Vind biografbilletter hver uge

The Invisible Man

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en ildevarslende stemning og den indeholder adskillige scener med uhygge, chokeffekter og både fysisk og psykisk vold. Dette kommer særligt til udtryk i at en kvinde terroriseres af en usynlig fjende, og at hun står alene med sine problemer. Der er flere scener med blodigt udpenslede skildringer af drab. Det vurderes derfor, at filmen vil kunne virke skræmmende på børn under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
27.02.2020
| |
2 timer 5 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Invisible Man
|
Billetter

Gyserfilmen 'The Invisible Man' tager sit udgangspunkt i H.G. Wells' klassiske roman af samme navn fra 1897. Bogen blev første gang filmatiseret i 1933 med The Invisible Man.

I den nye film følger man kvinden Cecilia, hvis voldelige ekskæreste tager sit eget liv og samtidig efterlader sig en stor formue. Cecilia har dog en mistanke om, at han har forfalsket sin egen død.

Kort efter den tragiske begivenhed sker der en række umiddelbart tilfældige, men dødelige sammentræf, der får Cecilia til at skulle bevise, at hun er forfulgt af noget – eller nogen – ingen kan se.

'The Invisible Man' er instrueret af Saw- og Insidious-skaber Leigh Whannell. Andre af H.G. Wells' historier er også tidligere blevet filmatiseret ad flere omgange, bl.a. med Klodernes kamp og The Time Machine

Skal du se The Invisible Man?
(70 stemmer)

Instruktør

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.