Cookie- og Privatlivspolitik
De 10 bedste øjeblikke fra Once Upon a Time... in Hollywood-traileren

De 10 bedste øjeblikke fra Once Upon a Time... in Hollywood-traileren

Shit, vi glæder os til Tarantinos nye film

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

En kort smagsprøve på Quentin Tarantinos nye film Once Upon a Time... in Hollywood udkom i går... og hold nu op op, det ser godt ud!

Vi satte traileren på pause 10 gange - her er de øjeblikke, der får os til at tro på, at instruktørens niende spillefilm kan og vil blive blandt hans bedste:

Once Upon a Time in Hollywood
Her hvor vi ser, at DiCaprio og Pitt som henholdsvis tv-stjernen Rick Dalton og hans stuntmand Cliff Booth har lært at smile på samme sleske måde.

Her da vi indser, at DiCaprios rolle højst sandsynligt er lidt af en stodder...

Once Upon a Time in Hollywood... en stodder, der så sej ud på tv som western-stjerne med umenneskelige revolver-evner i starten af 60erne...

Once Upon a Time in Hollywood... men som små 10 år senere bliver en sej gammel afdanket stodder.

Her da traileren for alvor slår fast, at filmens mest cool indslag bliver Pitt som stuntmand med en snert af Steve McQueen...

Once Upon a Time in HollywoodHam med alle de fede replikker...

Ham der tør slås mod selveste BRUCE LEE!

Once Upon a Time in HollywoodHer da vi fik et glimt af Damon Herriman i rollen som Charles "serial killer" Manson... creepy!

Her da traileren afslører, hvor sexet og levende et indslag Margot Robbies Sharon Tate kommer til at blive... velvidende, at hendes skæbne er langt fra lykkelig.

Og sidst....

Once Upon a Time in HollywoodOnce Upon a Time in HollywoodOnce Upon a Time in HollywoodHer hvor en dejligt grim eks-kendis DiCaprio slet ikke kan rumme sine egne følelser, da hans 10-årige medstjerne roser hans evner som skuespiller... Rick Fucking Dalton! 


Traileren, til jer der ikke allerede har set den 25 gange:  

Filmen følger Leonardo DiCaprio og Brad Pitt som en tv-stjerne og hans stuntmand, der i slut 60erne på en eller anden måde kommer i berøring med seriemorderen og kult-lederen Charles Manson. Margot Robbie spiller skuespillerinden Sharon Tate og filmen bugner med referencer til Hollywood.

Once Upon a Time... in Hollywood får dansk premiere den 15. august.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rasmus/Musen

Jeg er allerede helt vild med konceptet omkring, at man kan komme ind i andre folks drømme og ændre om på dem. Godt nok er dette ikke Pixar...

21 timer siden
Rasmus/Musen

Ghostbusters er så meget tilbage igen. Jeg vil simpelthen bare ud og fange mig en helt masse spøgelser i biografen nu.

1 dag siden
Rasmus/Musen

Det skal nok blive en fed prisuddeling 2020!
;-)

1 dag siden
Felix

Ja, den er baseret på et superhelteunivers der hedder Batman, men man ser absolut ingen superkræfter eller superhelte-action i Joker.

1 dag siden
Alexander

Udover en film der foregår for længe siden i en galakse langt, langt borte - så er denne hér så absolut på "Skal-Se"-listen :-)

1 dag siden

Aktive debatter