Cookie- og Privatlivspolitik

Venom 2: Let There Be Carnage

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
14.10.2021
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Venom: Let There Be Carnage
|
Billetter
Venom 2 Let there Be Carnage bio plakat

Filmen 'Venom: Let There Be Carnage' er efterfølgeren til actionfilmen Venom om journalisten Eddie Brock, som kommer i kontakt med en udenjordisk eksistens, en såkaldt symbiot, som overtager hans krop. 

I den nye film skal Eddie lave et interview med seriemorderen Cletus Kasady, men det møde bliver starten på en hel ny symbiot kendt som Carnage.

Antihelte-filmen 'Venom' var den første film i et delt univers, der består af Spider-Man-karakterer.

Opfølgeren bliver med Kelly Marcel som manuskriptforfatter, der også var med til at skrive den første film. Hovedrollen Tom Hardy er medforfatter på den nye film, som instrueres af Andy Serkis, der er kendt for sine motion capture-roller bl.a. aben Ceasar i Abernes planet-filmene.

Mere omtale af 'Venom: Let There Be Carnage' følger...

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
VIPER

Nu har jeg læst flere tegneserier med Carnage/Splatter,
og han er uden tvivl den Spiderman skurk jeg bedst kan lide.
Men jeg havde nok ikke valgt Woody til at spille Cletus Kasady, han virker simpelthen for dæmpet & rolig til en så psykotisk og hjerneblæst karakter synes jeg.
Jeg havde nok smækket noget rødt hår på Sam Rockwell & bedt ham dobble op på psykosen fra rollen han havde i The Green Mile.
-Så havde jeg nok mere kunne genkende den psykopatiske massemorder fra tegneserierne, og ligefrem tænkt :
"Den symboit må bare ikke falde i hænderne på sådan en type"!
-Anyway, håber selvfølgelig Woody kan levere, for jeg kan ikke fordrage at se mine yndlings karakterer blive gjort til skamme på lærredet, ligesom det så tit er sket med Hulk fx.
Og dem der kender bare lidt til Carnage/Splatter ved også at man nok ikke lige viser sådan en karakter ordentligt frem medmindre filmen er R-rated.
Det ligger vel også ligesom i hans navn, og så er der vel også en grund til at Spiderman bliver nødt til at modtage hjælp fra både Captain America, Black Cat, og selv fra Venom m.fl. for at stoppe hans masakre i New York.
Damn! -Lige før filmen burde være NC-17 rated efter min mening.
Men glæder mig som et lille barn Juleaften til at se Carnage/Splatter folde sig ud på lærredet.
Men lad hellere ungerne blive hjemme til den her, for hvis jeg ikke ser godt med blod og massakre så går jeg skuffet, deprimeret & ret irriteret fra Bio.

Teststudiet

Jeg håber at den nye film lever op til forventningerne

Frederik

Hvis den er lige så god som den første, eller bare halvt så god, så kan du finde mig i biografen de næste mange fredage i oktober!

Patrick Suser/689051

Har samme tankegang, der dog noget jeg er lidt irriteret over og det er at Woody Harrelson blev valgt til rollen som ginger psykopaten Cletus Kasady....

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.