Cookie- og Privatlivspolitik

The Incredible Hulk

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
27.06.2008
| |
1 time 54 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Incredible Hulk
|

Superhelten HULK tager revanche på det store lærred.

Videnskabsmanden Bruce Banner (Edward Norton) er på evig jagt efter en modgift, der kan forhindre ham i at forvandle sig til den kolossale kæmpe Hulk og som vil gøre det muligt for ham at leve et nogenlunde normalt liv sammen med Betty Ross (Liv Tyler), som han altid har elsket.

Men han har efterhånden gennemsøgt det meste af jorden uden resultater. Samtidig truer mørke kræfter, som ønsker at misbruge hans grønne alter ego og de vil gøre alt for at opnå deres mål.

Da Bruce Banner vender tilbage, bliver han nådesløst forfulgt af The Abomination – et mareridtsagtigt væsen af ren adrenalin og vrede, hvis kræfter måler sig med Hulks egne.

Han må nu endnu en gang forvandle sig til Hulk for at redde New York fra total udslettelse.

'The Incredible Hulk' inkluderer bl.a. en gæsteoptræden af Robert Downey Jr. i form af Tony Stark - også kendt som Iron Man.

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (773 votes)
4
3

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  Den er mere dynamisk og opfindsom end den ellers så eminente Ang Lees tungt luntende version, dens computerskabte effekter er klart bedre, og i Edward Norton, der er en af sin generations bedst begavede skuespillere, har den en mere karismatisk aktør i rollen som Bruce Banner (Ebbe Iversen). ()

 • BT

  Historien er på plads. OG skuespillerne er i top. Men alligevel lykkes det heller ikke denne gang for Hollywood at transformere Marvels tegneseriesuperhelt til det store lærred (Henning Høeg). ()

 • Ekstra Bladet

  Er man til bål og brand, vil man givetvis kunne få en lille fornøjelse ud af 'The Incredible Hulk' (Henrik Queitsch). ()

 • Jyllands-Posten

  Synes man, det er spændende at se folk løbe stakåndet omkring med tunge våben og en masse ting blive smadret, [...] kan den formentlig gå an til en drengeaften i byen (Jakob Levinsen). ()

 • Politiken

  ... Uendelig meget mindre interessant end dengang bodybuilderen Lou Ferrigno gav Hulk-figuren et regulært anstrøg af Frankenstein. Hulk savner bogstavelig talt menneskelighed (Kim Skotte). ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Søsuser/807738

Jeg elsker hulk han så sjov

Ganzack

Det er svært at sige hvorfor netop Hulk karakteren skulle vise sig at være så svær, at lave en hæderlig solo filmatisering ud af. Ang Lee gjorde et meget interesant, men i mine øjne mislykket forsøg i 2003. Denne film fra 2008 fikser nogle af problemerne jeg havde med den film, men andre dukker op i stedet. Denne film henter i høj grad dramatisk strukturel -og æstetisk inspiration fra "The Incredible Hulk" tv serien(og deler endda navn med samme). Filmen har dog visse tonemæssige problemer, der gør at den ikke har samme jernfaste greb om stil, som sin "søskendefilm" Iron Man. Edward Norton er en fin Bruce Banner, men han spiller rollen en anelse for tortureret og overdramatisk. Netop problemet fra Ang Lees udgave. Dette ville være fint hvis filmen gik efter en mere dramatisk tone, men Liv Tyler, William Hurt, Tim Roth og især Tim Blake Nelson er lidt mere afslappede i deres præstationer, hvilket gør at Norton står en anelse alene, og ligner en der prøver alt for hårdt på at hæve kildematerialet. Ligeledes er actionsekvenserne ganske veludførte og underholdende, men passer igen dårligt sammen med de tungere dramatiske scener. Jeg er med på at Bruce Banner er en tortureret sjæl, men filmen som helhed understøtter bare ikke dette karakterdrama, og derfor bliver Banner/Norton som karakter fanget i hans egen film. Således er filmen en anelse tonedøv og tematisk forvirret, men ikke desto mindre er den velproduceret og den afsluttende kamp imellem Hulk og the abomination er medrivende nok til at filmen kan snige sig op på 4 stjerner. Filmen er bestemt et kig værd, men Banner/Hulk karakteren er nødt til at have en stærkere rammesætning for helt at fungere. Good, not great...

Emil

Jeg kan rigtig godt lide den her film, jeg elsker at se at Bruce Banner arbejder på at slippe af med Hulk. Og Edward Norton spiller Bruce Banner rigtig godt. Og det er mega fedt når han er hulk, det er rigtig fed action. Men Hulk ser ikke så godt ud, jeg kan meget bedre lide avengers versionen af hulk.

Jakob P.

The Incredible Hulk får 5 stjerner af Anmelderen *****

Det er faktisk ikke ret længe siden at jeg så denne her film sidst, den blev nemlig sendt i fjernsynet, og der nåede jeg ikke at se den færdig. Så jeg tænkte jeg hellere måtte få den set, igen på dvd, fordi jeg har den nemlig selv på dvd. Jeg glædede mig til at se den igen, det er en rigtig fed film, og der er godt gang i actionscenerne i The Incredible Hulk. Jeg er imponeret over så godt at Liv Tyler spiller i denne her film, selv om hun egentlig ikke har den store rolle i selve filmen. Der er helt sikkert også en rigtig god præstation fra Edward Norton, som spiller suverænt godt som Hulks menneskelige alter ego Bruce Banner. Jeg er i hvert fald godt underholdt, hver gang jeg ser denne her film, og jeg elsker den scene med taxakørslen gennem New Yorks gader i højt tempo.

Bruce Banner (Edward Norton) lever en stille og rolig tilværelse i Brazilien, hvor han arbejder som altmuligmand på en sodavandsfabrik, samtidig med han leder efter en kur som kan gøre ham normal igen. Det er længe siden sidst, at han havde et anfald, og forvandlede sig til den utrolige superhelt Hulk. Mens han går stort set og passer sig selv, er der en krigsliderlig general som leder efter ham, og sætter alle kræfter ind på at finde ham, i håb om at han kan misbruge Hulks superkræfter, til at skabe supersoldater. Da et forsøg mislykkedes, og det kraftfulde væsen Abomination skabes, er gaderne i New York ikke sikre længere. Abomination har en styrke som kan måle sig med Hulks styrke, og Hulk sættes ind for at stoppe Abomination og igen skabe fred i New York. Dette går midlertidig ikke stille af sig, og det hele resulterer i en episk tegneserieagtig kamp mellem Abomination som er ren adrenalin og aggressioner, og Hulk som består af ren vrede og en enorm styrke.

Man må sige at effekterne er vildt godt lavet i denne her film, actionscenerne er rigtig flotte og fyldt med adrenalin, og det er rigtig godt lavet når Bruce forvandler sig til Hulk. Historien er rigtig godt fortalt, tempoet i filmen er generelt fint og lige i øjet, og både Edward Norton og Liv Tyler spiller rigtig godt. Så skuepillet er helt sikkert vældig godt. The Incredible Hulk er en af de film, hvor jeg som tilskuer stort set ikke savner noget, eller mangler noget for den sags skyld. Der er ikke nogen ting som jeg synes er dårlig lavet, eller som godt kunne have været bedre, og en detalje som er værd at bemærke er at den oprindelige Hulk fra serierne om Hulk, har en lille birolle i filmen som sikkerhedsvagt. Det suveræne og fede ved Hulk er, at du kan ikke skyde ham eller sprænge ham i luften, for det er hans krop alt for stærk til. The Incredible Hulk er en rigtig fed superhelte historie, en fed actionfilm, og den fortjener fuldt ud sine 5 stjerner!!!

Lars Michael

Men det skal ikke tag fra at filmen er super god så jeg næste tror at filmen er bedre en den første.

Jacob

Den grønne kæmpe har ikke bare måttet kæmpe mod alverdens skurke, men har også måttet bevise han kunne blive en publikums-magnet. Jeg synes først og fremmest den seneste udgave her fik en alt for hård medfart, og Edward Norton er fuldstændig taget ud af tegneserierne som Dr. Bruce Banner. Desværre var han ikke at finde senere i The Avengers, og fremtiden for endnu en solofilm tegner ikke for lyst.

Frank

Dårlig film

Jeff

The Hulk is one of my all-time favourite comic book characters. Can anyone do him justice in a movie?

Wayne

Men stadig ikke på højde med andre Marvel film.

oskaruser/931038

mega fed film. se den. vær at se og godt lavt. men ku det ikke være en anden skuspiller. det kunne være bedre med ryan reynolds

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.