Cookie- og Privatlivspolitik

The Gray Man

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 2 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Gray Man
|

Actionfilmen 'The Gray Man' er baseret på bogen af samme navn fra 2009 af Mark Greaney.

Netflix-filmen omhandler CIA-agenten Court Gentry, også kendt som 'The Gray Man', som bliver tvunget til at gå under jorden, da han afdækker nogen af bureauets mørkeste hemmeligheder.

Pludselig bliver hans tidligere makker, Lloyd Hansen, og flere andre internationale lejemordere sendt efter ham, og det bliver nu en kamp om liv og død for den erfarne agent.

Court Gentry spilles af Ryan Gosling, og hans modstander Lloyd Hansen spilles af Chris Evans, og filmens instrueres af Anthony Russo og Joe Russo, som tidligere har stået bag to Captain America-film, samt to Avengers-film.

Castet bestar derudover af både Ana de Armas, Regé-Jean Page og Billy Bob Thornton.

Bag filmen står de succesfulde brødre Anthony og Joe Russo, der bl.a. har instrueret Capatin America: The Winter Soldier og Avengers: Endgame.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (5 votes)
4
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nick

Baseret på Mark Greaneys novelle af samme navn, handler filmen om CIA black ops-agenten ‘Sierra Six’ (Ryan Gosling), også kendt som ‘The Gray Man’ af dem der bevæger sig i skyggerne. Han er en af bureauets bedste snigmordere, som bliver tvunget til at gå under jorden, da han under en mission afdækker mørke hemmeligheder om korruption, indenfor bureauets fire vægge. Lloyd Hansen (Chris Evans), er en psykopatisk tidligere kollega, der sætter en dusør på hans hoved, og pludselig er internationale lejemordere efter ham. Med hjælp fra CIA-agenten, Dani Miranda (Ana de Armas), er de nu i en kamp om liv og død.

Instrueret af ‘Russo-brødrene’ - Kendt for deres instruering af Marvel-filmene ‘Captain America: The Winter Soldier Soldier & Civil War’ samt ‘Avengers’-filmene - har de forsøgt at skabe en action-thriller om en snigmorder på flugt, der slår ihjel lige så let som at klø sig i nakken, uden at blinke. Desværre bliver det spoleret af knap så gode replikker, upassende tone og en hovedkarakter der har lige så meget emotionel dybde, som min hoveddør.

Gosling, der normalt funger perfekt rollen som en hård banan med emotionel dybde og et hjerte af guld, virker følelsesmæssigt distant, ligeglad og uberørt. Hvilket gjorde ham ret svær at connecte med og være interesseret i, når alt der bliver kastet efter ham bliver ramt af et stoneface, og en kæk replik.

Med den emotionelle investering af vor helt smidt på porten, er filmen så overhovedet noget ved? Mjaaa…

Filmen kører rimelig meget i automatgear, med et plot der er lige til at se igennem, men… Hvor filmen alligevel kan noget, er i dens action. Velkoreograferet kampscener, skudt i dejlige wide-angle (så man faktisk kan se hvad der sker). Filmen er også rar at se på. Med et farvefilter som falder godt i øjnene, og kameravinkler og -bevægelser der er spændene og føltes inspirerede.

Kan man slå sin hjerne fra og nyde flotte, velskudte action-scener med nogle sjove øjeblikke, så er The Gray Man en fin omgang underholdning i fjerneren.

BT

Dyreste Netflix-film med store stjerner og masser af eksplosiv action, men med et ordinært plot og temmelig endimensionelle karakterer...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.