Cookie- og Privatlivspolitik

The Peanut Butter Falcon

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en rolig og let grundstemning, men indeholder enkelte dramatiske scener, hvor mennesker småskændes, slås eller kommer let til skade. I én scene får en mand bank, og i en anden scene trues en mand med en kniv. Da filmen indeholder mange positive forløsninger og lange passager med ro og varme, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
28.05.2020
| |
1 time 37 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Peanut Butter Falcon
|
Billetter

Filmen 'The Peanut Butter Falcon' handler om den 22-årige Zak, der er født med Downs syndrom, og som har store drømme om at blive professionel wrestler.

Zak er blevet placeret på en institution, hvor han bruger det meste af sin tid på at se et gammelt VHS-bånd med optagelser af de største kampe.

Men Zak keder sig frygteligt, da han hellere vil ud i verden og leve sit liv. Med hjælp fra en anden beboer stikker den unge mand derfor af kun iført underbukser for at forfølge sin store drøm.

Verden udenfor er dog overvældende, så det er held i uheld, da Zak render ind i den lurvede Tyler, der er på flugt fra nogle skumle typer. Modvilligt tager han Zak under sin vinge, og sammen drager de ud på en livsændrende rejse.

'The Peanut Butter Falcon' er en moderne genfortolkning af historien om Huckleberry Finn, der drog ud for at jagte drømmen som skuespiller. Filmen vandt publikumsprisen ved filmfestivalen South by Southwest i 2019.

Zack Gottsagen har sin spillefilmsdebut i rollen som Zak, mens Tyler spilles af Shia LaBeouf, der er kendt fra titler som Transformers, Fury og senest Honey Boy. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (33 votes)
4.6
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • BT

    "... en af årets mest hjertevarme feel-good-film." (Thomas Brunstrøm)

  • Jyllands-Posten

    "Fra tid til anden møder man en film, som omfavner tilskueren i et stort, varmt kram fyldt med charme og menneskelighed. Det kram giver 'The Peanut Butter Falcon' ganske eftertrykkeligt ..." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

  • Politiken

    "Landskabet ved North Carolinas kyst udgør en flot kulisse, men sukkerindholdet i filmen er pænt højere end i det jordnøddesmør, de to lystigt mæsker sig i undervejs på den unge flygtnings odyssé´." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ghita

Kan helt klart anbefale at se denne film. Den er så fin og helt igennem en god fortælling.

Jens

Super super god

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.