Cookie- og Privatlivspolitik

Captain Marvel

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en actionpræget grundstemning og foregår i en urealistisk verden med superhelte- og science fiction-elementer. Den indeholder en lang række voldsomme scener med slåskampe, skudvekslinger, forfølgelser, truende væsner og massive ødelæggelser. Da filmen imidlertid foregår i et urealistisk superhelte-univers, ikke indeholder blodigt udpenslede voldsscener, og i øvrigt ofte er præget af en humoristisk forløsning af dramatiske situationer, vurderes det, at den kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
06.03.2019
| |
2 timer 3 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Captain Marvel
|
Versioner: se alle
3D, 2D, IMAX 3D, 4DX 3D, Babybio, Seniorbio, Level 7 - 3D, Level 7 - 2D
|

Superhelte-filmen 'Captain Marvel' handler om rumvæsenet Vers, der efter en mislykket mission nødlander på planeten Jorden anno 1995.

Her tager den unge Kree-kriger sine mægtige superkræfter i brug for at standse en gruppe rum-terrorister kaldet Skrulls. Vers er dog ikke alene, da hun kort efter ankomsten møder en ung Shield-agent ved navn Nick Fury.

Sammen kaster de sig ud i kampen for endegyldigt at standse en faretruende kosmisk krig. Alt imens Vers langsomt begynder at huske sin mystiske fortid, som muligvis knytter hende til menneskeheden.

Marvels 21. film, Captain Marvel, er udover at være MCU's første solo-film med en kvinde i front, også en action-mættet puslespilsfortælling om tiden før Avengers - dengang grunge-musikken spillede, og man stadig så film på VHS.

Oscar-vinderen Brie Larson har taget den krævende rolle som Marvels hemmelige våben på sig, mens Samuel L. Jacksons velkendte karakter Nick Fury spiller en stor rolle over for bl.a. Jude Law. (Copyright: kino.dk)

Stream 'Captain Marvel' her:

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (758 votes)
4.5
4

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Selv om det primært er en actionfilm, er det en vigtig film. [...] Captain Marvel bliver en stærk rollemodel for de piger, der vokser op nu." (Ida Rud)

 • BT

  "... i det hele taget er 'Captain Marvel' en fan-film fyldt med referencer til andre film i universet, man kan side og fnise med som Marvel-feinschmecker." (Thomas Brunstrøm)

 • Filmland P1

  "Det er Larson, der med humor, charme, gåpåmod og følsomhed får følelseslivet inde i 'Captain Marvel' til at fremstå sjældent nuanceret. Kun galleriet i de to 'Guardians of the Galaxy'-film – et par af Marvels bedste film – har en lige så levende og rørende baggrund." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Alle målgrupper skal kunne spejle sig i Marvel-universet, og nu får fanskarens unge piger et sejt forbillede, som overstråler alle de andre superhelte." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "... [filmens humor] letter trådet mellem Carols eksistentielle udredninger og de store CGI-slag, som snart ikke kan rive et publikum mere med, selv om de i 'Captain Marvel' alligevel har en power, der fik mig til at glemme 3D-brillens skarpe tryk på næsen." (Joakim Grundahl)

 • Weekendavisen

  "'Captain Marvel' er en superflot film fyldt med sej rumteknologi, tempofyldte kampscener og gode bifigurer. Jeg lo også mange gange undervejs. [...] det [er] en fornøjelse at se, hvordan Marvel-forfatterne får brikkerne til at klikke på plads." (Christina Majcher)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Søsuser/807738

Og fantastisk film

Mia

Min teenagedatter elsker Marvel! Og det er god underholdning for os lidt ældre forældre også

Simon

Svært generelt at blive skuffet over Marvel, og her rammer de endnu engang plet. Fedt at de er begyndt at bruge humor i endnu højere grad her de senere år, både her i Captain Marvel og selvfølgelig også Deadpool og hele mutant-universet.

Katrine

Jeg har set rigtig mange Marvel film, og denne er ikke blandt de bedste. Samuel L. Jackson løfter filmen med sit høje niveau af indlevelse i rollen.

John

Uden tvivl i top 3 over dårligste superhelte film. Gabende kedelig uinteressant historie, dårligt skuespil (dog med få lyspunkter i form af Brie Larsson & Samuel Jackson), fuldstændig blottet for action og alt alt for lang.

emma

I have finally got to see Captain Marvel, and I thought it was very good and so funny.
I loved the background stories and flashbacks, and how well they kept us the watchers of the movie guessing who the true villain is. I thought it was very well done.

As for the characters, I loved to see Samuel L, Jackson, as a much more goofy and joking Nick Fury it was so funny.
I also loved the cat Gus, or the Flurgon, if you prefer ( I have no idea how to spell that )
I thought the actress-Brie Larsen, was really good as captain Marvel, and she did a really good job. As well as Jude Law, did in playing a villain this time, which I have never seen him do before.

All in all I thought it was a good, feel good movie, and I loved every minute of it.

Em.GA

Maggie Smith

Ret kedelig film. Alt for lang - men Samuel Jackson og Brie Larsson er gaver til filmen.

Oszar

Captain Marvel er en god film og en af de ting der gør den god er at Marvel giver en historie på en helt, men de gør det på en anderledes måde, som jeg rigtig godt kan lide.

Historien i sig selv er også rigtig god og man har lyst til at se den til enden, men for at filmen kan være god så har skuespillet også en stor rolle i det og den mener jeg også bliver opfyldt rigtig godt.

En anden ting der gør at jeg anbefaler den er humoren, fordi filmen er virkelig sjov og jeg synes især at Samuel L. Jackson gør filmen sjov.

Jeg synes dog også at filmen hen mod slutningen blev mindre spændene, men det kan have noget at gøre med at det er svært at lave en film med Captain Marvel.
Hun har nemlig rigtig mange kræfter og når en karakter har mange kræfter kan det være svært at gøre en film spændene, men jeg synes opgaven blev udført fint.

Så overordnet er Captain Marvel en film, som er god, sjov og en vigtig film, der dog bliver lidt mindre spændene og det kan være fint, men det var ærgeligt her.
Filmen er vigtig i forhold til Marvel Cinematic Universe.
Så jeg anbefaler den, men jeg har set bedre Marvel film.

Aysha

Jeg elsker den her film. Personligt synes jeg at det er en af de bedste film fra Marvel

mads

Er KÆMPE marvel fan, er aldrig blevet skuffet af en eneste af deres film, er jeg heller ikke denne gang. Syntes det er en meget god film!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.