Cookie- og Privatlivspolitik

Top 100 - Brugerne

Film med 50 stemmer eller flere kan komme med på brugernes top 100-liste.

Udregningen af gennemsnittet tager højde for antallet af stemmer. Ikke alle decimaler vises, men de kan have indflydelse på placeringen.

Få selv indflydelse på listen ved at give filmene 1-6 stjerner.

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Bjerg

Jeg vil ikke bruge tid på at fortælle hvad der hører til på listen, men hellere hvad der ikke hører til

Beastly
The Last Song
Johnny English 2

Skal væk, asap!

E R

Mig en gåde de film har ligget derinde. De er ihvertfald væk nu, mennspøjst alligevel ( undre mig især over Beastly har ligget her )

ulrikuser/890734

At film som Beastly, Jackass 3D og Twilight ligger på top 20 og overgår film som Pulp Fiction, Inception og Terminator 2 virker ikke helt rigtigt.

Nicklasuser/656440

Der er så mange bæ film på den liste at man ikke kan tage det seriøst!

Anders

For det første er der en del film, der står der 2 gange 2D/3D.

Derudover vil jeg hellere kalde listen "mest populære film blandt kino-brugere" for en god del af de film, er hverken kustneriske mesterværker eller som sådan bare god solid underholdning, men er i bund og grund "pure crap".

Ali

Man sgu fame tro det var en bøenehave der bestemte in here.

Step Up, Twilight, Jackass på en hitliste?

Det er en ommer :-P

Beate

Der er vildt mange dårlige film på den liste, som ikke høre hjemme!!
Dog er der også en del hvor der er ramt rigtigt.
Bl.a.
The Shawshank Redemption
The Godfather
Pulp Fiction
Inception

Men når man ser at
Twillight
Step up
Kick-ass og Hop er forholdsvist højt på listen, bliver man skuffet...

Ida

Det er godt nok nogle mærkelige titler. Jeg kan nævne mange film, som virkelig fortjener en plads på den liste, men som ikke er på...

Noobcake

Jack Ass 3D på nr 15, med film som Inception på nr 18... All hope in humanity lost..

MarkusStepH

Hvis man ikke har set filmen skal man ikke rate og filmen har nok været rigtig god for dem der har set filmen
kino må ikke manipulerer med listerne

Stine Teglgaard

Du har helt ret i, at man ikke bør rate film, man ikke har set - og det er bestemt heller ikke det, vi opfordrer til.

Vi opfordrer blot til at man rater de film, man har set, så man får indflydelse på listerne... skulle det vise sig, at vores brugerne kun har set fx. 'Beastly' og ikke har set fx. 'The Godfather'... så fred være med det :) Det er jo jeres liste!

MVH Stine
kino.dk

Tanjasl

Det var da en spjøs liste, man kan tydelig se det er main stream publikum der har stemt og Robert Pattinson fans, ingen af delene behøver dog at være dårlige da selv disse har nogle stjerner iblandt sig ;-)

Anonymuser/0

Altså respekt for forskellig smag og whatever, men nogle af de her film... Jesus.

Fantastisk at se Ringenes Herre trilogien, The Dark Knight, Inception, The Boondock Saints, The Dark Knight Rises, The Departed, Se7en, The Avengers og Warrior. Anser selv disse film for at være nogen af de absolut bedste film nogensinde.

Og helt seriøst.... The Last Song? Med Miley fucking Cyrus? Big Momma? Remember Me? Justin Bieber?

Og Twatlight *host* Twilight?

Hjælp.......

Mikkel

Der er da virkelig noget galt, som overskriften også antyder. Hvordan kan middelmådige titler som Twilight og Step Up dele liste med udødelige, og i mine øjne, fejlfrie klassikere som Godfather, Star Wars, Shawshank m.fl.? Det er der selvfølgelig en ganske god grund til – fred være med det. Jeg kan dog ikke lade være med at trække en lille smule på smilebåndet, når jeg tænker Marlon Brando, Al Pacino, Tom Hanks overfor nogle af listens mindre dygtige skuespillere – ingen navne nævnt. Listen indeholder glædeligvis et flertal af fantaktiske film, så alt i alt må man konkludere, at brugerne på kino.dk har en rigtig god smag. Personligt savner jeg Gigant, Rebel Without a Cause, … Cuckoo’s Nest, La Haine – for bare at nævne nogle stykker. Kino må få udvidet deres kartotek, så vi kan få stemt mere stor filmkunst ind på listen – go go! :)

Mikkel

Hvem opfordrer brugerne til at stemme på film, de ikke har set, blot for at ’manipulere’ med listen? At flertallet af brugerne i dette kommentarfelt er utilfredse eller ønsker anderledes, har de vel deres fulde ret til. Det er vel kutyme og sund fornuft, at man kun uddeler stjerner til film, man har set. Vel også derfor listen ser ud som den gør, her er lidt for enhver smag:)

S. Rico

Det er en voldsom stor opgave at begynde at sætte ord på, hvilke film, der hører til - og hvilke film der ikke hører til - på de forskellige lister. For der er mange ret markante entries.

Men frem for at opremse alt hvad der er galt med resultaterne, burde man så ikke i stedet lede efter en løsning på problemets rod?

Nu kan man måske indvende, at listerne bare viser, hvordan der er stemt, så det kan der ikke laves om på.

Ja og nej. Statistik kan vises, dekomponeres og filtreres på mange måder. Jeg tror at meget kunne løses ved at skræddersy listerne efter brugerprofilernes alder, bortfiltrering af invalide records m.v.

Jeg siger ikke, at det er let, men hellere se på nogle mere passende statistikker end at kommentere på den nuværende "rodebutik". No offense!

Christina Schou Willumsen

Som de fleste antyder herinde er noget helt galt med denne liste, når film som The Last Song kan ligge OVER den fantastiske film Seven.

Og hvad laver Twilight på denne liste??????
Respekt og forståelse for forskellig smag. Filmsmag for mig, handler tit om humør, og jeg er desværre selv en sucker for nogle ungdomskærlighedsfilm.

Film som Twilight kan nogle dage tale til min indre teeenagepige, og jeg må derfor krybe til korset, og erkende at jeg har set dem allesammen.
MEN, min indre filmentusiast er ikke et sekund i tvivl om, at det ikke er en kvalitetsfilm. Skal jeg kigge objektivt på Twilight-filmene, syntes jeg at skuespillet, effekterne, dialogen osv. er pivringe, og den har intet at skulle gøre på en liste over de bedste film

Syntes det er synd og skam at "hotte" teenagefyre styrer om en film er god eller dårlig i de unge pigers øjne (som Bieber-dokumentaren på listen er et KLART tegn på)

Så nu vil jeg gå ind og støtte, og stemme på alle de gode kvalitetsklassikere - Top 5 er i det mindste god :)

Mads

Hvordan kan De Urørlige være nummer 1. på listen??? Den har overgået The Godfather, The Shawshank Redemption, Star Wars, Forrest Gump, Børnehjemmet, Terminator og Pulp Fiction!!

Pulp Fiction er ikke engang i top 10?? Hva sker der her?

Selvfølgelig kan man jo godt se at der har været en flok mainstream folk og rate film. Men altså Jackass ligger nummer 17 og Twilight ligger også ret højt oppe.
Jeg synes faktisk at There Will Be Blood skulle ligge lidt højere oppe på listen efter min mening.

Nok en af de mærkeligste top 100 liste jeg har set.
Have people lost their minds?.....

Jakob Tobias

Denne liste gør ikke andet end, at opfodre folk til at bedømme film. Det er tydeligt hvilken type og aldersgruppe der har bedømt hvilke film, men er det nødvendigvis et problem?

Bunnykill

Som HL. Mencken sagde det " the common man is a fool
Derfor er der så mange ikke så gode film på liste men hey its not a crime ;)

Thomas

Meget morsom liste. One Direction filmen på samme liste som The Godfather. Hop (dansk tale) lige efter Schindlers Liste! Denne liste er lige så brugbar som en tunnelboremaskine med hindbærsmag.

Nikolaj

Genial måde at vise hvad den brede befolkning synes om forskellige film! Er træt af at se næsten fuldstændig ens top X-lister over film alle vegne. Den her liste laver lidt røre i andedammen! Man kan jo ikke rigtig klage over listen, for den viser jo bare hvad folk synes!

Jeg synes ikke man skal nedgøre flere af de film, samt de personer der har stemt på dem, som måske ikke har klaret sig godt andre steder. Filmanmeldelser er subjektive og det er derfor ikke muligt at sige en film ikke fortjener at være på listen.

En film anmelderne måske siger er noget lort, kan sagtens være en god oplevelse for andre, så hul i det at One Direction slår mange af klassikerne eller at det ikke lige blev de store dramaer der tog den øverste placering.

andersuser/902876

John Carpenters The Thing

Anders

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former".

E R

Synes stortset alle filmene hører til herinde. Kunne personligt ikke lide 2001, Deadpool, The cabin in the woods, What lies beneath og Tømmermænd i vegas, men så må jeg vel bare være blandt de færreste. Ellers mange meget gode film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.