Danske filmfans roser 'Ternet Ninja 2' til skyerne: "Endnu en genialitet af Anders Matthesen"

Kaldes en af de bedste danske film længe
Ternet Ninja 2 / Nordisk Film
(© Nordisk Film)

Anders Matthesen vader i succes med sin opfølger til Ternet Ninja. 2eren har allerede i sin åbningsweekend i biograferne slået flere publikumsrekorder, og anmelderne tog ligeledes rigtig godt imod animationsfilmen.

Publikum har ikke kun valfartet til biografen – de har også været særdeles glade for, hvad de har set. De første brugerstemmer er tikket ind på kino.dk, og Ternet Ninja 2 scorer et gennemsnit på 5,3 ud af 6 stjerner baseret på 193 stemmer, hvilket placerer den som en af de bedste film i sitets historie! Se hele top 100-listen her.

Også de første brugeranmeldelser er virkelig positive.

Brugeren Johnny giver 6 ud af 6 stjerner og skriver følgende:

- Endnu engang har Anders begået en genialitet. Det er længe siden, jeg har grint så meget af en film. Den har fået et hak ekstra på grovheden i humoren, men som Vestegns-dreng kan det ikke blive for hårdt til mig. Så det var en kærkommen "opgradering". Det er en fantastisk film, med masser af fede små og store henvisninger til, hvor fucked up vi danskere kan være, og hvor snæversynet vi kan være. [...] Tak til Anders for en fed film. Glæder mig allerede til TN-3 ;-)

Læs også: Anders Matthesen afslører sine planer for 'Ternet Ninja 3'

Magnus skriver i sin 5-stjernede anmeldelse:

- 'Ternet Ninja 2' er en af de mest værdige efterfølgere i nyere tid. Man kan mærke på filmen, at Anden har fundet en meget naturlig og egentlig en meget vigtig måde at fortsætte både historien, men også karaktererne på. [...] Filmen er smukt animeret, pisse sjov og med masser af sjæl. En film for alle dem, der gerne vil have en på opleveren!

Brugeren Charlotte kalder i øvrigt 'Ternet Ninja 2' for den bedste danske film, hun har set længe, i sin 5-stjernede anmeldelse, og Kasper var totalt flad af grin, hvilket udløste 6 stjerner.

Se også: Interview med Anders Matthesen: "Du må gerne blive krænket"

Bambiexplorer har gået ekstra meget i dybden med filmen og skriver bl.a. i sin 4-stjernede anmeldelse:

- 'Ternet Ninja' solgte en lille million billetter. Helt så mange billetter får 'Ternet Ninja 2' ikke solgt. Ikke fordi det er en dårlig film, det er blot lidt for meget mere fra den præcis samme skuffe.

En enkelt bruger, Chris, var dog ikke imponeret og endte med blot at give en enkelt stjerne til filmen med begrundelsen, at filmen kun var lavet for at tjene penge.

Enig med brugerne? Husk at du selv kan rate 'Ternet Ninja 2' med 1-6 stjerner og skrive en anmeldelse på filmens profil.

Ternet Ninja 2 er aktuel i biografen.