Cookie- og Privatlivspolitik

Ant-Man and the Wasp

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en actionpræget og humoristisk grundstemning. Filmen indeholder adskillige actionscener med slagsmål, skyderier, forfølgelser, eksplosioner og andre situationer, hvor personer er i stor fare. I en scene mister et barn sine forældre i en ulykke og i andre scener ses figurer, der udsættes for store smerter. Da handlingen foregår i et urealistisk superhelte-univers, hvor hovedpersonerne klarer sig uden at komme alvorligt til skade og da filmen indeholder mange positive forløsninger og også en del humor, vurderes det, at den kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
04.07.2018
| |
1 time 58 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Ant-Man and the Wasp
|
Versioner: se alle
3D, 2D, IMAX 3D, 4DX 3D, 2D Sidste chance, Babybio 2D, Level 7 2D
|

Filmen 'Ant-Man and the Wasp' (Ant-Man 2) er Marvels efterfølger til superheltefilmen Ant-Man fra 2015.

Efter begivenhederne i Captain America: Civil War, hvor superhelten Ant-Man kæmpede sammen med Captain America, har manden bag myre-helten, Scott Lang, siddet i husarrest.

Tiden for hans frihed nærmer sig, men alt ændres, da Scott pludselig oplever en forbindelse med en fremmed kvinde, der viser sig at være den forsvundne hustru til Dr. Hank Pym, der sammen med datteren Hope van Dyne er eftersøgt af FBI.

Scott har ikke set de to genier, siden han blev anholdt, men forbindelsen til Janet gør ham nu til en vigtig del af Hank og Hopes planer om at bringe moren tilbage fra det selvsamme "kvante-rige", som Ant-Man engang undslap.

Da en mystisk skikkelse begynder at dukke op for at få hænderne i Hanks teknologi, må Scott og Hope atter hoppe i deres krympedragter for at slås side om side som Ant-Man og The Wasp.

Action-komedien byder endnu en gang på en lettere tone inden for Marvel-universet, med mere fokus på humor og finurlige action-sekvenser i insekt-højde end på dommedags-profetier. Paul Rudd er tilbage som Marvel-universets mindste (og til tider største) superhelt, men denne gang deler han sin skærmtid med heltinden The Wasp. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (436 votes)
4.6
3.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Ekstra Bladet

  "'Ant-Man and The Wasp' er den tredje film fra det såkaldte Marvel Cimenatic Universe i år, og den absolut ringeste af dem." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Bevares, der er glimrende action-scener undervejs, [...]men hele filmens eksistensberettigelse lader til at være at få introduceret Quantum Realm og ikke mindst de helende kvaliteter, som dette alternative univers rummer." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "Hverken Ant-Man eller The Wasp hører til på superheltenes øverste hylde, og det kan mærkes ..." (Kim Skotte)

 • BT

  "Paul Rudd er fremragende som den utradionelle superhelt ..." (Thomas Brunstrøm)

 • Weekendavisen

  "Der er en let og legesyg tone i de nye Ant-Man-historier. [...] Du bliver heller ikke skuffet denne gang." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Søsuser/807738

Og en fed film

S. Rico

Filmen mangler i den grad en ordentlig skurk. Ja, faktisk er der slet ikke nogen rigtig skurk med overhovedet. Der er en mystisk kvinde i en hvid dragt, som man først tror er en bad guy. Men det er hun så ikke alligevel. Så er der en slags gangster og hans håndlangere, men de udgør ingen reel trussel, da de hverken har superkræfter eller nogen særlige våben. Og så er der FBI og politiet, men dem kan man jo heller ikke ligefrem kalde skurke.

Et andet problem er, at der er utrolig meget "tecno-babble". Altså brug af en masse selvopfundne tekniske udtryk og ord, som har til hensigt at skulle overbevise tilskueren om, at de vilde videnskabelige ting godt kan lade sig gøre. Vi er vant til rumskibe, der kan flyve med 10 x Warp hastigheder, tidsvendere og portaler til andre verdener. Men på en eller anden måde er det sværere at købe et koncept, hvor man kan formindskes ned til atomstørrelse og leve inde i et mikrokosmos i 30 år. Jeg blev i hvert fald ikke overbevist, selv om det fløj om ørene med smarte tekniske termer.

Det hele er således en stor rodebunke, hvor filmens mission er at redde ikke bare én kvinde, men to forskelige kvinder fra to forskellige skæbner. Og det krydres så med en masse modstand - både internt og fra ordensmagten.

Hensigten med filmen er ganske vist ikke at fortælle en episk historie, men nok mere bare at underholde os med mere af samme humoristiske skuffe som fra den første Ant-Man film. Dette genbrug af jokes og genbrug af den fortællermæsige "kup-film-tone" falder desværre lidt til jorden her.

Uanset hvad aå er man dog i godt selskab, så tiden er ikke helt spildt.

Wayne

Mine forventninger var lave, og blev indfriet.

Antman er en kedelig tilføjelse til helteuniverset, og ligner mest de komiske udgaver man kendte fra 80'erne.

Lidt for meget komik, og alt for lidt substans. Jeg var tæt på at falde i søvn.

Anton

Lidt en intetsigende filler i hele Marvel universet, og ikke en jeg kommer til at se igen når det bliver tid til at holde Marvel marathon. Det er en hyggelig film i sig selv, og det er er roligt pust efter alt det Infinity War var, men den er ikke andet end det desværre

Kurt

Det er egentlig blevet lidt spøjst med de her superhelte film. Jeg føler hele tiden, at det bare er en oprulning til hvad der skal ske i Avengers.

Filmen er ret fed og har sindssyg mange sjove elementer. Elsker Paul Rudd. Han er fantastisk og spiller ret godt Ant Man som du kender ham fra tegneserierne.

Blev kun mere forvirret om hvad der nu skal ske i Avengers næste gang :-).

Venø Seafood

Så den lige igår og var ret glad for de endelig tog sig sammen til at fortælle noget om andre film også!

Jokes

Dog var nr. 1 lidt bedre, men den her gør det også godt

carlo64user/920900

god film er meget bedre end den første- bliver underholdt i filmen glæder mig til noget mere med Antman

CINEMANDRUP

Myren og hvepsen tordner nu sammen i et teamwork af minimal størrelse, men på en stor skala alligevel. Scott tilbringer nu sin dagligdag i husarrest, grundet sin assistance til Captain America i Civil War. Dagene går med overenergiske påfund i huset for at fordrive tiden og gøre oplevelsen så god som muligt, når han får besøg af sin datter. Pludselig oplever Scott en mærkelig forbindelse til en kvinde, som viser sig at være Dr. Hank Pyms hustru Janet Van Dyke, som forsvandt i det der kaldes kvanteriget og som Hank og datteren Hope siden hen har forsøgt at få forbindelse til. Derfor må Scott atter engang trække i den minimale Ant-Man dragt, men får denne gang assistance i form af Hope bedre kendt som The Wasp. De må arbejde i hemmelighed, idet de er eftersøgt af FBI, hvilket ikke gør Scotts hverdag nemmere. En mystisk skikkelse kaldet Ghost dukker pludselig op med den hensigt at få fingre i Hanks opfindelse og så går jagten ellers.

Filmen er bestemt i samme tone som forrige film og her menes, at vi bevæger og i den familievenlige afdeling, hvis børnene hungrer efter at se en superheltefilm, der ikke er for voldelig. Actionsekvenserne er atter flot lavet og skiftet imellem normalstørrelse og miniformat er ligeledes glimrende vist. Filmens visuelle appeal appellerer til 3D, men det er ikke et must for at se filmen. Historiens flow føles lidt anderledes denne gang og det er ikke en film du skal tænke for meget over, for ordet ’kvante’ bliver nævnt en del gange i denne film i håb om at det så giver mening. Det er fortsat Paul Rudd der gør det bedst i denne film og de resterende skuespillere giver en middelmådig præstation.

Filmen har dog også sine skønhedsfejl, men denne gang mærker man skønhedsfejlene mere end den forrige. For det første er komikken en stor del af denne film og den selvironiske tone er tilbage hvilket er godt, men nogle af scenerne er trukket i decideret langdrag, så det føles forceret/lidt pinligt til tider. Nogle er de vittigheder der kommer føles malplaceret og anerkender at det blot skulle være et komisk indslag for et par sekunder, men det falder til jorden. Så skal ret være ret, at så er der andre som også fungerer. Filmens mystiske skikkelse Ghost mangler i den grad dybde og noget mere baggrund for at vi kan forholde os til hende. Hun er nærmest glemt efter filmen er slut. Figuren er ret så sej, men der mangler et tydeligt mål i horisonten for karakteren og noget kant til hende. Og så har vi ellers en uinteressant sortbørshandler, som ikke burde være tilstede i filmen, men kun skal bidrage til, at han vil have teknologi og derved smide lidt mere action ind i filmen. Sidst men ikke mindst så er filmens længde på 2 timer for lang. Dette kunne snildt have været 90 minutters god film, men den ekstra halve time gør intet godt for filmen følte jeg. Det føles lidt som om at filmen er bragt på bane for at udforske og fortælle mere om dette kvanterige, som bliver nævnt ikke blot i denne film, men i andre Marvel film også. Jeg følte desværre, at filmen manglede noget charme i stil med etteren og så ellers lidt mere mening med tingene. At placere selve Ant-Man i husarrest føles lidt som om at filmen også har været i en form for huarrest: At den gør sig skyldig i nogle lidt sjuskede fejl følte jeg, som desværre gør det må trække lidt ned. Føler bare at etteren er bedre sammensat.

Derfor skal du se filmen: Filmen er bestemt seværdig og i børnevenlig højde atter engang og tonen er mild og venlig, med et par voksen jokes her og der. Selve Ant-Man er fortsat filmens bedste trækplaster og giver atter engang en fin præstation og god omgang underholdning. Filmen byder på to timers blandet action, skift i størrelsesperspektiver, overforbrug af ordet ’kvante’ med et væld af vittigheder/komiske og til tider knap så komiske indslag. Filmen fungerer som optakt til Avengers Infinity War og det kan betale sig at blive efter rulleteksterne for der sker noget som har betydning for Ant-Mans karakter og den videre fortsættelse i Avengers. Grundet at Paul Rudd fortsat leverer høj præstation hiver jeg den op på 4 stjerner, men kun derfor

Marcus

Var i biffen og se denne forleden. Jeg var vild med 1'eren, og endnu vildere med denne!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.