Cookie- og Privatlivspolitik

To verdener

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
22.02.2008
| |
1 time 54 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
To verdener
|

I filmen 'To verdener' har Sara (Rosalinde Mynster) og hendes familie altid fulgt Jehovas bud til punkt og prikke.

Sammen med sine forældre og søskende har Sara stemt dørklokker og prædiket om dommedag og evig frelse for Jehovas udvalgte. Men pludselig slår lynet ned i hende, da hun forelsker sig i den lidt ældre Teis (Pilou Asbæk).

Men kærligheden placerer Sara overfor sit livs sværeste valg, for Teis er ikke et af Jehovas Vidner. I hemmelighed mødes de to og mens kærligheden blomstrer, må Sara kæmpe en indre kamp med sin samvittighed, tro og lidenskaber.

Inden længe er hun tvunget til at træffe et valg imellem to verdener.

'To verdener' er Niels Arden Oplevs første film siden 'Drømmen'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (103 votes)
4.3
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus

En kanon god film, omkring det at opvokse i Jehovas vidner, og skal leve på de forskellige måder. Det er en film man kan sætte sig ind i og analysere og få medlidenhed med hovedpersonen, og tænke at det er godt man ikke har haft sådan en opvækst. Dog syntes jeg ikke at Rosalinde Mynster er en specielt god skuespiller, men alle andre gør det godt. Jeg syntes det først og fremmest er hovedpersonen der skal spilles godt.

Nikolaj

Filmen er både lærerig, og den er også meget gribende. Den viser hvor nemt det kan gå, hvor man tager en enkelt beslutning, som at gå til en fest. Som ender med at stille de vigtigste beslutninger i ens liv. For den er meget tankevækkende på alle punkter. Og det er kun nogle enkelte kunstige scener i filmen, som føles lidt tyndt. Som gør at den ikke fortjener 5 stjerner.

4 stjerner for den herfra.

Lars Michael

Godt man ikke har sådan en familie og leve sådan, en film man stadig kan se.Meget sjov at se Anders W Berthelsen i sådan en rolle.

Anonymuser/0

Kan rigtig godt lide historien og synes den fortæller en helt del om hvordan forholdet mellem Jehova-troende og ikke-troende er :) Men skuespillet... Hos nogen af dem gik det bare galt.. Alt i alt er det en ganske udmærket film :)

Wayne

Nemt at komme indenfor i varmen, hvis man ikke tror. Fin film om umulig kærlighed.

mo cuishle

Endnu en fantastisk film med Niels Arden Oplev som instruktør. Flere af skuespillerne fra Drømmen går igen i denne film, hvilket ikke gør mig noget.
Den er baseret på en sand historie og det gør det endnu bedre og spændende. Det er på samme tid interessant og foruroligende, at få et indblik i den verden, hvor man er Jehovas Vidner..

Youtar

Utrolig gribende og fangende historie. Meget interessant, ny indsigtevinkel! Giver stof til eftertanke. Ikke blot underholdning, men DYB, og derfor spændende.

Man bliver revet med. :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.