Cookie- og Privatlivspolitik

Wedding Crashers

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
14.10.2005
| |
1 time 59 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Wedding Crashers
|

John og Jeremy er to gamle venner, hvis største fornøjelse består i at invitere sig selv til folks bryllupper. Som oftest er de slet ikke inviterede, men formår ved nøje planlægning at snige sig ind og udgive sig for at være store kanoner.

Formålet er at score så mange kvinder som muligt, da kvinder som oftest er lige til at "plukke" når de befinder sig til bryllupper. De to formår virkelig at få nedlagt en hel del lækre sild, indtil de en dag ankommer til det forkerte bryllup.

Jeremy møder nemlig en pige, som er endnu mere sindssyg end ham selv, og John bryder alle regler for bryllups-crashing, da han bliver småvild med en pige, som allerede er lovet væk. Det bliver ikke mindre kompliceret af, at pigerne er søstre…

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (35 votes)
4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mads

Jeg og resten af teamet synes wedding crashers er en super fed film. Nogle vil måske mene den er for overgearet eller for meget, men jeg synes bare den er fed

Hilsen brudestyling teamet // https://brudestyling.dk/

Maggie Smith

men så også kun inden for komedien. Jeg er død af grin, hver gang jeg ser den og Vince og Owen er så gennemtænkt sjove, at man ikke kan holde masken.

S. Rico

Christopher Walken er far til 3 døtre. Og i løbet af mindre end et år mister han dem alle sammen til tre forskellige brudgomme. Jeg blev helt trist af at tænke på det.

Men det er selvfølgelig ikke det, som er filmens budskab. Det er en virklig herlig og utrolig morsom film. Og så med en af mine absolut favoritter, Owen Wilson, som er født til denne slags roller.

Lars Michael

En meget sjov film, altid dejligt at se sådan nogle film.

Jeff

Owen and Vaughn do a good job. The story isn’t much, but it’s very funny at times.

Wayne

men alligevel også med formidlende momenter. Ikke en film man ser flere gange.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.