Anders Matthesen afslører sine planer for 'Ternet Ninja 3'

Interview med den biografaktuelle komiker
Billede
(© Nordisk Film / kino.dk)

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og Tillad alle cookies)

Anders Matthesens ventede animationsfilm Ternet Ninja 2 er landet i de danske biografer. Anmelderne elsker den - og publikum har også taget godt imod den.

Det store spørgsmål efter fortsættelsen er nu: Får vi også en 'Ternet Ninja 3'?

Vi spurgte manden bag, og Anden fortæller til os, at han "ikke er afvisende overfor tanken" om en tredje film. Se hele interviewet øverst.

- Jeg tror godt, at jeg kunne forestille mig, at det kunne være en trilogi, og det siger jeg uden at love noget.

SE OGSÅ: Anders Matthesen: "Du må gerne blive krænket".

Men har komikeren så en eventuel historie på plads til efterfølgeren:

- Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke under bruseren har stået og tænkt nogle tanker om, hvad skete der så videre efter det her. Og jeg ved godt, hvad der sker...

Denne afsløring bliver efterfulgt af et grin, men så understreger Matthesen:

- Noget af det. Jeg ved ikke nok ... Jeg tror, jeg vil sige, at jeg er i en fase, hvor jeg går og tumler med det, når jeg har en ledig stund ... Men der er ingen aftaler med nogen, der er ingen deadlines, holdet er ikke kaldt ind, og jeg er ikke begyndt at skrive på noget overhovedet.

Selvom en 3'er altså "kunne komme på tale", så skal man som fan ikke sætte næsen op efter mere end det:

- Det er mere usandsynligt, at man kunne forestille sig, at der kom en 4'er, en 5'er og en 6'er og en 7'er. Man skal passe på, hvad man siger. Men jeg har ikke lyst til, at det skal være årets Ternet Ninja-film. Jeg synes, at der er noget flot ved en trilogi ... Det synes jeg ikke er tosset. 

- Især hvis 3'eren fik et nyk op ... altså så dem, der har læst etteren, som nu er blevet lidt ældre, lige fik lidt mere gys og noia, og røv-los, ik?

'Ternet Ninja 2' kan ses i biografen nu.