ellers eftersøgt af FBI, men da en underlig skikkelse dukker frem fra skyggerne og er ude efter Hank Pyms teknologi, må Scott og Hope Van Dyne slå sig sammen og kæmpe sammen som Ant-Man and the Wasp.

Skuespillet er i top i denne film, og Ant-Man er tilbage i samme format som vi blev præsenteret for i den første film, og en ny spændende tilføjelse er så The Wasp i form af Evangeline Lilly som også gør det utrolig godt som The Wasp. Paul Rudd er tilbage som myremanden, og han gør det utrolig godt synes jeg, han leverer virkelig varen på en professionel og underholdende måde som han er så god til. Handling og historie går tæt sammen hånd i hånd i denne film, og er begge to spændende, stimulerende og energifyldte. Man glæder sig ligefrem til næste scene i filmen, mens man ser den. Tempomæssigt er vi i den høje ende, da dette er en actionfilm med få stille øjeblikke, og filmen er også i gang hele tiden. Der sker hele tiden noget. Rytmisk er vi et rigtig godt sted, filmen har en utrolig let rytme, og der er harmoniske og afbalancerede skift mellem hver enkelt scene. Alt i alt en rigtig fed film, som er rigtig godt skruet sammen. Helt sikkert værd at se!

Markus

Ant-Man 1 er min favorit Marvel film so far.. 2'ern skal da ses!

IM STEPH

Filmen har fået blandet anmeldelser. Men så længe man forventer en sjov actionfilm burde du ikke blive skuffet.
Hvis du kunne lide den første vil du også kunne lide denne.

Gode skuespiller præstationer.
Især Paul Rudd og Michael Pena løfter filmen.

Filmen forgår før Infinity War. Så ingen store spørgsmål bliver besvaret.

Den er ikke så kompleks og dramatisk som de seneste Marvel film men stadig et Most see

Jakob P.

Jeg er helt enig med dig, og jeg synes du skal vide at det er en god, præcis og kort anmeldelse du har fået skrevet.

Så thumps up herfra...!

Lars Holmuser/812292

Der er noget med pacingen og humoren, der adskiller den fra originalen på så mange planer.

Bevares, der er da lyspunkter - der er bare lidt langt imellem dem. I pauserne mellem actionssekvenserne går det lidt trægt for sig med nogle letkøbte jokes og en masse (tung) forklaring ift. filmens egentlige problemstilling.

Filmen redder dog lidt af æren med en ganske underholdende tredje akt.

Peruser/694527

Dejlig underholdene ligesom etteren, jeg var ikke skuffet som efter Black Panther

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.