Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Ant-Man and the Wasp

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en actionpræget og humoristisk grundstemning. Filmen indeholder adskillige actionscener med slagsmål, skyderier, forfølgelser, eksplosioner og andre situationer, hvor personer er i stor fare. I en scene mister et barn sine forældre i en ulykke og i andre scener ses figurer, der udsættes for store smerter. Da handlingen foregår i et urealistisk superhelte-univers, hvor hovedpersonerne klarer sig uden at komme alvorligt til skade og da filmen indeholder mange positive forløsninger og også en del humor, vurderes det, at den kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
04.07.2018
| |
1 time 58 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Ant-Man and the Wasp
|
Versioner: se alle
3D, 2D, IMAX 3D, 4DX 3D, 2D Sidste chance, Babybio 2D, Level 7 2D
|

Filmen 'Ant-Man and the Wasp' (Ant-Man 2) er Marvels efterfølger til superheltefilmen Ant-Man fra 2015.

Efter begivenhederne i Captain America: Civil War, hvor superhelten Ant-Man kæmpede sammen med Captain America, har manden bag myre-helten, Scott Lang, siddet i husarrest.

Tiden for hans frihed nærmer sig, men alt ændres, da Scott pludselig oplever en forbindelse med en fremmed kvinde, der viser sig at være den forsvundne hustru til Dr. Hank Pym, der sammen med datteren Hope van Dyne er eftersøgt af FBI.

Scott har ikke set de to genier, siden han blev anholdt, men forbindelsen til Janet gør ham nu til en vigtig del af Hank og Hopes planer om at bringe moren tilbage fra det selvsamme "kvante-rige", som Ant-Man engang undslap.

Da en mystisk skikkelse begynder at dukke op for at få hænderne i Hanks teknologi, må Scott og Hope atter hoppe i deres krympedragter for at slås side om side som Ant-Man og The Wasp.

Action-komedien byder endnu en gang på en lettere tone inden for Marvel-universet, med mere fokus på humor og finurlige action-sekvenser i insekt-højde end på dommedags-profetier. Paul Rudd er tilbage som Marvel-universets mindste (og til tider største) superhelt, men denne gang deler han sin skærmtid med heltinden The Wasp. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (241 votes)
4.7
3.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Ekstra Bladet

  "'Ant-Man and The Wasp' er den tredje film fra det såkaldte Marvel Cimenatic Universe i år, og den absolut ringeste af dem." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Bevares, der er glimrende action-scener undervejs, [...]men hele filmens eksistensberettigelse lader til at være at få introduceret Quantum Realm og ikke mindst de helende kvaliteter, som dette alternative univers rummer." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "Hverken Ant-Man eller The Wasp hører til på superheltenes øverste hylde, og det kan mærkes ..." (Kim Skotte)

 • BT

  "Paul Rudd er fremragende som den utradionelle superhelt ..." (Thomas Brunstrøm)

 • Weekendavisen

  "Der er en let og legesyg tone i de nye Ant-Man-historier. [...] Du bliver heller ikke skuffet denne gang." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Kurt

Det er egentlig blevet lidt spøjst med de her superhelte film. Jeg føler hele tiden, at det bare er en oprulning til hvad der skal ske i Avengers.

Filmen er ret fed og har sindssyg mange sjove elementer. Elsker Paul Rudd. Han er fantastisk og spiller ret godt Ant Man som du kender ham fra tegneserierne.

Blev kun mere forvirret om hvad der nu skal ske i Avengers næste gang :-).

Venø Seafood

Så den lige igår og var ret glad for de endelig tog sig sammen til at fortælle noget om andre film også!

Jokes

Dog var nr. 1 lidt bedre, men den her gør det også godt

carlo64user/920900

god film er meget bedre end den første- bliver underholdt i filmen glæder mig til noget mere med Antman

CINEMANDRUP

Myren og hvepsen tordner nu sammen i et teamwork af minimal størrelse, men på en stor skala alligevel. Scott tilbringer nu sin dagligdag i husarrest, grundet sin assistance til Captain America i Civil War. Dagene går med overenergiske påfund i huset for at fordrive tiden og gøre oplevelsen så god som muligt, når han får besøg af sin datter. Pludselig oplever Scott en mærkelig forbindelse til en kvinde, som viser sig at være Dr. Hank Pyms hustru Janet Van Dyke, som forsvandt i det der kaldes kvanteriget og som Hank og datteren Hope siden hen har forsøgt at få forbindelse til. Derfor må Scott atter engang trække i den minimale Ant-Man dragt, men får denne gang assistance i form af Hope bedre kendt som The Wasp. De må arbejde i hemmelighed, idet de er eftersøgt af FBI, hvilket ikke gør Scotts hverdag nemmere. En mystisk skikkelse kaldet Ghost dukker pludselig op med den hensigt at få fingre i Hanks opfindelse og så går jagten ellers.

Filmen er bestemt i samme tone som forrige film og her menes, at vi bevæger og i den familievenlige afdeling, hvis børnene hungrer efter at se en superheltefilm, der ikke er for voldelig. Actionsekvenserne er atter flot lavet og skiftet imellem normalstørrelse og miniformat er ligeledes glimrende vist. Filmens visuelle appeal appellerer til 3D, men det er ikke et must for at se filmen. Historiens flow føles lidt anderledes denne gang og det er ikke en film du skal tænke for meget over, for ordet ’kvante’ bliver nævnt en del gange i denne film i håb om at det så giver mening. Det er fortsat Paul Rudd der gør det bedst i denne film og de resterende skuespillere giver en middelmådig præstation.

Filmen har dog også sine skønhedsfejl, men denne gang mærker man skønhedsfejlene mere end den forrige. For det første er komikken en stor del af denne film og den selvironiske tone er tilbage hvilket er godt, men nogle af scenerne er trukket i decideret langdrag, så det føles forceret/lidt pinligt til tider. Nogle er de vittigheder der kommer føles malplaceret og anerkender at det blot skulle være et komisk indslag for et par sekunder, men det falder til jorden. Så skal ret være ret, at så er der andre som også fungerer. Filmens mystiske skikkelse Ghost mangler i den grad dybde og noget mere baggrund for at vi kan forholde os til hende. Hun er nærmest glemt efter filmen er slut. Figuren er ret så sej, men der mangler et tydeligt mål i horisonten for karakteren og noget kant til hende. Og så har vi ellers en uinteressant sortbørshandler, som ikke burde være tilstede i filmen, men kun skal bidrage til, at han vil have teknologi og derved smide lidt mere action ind i filmen. Sidst men ikke mindst så er filmens længde på 2 timer for lang. Dette kunne snildt have været 90 minutters god film, men den ekstra halve time gør intet godt for filmen følte jeg. Det føles lidt som om at filmen er bragt på bane for at udforske og fortælle mere om dette kvanterige, som bliver nævnt ikke blot i denne film, men i andre Marvel film også. Jeg følte desværre, at filmen manglede noget charme i stil med etteren og så ellers lidt mere mening med tingene. At placere selve Ant-Man i husarrest føles lidt som om at filmen også har været i en form for huarrest: At den gør sig skyldig i nogle lidt sjuskede fejl følte jeg, som desværre gør det må trække lidt ned. Føler bare at etteren er bedre sammensat.

Derfor skal du se filmen: Filmen er bestemt seværdig og i børnevenlig højde atter engang og tonen er mild og venlig, med et par voksen jokes her og der. Selve Ant-Man er fortsat filmens bedste trækplaster og giver atter engang en fin præstation og god omgang underholdning. Filmen byder på to timers blandet action, skift i størrelsesperspektiver, overforbrug af ordet ’kvante’ med et væld af vittigheder/komiske og til tider knap så komiske indslag. Filmen fungerer som optakt til Avengers Infinity War og det kan betale sig at blive efter rulleteksterne for der sker noget som har betydning for Ant-Mans karakter og den videre fortsættelse i Avengers. Grundet at Paul Rudd fortsat leverer høj præstation hiver jeg den op på 4 stjerner, men kun derfor

Marcus

Var i biffen og se denne forleden. Jeg var vild med 1'eren, og endnu vildere med denne!

ten

Bedre end film nr 1, super nice

ove

jeg kan ikke forstå de på tv2 anmeldelser de sage film var ikke go . film mager gode

Jacob

I næsten to år har Scott Lang ligesom Clint Barton siddet i husarrest, da han valgte at deltage i konfrontationen imellem Steve Rogers og Tony Stark. En kamp som han deltog i uden at Hope van Dyne, og hendes far Hank Pym vidste noget om på forhånd, hvilket betød de følte sig forrådte og afbrød kontakten. Men Scott begynder at få mystiske drømme efter sit besøg i Kvanterummet, da Hope og Hank leder efter moren Janet. Desværre er andre ude efter den indbringende kvanteteknologi, og endnu engang betyder Pyms tidligere samarbejdsvanskeligheder med gamle kollegaer, at man nu møder en fjende fra fortiden med unikke evner.

Hvor var Ant-Man og Wasp under Thanos’ jagt på Evighedsstenene? Det bliver her uddybet i fortsættelsen til Ant-Man, hvor han teamer op med Wasp. Humoren er præcis som i den første, og actionscenerne er fabelagtige. Måske en smule for kringlet hvad angår alt snakken om Kvanterummet, kvanteteknologien og kampen for at bringe Janet van Dyne tilbage. Men det er en fremragende film igen fra Marvel Studios, og Ant-Mans skæbne til sidst er afgørende for en sejr mod Thanos.

Jakob P.

Ant-Man 2 får 5 stjerner af Anmelderen *****

Jeg var meget spændt på denne film, kunne den leve op til den første, eller ville den hænge bagefter som en trist efterfølger? Jeg satte mig til rette i biografsalen i Fields Bio og ventede spændt, og det viste sig at Ant-Man 2 fortsætter efter begivenhederne i Captain America: Civil War. Heldigvis er vores superhelt Ant-Man tilbage i samme format, som vi har lært ham at kende i, denne gang med hans sidekick The Wasp. Jeg synes jeg er tilfreds og imponeret på samme tid, og jeg er glad for at jeg gik ind og så Ant-Man and the Wasp.

Scott Lang (Paul Rudd) sidder i husarrest, efter begivenhederne i Captain America Civil War, fordi han hjalp Captain America. Men da hans løsladelse nærmer sig, opstår der en forbindelse til en fremmed kvinde, som viser sig at være Dr. Hank Pyms (Michael Douglas) forsvundne kone som forsvandt i kvanteriget. Hank Pym og Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) er ellers eftersøgt af FBI, men da en underlig skikkelse dukker frem fra skyggerne og er ude efter Hank Pyms teknologi, må Scott og Hope Van Dyne slå sig sammen og kæmpe sammen som Ant-Man and the Wasp.

Skuespillet er i top i denne film, og Ant-Man er tilbage i samme format som vi blev præsenteret for i den første film, og en ny spændende tilføjelse er så The Wasp i form af Evangeline Lilly som også gør det utrolig godt som The Wasp. Paul Rudd er tilbage som myremanden, og han gør det utrolig godt synes jeg, han leverer virkelig varen på en professionel og underholdende måde som han er så god til. Handling og historie går tæt sammen hånd i hånd i denne film, og er begge to spændende, stimulerende og energifyldte. Man glæder sig ligefrem til næste scene i filmen, mens man ser den. Tempomæssigt er vi i den høje ende, da dette er en actionfilm med få stille øjeblikke, og filmen er også i gang hele tiden. Der sker hele tiden noget. Rytmisk er vi et rigtig godt sted, filmen har en utrolig let rytme, og der er harmoniske og afbalancerede skift mellem hver enkelt scene. Alt i alt en rigtig fed film, som er rigtig godt skruet sammen. Helt sikkert værd at se!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.