Cookie- og Privatlivspolitik

Captain America: The Winter Soldier

Tilladt for børn over 11 år
Filmen rummer intens action i højt tempo med mange hårde slagsmål, eksplosioner og nedskydninger. Ligeledes forekommer der voldsomme trafikuheld og personer som påkøres. Der dvæles imidlertid ikke ved lemlæstelser og hovedpersonerne overlever uden alvorlige kvæstelser. Samtidig er der tale om en superheltefilm, som tydeligt foregår i et urealistisk univers. Filmen vurderes derfor kun at ville kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
26.03.2014
| |
2 timer 16 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Captain America: The Winter Soldier
|
Versioner: se alle
3D, 2D
|

Filmen 'Captain America: The Winter Soldier' handler om Steve Rogers, der også er kendt som Captain America.

Efter at være blevet frosset ned siden sin deltagelse i Anden Verdenskrig, og  efterfølgende at have reddet New York City fra en invasion fra rummet, forsøger Steve Rogers at vænne sig til sin rolle i den moderne verden.

Men helten må igen finde dragten med Stars and Stripes frem. En kollega fra S.H.I.E.L.D. bliver nemlig angrebet, og Steve trækkes ind i et plot, der i sidste ende kan betyde en  altoverskyggende trussel mod hele verden.

Captain America slår sig sammen med Black Widow fra The Avengers og en ny allieret, The Falcon, for at komme til bunds i den djævelske sammensværgelse. Hvor den første Captain America-film brugte en del krudt på at vise den heltemodige amerikaners oprindelseshistorie, kan efterfølgeren springe direkte til handlingen.

Blandt de nye karakterer i filmens lineup finder vi The Falcoln, spillet af Anthony Mackie (The Hurt Locker), og så er der jo The Winter Soldier - en nærmest overvindelig kampmaskine, der i dén grad giver Steve Rogers sved på panden.

Hvordan superhelten klarer sig, må du se ’Captain America: The Winter Soldier’ for at finde ud af. Chris Evans spiller igen titelkarakteren, og han får selskab af Scarlett Johansson fra ’The Avengers’ (2012).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (663 votes)
4.9
3.8

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Mange af enkeltdelene i 'Captain America: The Winter Soldier' fungerer altså fint, men sat sammen bliver de i den lange ende til et udmattende overbud af effekter." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "[...] drønspændende action med både hjerne, hjerte og stil." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "[...] lavet med netop det glimt i øjet, der paradoksalt nok gør, at man kan tage den alvorligt." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "Kan du acceptere at hvad som helst kan ske i superheltenes univers? Og at det ikke ville være Marvels univers hvis det for alvor gav mening. Så er Klub Marvel lige noget for dig." (Per Juul Carlsen)

 • Politiken

  "[...] et manus i perfekt balance mellem enfoldig moral, politisk paranoia og det tordnende smæk for skillingen, som bør nydes i 3D og bedst mulig stereo." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "Guderne skal vide, at disse kostbare film er trivielle, men i sin genre og på sin egen præmis, er denne toer nu ganske vellykket." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Søsuser/807738

God Captain America film

John

Synes filmen var god da jeg første gang så den tilbage i 2014. Blev nød til at gense den igen for at forberede mig til den nye spinoff Falcon and the winter soldier for at huske tilbage til den første gang vi mødte Bucky og hvor meget hans karakter har udviklet sig lige siden.

mortenuser/634134

Det er en rigtig marvel film på godt og ondt, og det mener jeg mest positivt. Når man lige lærer at forstå formatet, og husker at det er tegneserie på film, så er man super godt underholdt!

Morten

Line Fallesen Nielse

Captain America er langt fra min ynglings superhelt men jeg var faktisk rigtig vild med denne film

maurizio

fantastic movie

Stefan

Zola's algorithm er også en fantastisk ting at tage med, bare ærgerligt at man ikke ser mere til den efter eksplosionen.

Der er en fed reference til Doctor Strange, efter Falcon, Black Widow og Steve fanger Hydras ene agent, og han nævner Stephen Strange som et af Hydras mål. Jeg håber vi kommer til at høre lidt om Hydra i Doctor Strange af den grund.

Stefan

Winter Soldier er Marvel's bedste film indtil videre. Nu må vi så se hvad Civil War byder på, men der er tilpas med action og drama, den eneste skuffelse er hvor let det er at sænke de tre helicarriers.
Genialt skuespil af især Robert Redford, som den iskolde S.H.I.E.L.D.-leder.

Frederik

Virkelig spændene film med masser af fede effekter!

Wayne

Alle fans af superhelte.

Kom med din personlige liste - læs min blog, her på Kino;
http://www.kino.dk/blogs/2016/05/mine-yndlings-superheltefilm#

Emil

Rigtig fed spion, thriller film, action' er helt i top.

Det her er den rigtig Captain America film! En af marvels bedste solo film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.