Dar Salim om sit første møde med Jake Gyllenhaal: "Jeg mistede al min status og maskulinitet"

Første møde gik ikke som planlagt
Billede
(© MGM)

I den kommende amerikanske actionfilm The Covenant deler danske Dar Salim skærmtid med Hollywood-stjernen Jake Gyllenhaal.

De to har nemlig hovedrollerne i storfilmen, der er instrueret af Guy Ritchie, og som handler om krigstolken Ahmed (spillet af Dar Salim), der redder soldaten John (Gyllenhaal) under et angreb i Afghanistan.

Hjemme i USA finder John ud af, at Ahmed er i problemer med Taliban, og han vælger at tage tilbage for at hjælpe ham.

 

LÆS OGSÅ: 'Underverden 2' slår etteren, men Dar Salim "bliver aldrig tilfreds"

De to skuespillere virker til at have kommet rigtig godt ud af det med hinanden, men deres første møde startede nok ikke helt, som den danske skuespiller havde håbet.

Salim har nemlig fortalt os i Kino-dk’s filmpodcast Den varme biografstol, at det var en lidt speciel oplevelse, da han første gang skulle mødes med både Gyllenhaal og filmens instruktør Guy Ritchie:

- Jeg boede på et fancy 5-stjernet hotel og alt var godt. Jeg var i god tid, så jeg gik i sauna og i bad. Og jeg sagde til chaufføren, at jeg bare gik, fordi det sted, vi skulle mødes, lå fem minutter derfra.

- Jeg havde taget en rullekrave på, og skulle ind på en lukket frokostklub i London, hvor man skal være medlem. Jeg bliver ført ovenpå og nede i hjørnet, der sad de sgu. Jake Gyllenhaal og Guy Ritchie. Op til det øjeblik var det enormt uvirkeligt for mig.

- Jeg gav dem hånden, og de er pisseflinke og søde. Jake rejser sig op og giver mig sin plads og sætter sig over på den anden side. Han er meget L.A. - han har bare en t-shirt på og et par afslappede bukser på.

- Så sætter jeg mig ned, og jeg synes, at det går okay. 30 sekunder inde i mødet, så kan jeg mærke, at sveden begynder at pible ud af min pande og mit hoved. Og så er det jo fordi, jeg lige er kommet ud af saunen. Jeg har simpelthen ikke nået at temperaturregulere, og jeg havde gået lidt for stærkt på gåturen – og rullekraven.

 

LÆS OGSÅ: Hollywood-stjerne griller Dar Salim for at stave hans navn forkert

- Men fordi jeg mærker, at jeg sveder, og jeg synes, at det er så pinligt, så begynder jeg at svede endnu mere. Jeg kan mærke, at det drypper. Jeg er nødt til bare at "kalde den". At sige det højt. Man bliver en kliché på ham der, som er "nobody", og skal mødes med to store stjerner og bliver nervøs. Og det er jo bare ikke sådan, jeg har det. Virkelig ikke.

- Så jeg var nødt til at sige: "Hey guys. Jeg er ked af det, men jeg kommer lige fra en sauna, det er derfor jeg sidder og sveder lidt mærkeligt".

- De var jo søde omkring det, og så snakkede vi om saunaer de næste 20 minutter. Men jeg mistede al min status og maskulinitet inden for de første 30 sekunder af det møde, og så var det opad bakke derfra.

Dar Salim endte dog med at gøre et stort indtryk, da Guy Ritchie sidenhen også har castet ham i sin nye storserie på Netflix. Det kan du læse mere om her.

Salim er lige nu aktuel med den længe ventede Underverden 2, som man kan se i biografen.

Lyt til hele podcasten med Dar Salim herunder: