Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Once Upon a Time... in Hollywood

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en let og rolig grundstemning, men indeholder enkelte scener med udpenslet og blodig vold samt brutale drab. Da stemningen overvejende er rolig, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på de yngste børn i aldersgruppen 11-15, og den får derfor en 15års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
15.08.2019
| |
2 timer 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Once Upon a Time in Hollywood
|
Versioner: se alle
2D, 2D IMAX, Babybio, Seniorbio, Strikkebio
|
Billetter

Quentin Tarantinos nye film 'Once Upon a Time... in Hollywood' udspiller sig i Los Angeles i 1969 og har Leonardo DiCaprio, Brad Pitt og Margot Robbie i hovedrollerne.

Skuespilleren Rick Dalton var engang toppen af poppen, men arbejder nu primært som gæsteskurk på diverse tv-serier. Hans faste stuntmand Cliff Booth har fulgt Rick i tykt og tyndt og hjælper nu sin gode ven med alt fra huspligterne til moralsk støtte, når Rick mister selvtilliden. 

Sammen forsøger de at navigere i en branche under massiv forandring og med en ny hot generation af filmskabere såsom Roman Polanski på alles læber. 

'Once Upon a Time... in Hollywood' er Quentin Tarantinos niende film og en hyldest til slutningen af filmbyens gyldne æra.

Mesterinstruktøren, der tidligere har stået bag film som Pulp Fiction og Django Unchained, kalder filmen for sit mest personlige værk hidtil.

Once Upon a Time... In Hollywood er nomineret til 10 Oscars, heriblandt bedste film. (Copyright: kino.dk)

Stream filmen nu på Blockbuster.dk

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (647 votes)
4.1
4.7

Instruktør

Relaterede nyheder

5 måneder siden

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'Once Upon a Time... in Hollywood' er et varmt, men usentimentalt postkort fra en gylden filmepoke - og en kærlig hyldest til en uddød mandetype." (Kristian Lindberg)

 • BT

  "'Once Upon a Time... in Hollywood' er umiskendeligt en Quentin Tarantino-film - der er masser af mindeværdig dialog, cool stemning, et fremragende soundtrack, utallige referencer til andre film og en masse andre af QT's trademarks." (Thomas Brunstrøm)

 • Ekstra Bladet

  "... det hele er så virtuost og overskudsagtigt skruet sammen, at hvert eneste billede nærmest er et kunstværk i sig selv." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "... hvis man forstår [de mange referencer til filmhistorie og virkelige hændelser], er 'Hollywood' et rent slaraffenland, en næsten ubegribeligt rig og overdådig oplevelse, der i sine billeder og sin stil ikke bare hylder filmene fra den periode, men også ligner dem." (Per Juul Carlsen)

 • Information

  "... 'Once Upon a Time... in Hollywood' er en fremragende film om en af den amerikanske filmindustris store tragedier og samtidig en hyldest til det gamle Hollywood og til filmkunstens magi." (Christian Monggaard)

 • Jyllands-Posten

  "Det er da flot og imponerende, men det ender også med at være ligegyldigt, en ren potemkin-kulisse. Bagved gemmer der sig nemlig ingenting." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Det er en af Tarantinos mest fornøjelige film, men også en af hans mest letfordøjelige. Den nøje tilrettelagte bromance mellem superstjernerne Brad Pitt og Leonardo DiCaprio tager selvfølgelig alle de tiltænkte kegler." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "... [Quentin Tarantinos] bedste film til dato, for i Hollywood er han på hjemmebane." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Thomas

Jeg er STOR Tarantino fan, no doubt. MEN ... det betyder ikke at alt hvad manden rører ved bliver til guld. Kort sagt er det hele set bedre før, som et kedeligt opkog på Pulp Fiction, Reservior Dogs osv. Jeg kedede mig faktisk og så kun filmen færdig for .. hvis nu .. osv. Enkelte scener er da interessante, men grundlæggende er historien kedelig og det afsluttende splatteropgør, virker komplet malplaceret og helt unødvendigt. Slet ikke med den Tarantino finesse, vi er vant til. Pitt og Leonardo redder ikke filmen, selvom de gør deres bedste. De velkendte dialoger er kedelige og mangler i den grad bid. Tarantino trænger til at fornye sig selv.

Brian

Jeg så 1 time og 15 minutter og tænkte, at det er en time jeg aldrig får igen.
Kunne ikke overskue, at skulle sidde der 90 minutter til

Peter

Det var en god film - som klart kan anbefales til alle jer derude.

Venlige hilsner

Tom

En film der basalt set handler om ingenting. Virkelig dårlig handling. Jeg var meget skuffet. Jeg havde regnet med en fed film pga. instruktøren, men jeg var meget skuffet.

Julieuser/397992

Min kæreste havde store forventninger da elsker Tarantino film, men vi endte med gå slemt skuffede derfra og havde egentlig mest bare lyst til glemme filmen igen. Kedelig og uden nogen pointe. Det mest ophidsende var Brad Pitt i bar overkrop ;)

Andersuser/737976

Men fint skuespil. Den er dog ½ time for lang.

Filminist

Smuk og forførende film..... et kvarter for lang, men det er tilgivet.

Morten

Og for pokker hvor den sidste scene sparkede røv!

Henning

...men den er derop ad. Super god film. Anbefales til folk der elsker Tarantino.

Bukselak

Filmen er flot lavet, gode skuespillere, fedt og beskrive gamle skuespillere fra den tid. Men hold nu kæft hvor er den langtrukken samt manuskriptet er ufatteligt tyndt.

En ting som overhovedet ikke giver mening, hvorfor skal stuntmanden overhovedet besøge George ved et tilfælde, slås med en hippie som ønsker hævn over et halvt år efter. Og ja ja det ligger nemlig i hippies natur og tage hævn. Ej manuskriptet er mere tynd end silkepapir desværre ikke en af Tarantinos bedste film.

Det er ærgerligt når jeg virkelig havde forventet mere af storemesteren.
Dette er blot en søndagsfilm, den behøver ikke ses i biffen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.