Cookie- og Privatlivspolitik

Avengers: Endgame

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en dramatisk og actionpræget grundstemning og foregår i en urealistisk verden med superhelte- og science fiction-elementer. Den indeholder en lang række voldsomme scener med drabelige kampe og figurer, der slås ihjel eller trues med at blive slået ihjel på voldsom og brutal vis. Filmen dvæler desuden i passager ved sorg over at miste sine nærmeste. Da filmen imidlertid foregår i et urealistisk superhelte-univers, ikke indeholder blodigt udpenslede voldsscener, og i øvrigt ofte er præget af en humoristisk forløsning af dramatiske situationer, vurderes det, at den kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
24.04.2019
| |
3 timer 1 minut (ekskl. reklamer og trailers)
|
Avengers: Endgame
|
Versioner: se alle
3D, 2D, IMAX 3D, 3D 4DX, Level 7 - 2D, Babybio - 2D, Seniorbio - 2D
|

Superheltefilmen 'Avengers: Endgame' (Avengers 4) er det fjerde og sidste kapitel i serien med de oprindelige superhelte som Iron Man, Hulk, Thor, Black Widow, Hawkeye og Captain America. 

Handlingen tager udgangspunkt i de forfærdelige hændelser i forgængeren, Avengers: Infinity War, hvor den mægtige Thanos samlede alle Evighedssten og med et fingerknips udryddede halvdelen af alt liv i universet.

Knækket og med dårlige odds må de resterende helte samles en gang for alle til et endeligt og episk opgør.

'Avengers: Endgame' er kulminationen på nu 22 film i Marvels filmiske univers, der startede med Iron Man i 2008, og har budt på talrige succeser som Guardians of the Galaxy og Black Panther.

Filmens imponerende rollebesætning tæller adskillige skuespillere fra de tidligere film, men mest prominente er selvfølgelig Robert Downey Jr., Chris Evans, Scarlett Johansson, Chris Hemsworth og Mark Ruffalo i deres ikoniske roller. (Copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1426 votes)
5.4
4.4

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "Det er virkelig en fornøjelse, der er tale om, og den bliver kun større, hvis man har set alle Avengers-film og endnu større, hvis man har set samtlige Marvel-film." (Thomas Brunstrøm)

 • Ekstra Bladet

  "Hardcore-fans vil sandsynligvis elske løjerne betingelsesløst, men har man et mere moderat forhold til universet (eller rettere sagt universerne) kunne man nok overveje, om man ikke kunne bruge de tre timer på noget andet." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "Det er ikke lige så vildt og chokerende som 'Infinity War', men det er eddersmadreme godt fulgt op." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "På den måde er 'Avengers: Endgame' den ultimative superheltefilm [...] og [man] finder sig som publikum både underholdt og rørt hele vejen igennem." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Historiens største sammenrend af superhelte overlever på ironien og det gode skuespil i det overgearede udstyrsstykke 'Avengers: Endgame'." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Søsuser/807738

Den bedste marvel film og den bedste superhelte film

Mads

Episk, sjov, spændende og vigtigst rørende.
Filmen er har en fantastisk gennemgående historie, og måden de får skubbet historierne sammen. Fed måde at bruge tidsrejse på.

Mads

Lina

JEG ELSKER DENNE FILM. Seriøst bedste film. Alt ved den, elsker jeg virkelig. Den er virkelig det værd at se!

Mohammed

Bedste film nogensinde

Adam Damkjer

Sjov popcorn film... men det er så også alt den er. Helt klart et event i sig selv men det så alt filmen har at byde på.

Casper

Super god film, elsker alt ved den!

Nicolai

Er du da sindsvag hvor behøvede den her film ikke vare 3 timer lang. Derudover formår filmen også at gøre Thanos langt mindre interessant end Infinity Way, og faktisk nærmest ødelægger det den forrige film havde bygget op. Samtidig er det tredje akt gigantisk, men meget uoverskueligt. Endgame falder ned i midten af ranglisten over MCU-film for mig

Carl

det her er fandme den bedste, sørgeligste og sejeste film jeg har set. det her er et mesterværk og vil blive husket som den bedste film i verden.

TwoAngel

Jeg synes den film er alt for lang, faktisk faldt jeg i søvn til den førend filmen var færdig. Avengers universet sluttede for mig for en film eller to siden, tænkte jeg ville give den en chance..... Historien er udemærket og tankerne bag det der sker. Den er simpelthen bare for lang.

Olsen20

Du vil ikke fortryde at tage ind og se den, og den fortjener den gode lyd og det gode billede i biffen, så man får effekterne rigtigt ind under huden

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.