Cookie- og Privatlivspolitik

Leonardo DiCaprio i Cannes: "Det her er Tarantinos kærlighedsbrev til filmmediet"

Pressekonferencen på 'Once Upon a Time... in Hollywood'

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Verdenspressen samledes i Cannes, da Quentin TarantinosLeonardo DiCaprio, Margot Robbie og Brad Pitt gik på scenen for at svare på spørgsmål om filmen Once Upon a Time... in Hollywood.

Her fik Tarantino lov til at nørde filmreferencer, da hans 9. værk i den grad handler om Hollywood - nærmere bestemt i slut 60erne. DiCaprio stemte i ved at kalde instruktøren for en levende database af film, tv og popkultur, og pointerede samtidig, at 'Once Upon...' i bund og grund er Tarantinos kærlighedsbrev til filmmediet... og ikke mindst branchens outsiders. 

DiCaprio spiller selv en sådan outsider som skuespilleren Rick Dalton, der er ved at miste grebet om sin karriere, og har svært ved ikke længere at være på toppen. Ricks kamp med sin selvtillid står i skarp kontrast til hans ukuelige ven, stuntmanden Cliff Booth spillet af Pitt.

Pitt udtalte ved pressemødet, at han så de to karakterer som to sider af samme person. Den ene kamper med at acceptere, hvem og hvor han er, mens den anden lever i fred med sit ståsted i tilværelsen, lød det fra Pitt.

Nemt samarbejde
Da de to skuespillere blev spurgt ind til deres første samarbejde nogensinde, var der samme bromance og velfungerende kemi i luften, som gennemsyrer hele film med fantastiske resultater.

DiCaprio udtalte, at det var vanvittigt nemt at arbejde med Pitt, da han jo er professionel og de begge kommer fra lignende baggrunde i branchen. Pitt var helt enig, men tilføjede dog, at de også bare havde sjovt sammen. 

Pressekonferencen blev også brugt på at snakke om to relativt kontroversielle emner.

Da filmen jo til en vis grad handler om Manson-morderne og endda har Sharon Tate med som karakter sammen med hendes mand, Roman Polanski, blev Tarantino flere gange spurgt ind til Polanski.

Han var kort for hovedet, da han skulle svare på, om han havde bedt Polanski om tilladelse til at skildre den personlige tragedie.

Samtidig fik en anden journalist et affejende svar fra instruktøren, da hun spurgte ind til Tarantinos manglende brug af Margot Robbies talenter ved ikke at give hende nok dialog. 

Once Upon a Time... in Hollywood får dansk premiere den 15. august.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter