Filmatisering af bog-sensation er en af årets mest ventede film

Se de første billeder fra 'It Ends With Us'
It Ends With Us
(© SF Studios)

Forfatter Colleen Hoover har taget bogverdenen med storm med sin bestsellerroman 'It Ends With Us'. Efter at bogen nåede topplaceringen på New York Times bestsellerliste i 2022 i over 90 uger og blev et fænomen for bogentusiaster på TikTok, er den nu på vej til det store lærred med Justin Baldoni (Jane the Virgin) og Blake Lively (Gossip Girl) i hovedrollerne.

Lige pt. er filmen den mest ventede film blandt Kino.dks brugere. Der er dermed mange, der har ventet med spænding på det første kig på filmen. Og det har vi så fået nu!

Der er nemlig blevet frigivet en række billeder fra filmen. Se dem i bunden af artiklen.

Historien følger blomsterhandleren Lily Bloom, der forelsker sig i en charmerende og ambitiøs neurokirurg ved navn Ryle Kincaid. De to har et lidenskabeligt forhold, indtil deres forbindelse tager en voldsom drejning, når Lilys første kærlighed kommer tilbage i billedet. 

Udover at spille den mandlige hovedrolle, er det også Justin Baldoni, der er i instruktørstolen på den kommende film. Baldoni kommer med god erfaring fra romantikgenren, da hans instruktørdebut var ungdomsdramaet Five Feet Apart med Haley Lu Richardson og Cole Sprouse.

Christy Hall har haft ansvaret for manuskriptet til filmen, og under udviklingen gav hun i en privat begivenhed i Los Angeles fans af bogen mulighed for at læse manuskriptet på forhånd og give deres feedback på det.

Nu venter vi i spænding på den første trailer. Hold øje med kino.dk.

'It Ends With Us' rammer de danske biografer d. 8. august.

Se billederne her:

It Ends With Us
(© SF Studios)
It Ends With Us
(© SF Studios)
It Ends With Us
(© SF Studios)
It Ends With Us
(© SF Studios)
It Ends With Us
(© SF Studios)