Dar Salim afslører: Har allerede indspillet sit næste internationale projekt

En af tidens mest ventede serier
'The Covenant'
(© 'The Covenant' / Prime Video)

Dar Salims store amerikanske actionfilm The Covenant, der er instrueret af Guy Ritchie, og hvor danskeren deler titlen som hovedrolle med Hollywood-stjernen Jake Gyllenhaal, er nu aktuel på Prime Video i Danmark.

Det kunne godt bliver Salims helt store gennembrud i USA, men allerede nu har stjernen indspillet sit næste internationale projekt. En ventet serie.

Det afslørede han overfor os, da vi tilbage i april talte med skuespilleren i forbindelse med premieren på Underverden 2, hvor Dar Salim besøgt vores podcast til en snak om karrieren, rejsen til toppen af dansk film og sine internationale oplevelser.

Her kunne Dar Salim fortælle, at hans næste samarbejde med den anerkendte britiske instruktør, Guy Ritchie, er i kassen. Den danske stjerne er nemlig med ombord på Ritchies kommende The Gentlemen-serie, der udvider universet fra gangsterfilm fra 2019, som bl.a. havde Matthew McConaughey på rollelisten.

- Guy Ritchie skulle lave 'The Gentlemen' som Netflix-serie. Det er hans første serie nogensinde, hvor han selv skulle instruere de to første afsnit.

- Hvis man har set 'Pulp Fiction', så er der en karakter, som hedder Mr. Wolf, Harvey Keitels karakter, som er sådan en, der kommer og rydder op. Jeg skulle være sådan en alkoholiseret version af ham. En der altid er fuld, men som er rigtig god til at rydde op. Han er med i to afsnit. Super-super fed, sjov karakter, fortæller Dar Salim i vores podcast.

 

LÆS OGSÅ: Se den vilde trailer: Dar Salim har hovedrollen i stor Hollywood-actionfilm

I The Gentlemen-serien gør den danske skuespiller en lang række store stjerner selskab på rollelisten, der bl.a. også tæller Theo James, Giancarlo Esposito, Kaya Scodelario og Vinnie Jones. Sidstnævnte afslører Dar Salim faktisk, at han deler en scene med.

- Det tog mig tre måneder med castingen til 'The Convenant'. Mega lang proces. Man skulle godkendes og alt muligt. Det er jo svært, når man skal op på øverste hylde. Men denne her gang spurgte de bare: "Vil han have den?", der var ingen casting eller noget som helst.

- Det er jo noget helt, helt andet end jeg har spillet før. Men Guy Ritchie havde tiltro til, at jeg også kunne det. Så vi sagde, "Ja, det ville vi gerne". Så skulle vi bare have en godkendelse fra Netflix. Jeg tror, der gik 6 timer, så kom de tilbage og sagde "Alt okay, vi sender en kontrakt i morgen". Det gik simpelthen så stærkt. Fra første opkald til at jeg havde rollen, gik der mindre end 48 timer.

 

LÆS OGSÅ: Dar Salim har store planer: Vil rykke grænserne for dansk actionfilm

- Så røg jeg afsted til London og filmede i november-december sidste år. Og det var ligesom at komme hjem til familien. Han har jo det samme hold omkring sig, fotografer, assistenter osv. Det var pisse hyggeligt, for nu var jo slet ikke nervøs, og jeg vidste, hvordan han arbejdede. Nu nød jeg det bare, fortæller den danske skuespiller og fortsætter:

- Når jeg laver en scene i 'Underverden', så skal den være god fra A-Z. Fra der bliver sagt værsgo, så ved jeg, at jeg bliver nødt til at være rigtig, rigtig god hele vejen igennem for, at det kan klippes sammen til en god film. Mere materiale har vi ikke. Vi har ikke tid til andet.

- Men derovre vidste jeg, at jeg bare skulle ramme et par replikker rigtig og lade mit ego ligge, og ikke slå mig selv oveni hovedet, hvis jeg fumler med den næste replik eller ikke siger den lige så fedt, fordi der er Guy Ritchie the maestro. Han skal nok klippe det sammen til det, han skal bruge. Han skal nok få mig til at se godt ud. Det er ikke mig, der skal få filmen til at se godt ud. Det er en helt anden måde at arbejde på. 

- Det var sjovt. Nu må vi se, hvordan resultatet er, afslutter Dar Salim.

'The Covenant' har ikke en planlagt dansk premieredato, mens The Gentlemen-serien afventer en premieredato på Netflix.

Lyt til hele podcasten med Dar Salim herunder: