Cookie- og Privatlivspolitik

Meet The Fockers

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
04.02.2005
| |
1 time 56 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Meet The Fockers
|

Med en pensioneret CIA-agent og specialist i forhørsmetoder som kommende svigerfar, var det svært nok for Greg Focker overhovedet at få lov at gifte sig med sin forlovede, Pam. Men Pams far, kontrol-freaken Jack Byrnes, gav sig til sidst og nu er det tid til at svigerforældrene mødes for første gang.

Ovenpå Gregs første rædselsweekend hos familien Byrnes, burde de værste knaster være høvlet ned, men det viser sig, at hans egne forældre, Bernie og Roz Focker er Jack og Dina Byrnes totale modsætninger med deres hyper-afslappede instilling til tilværelsen.

Og stakkels Greg og Pams kamp for at få svigerforældrene bragt sammen synes mere og mere håbløs efterhånden som katastroferne indtræffer.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (32 votes)
3.9
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Biancha

den er lige så god som den første film

Line FS

Fin nok sjov film. Men ikke hylende morsom. Man griner da en gang imellem, men filmen er ikke så sjov at man ikke kan holde latteren tilbage. Det synes jeg er lidt ærgerlig så det er sådan lidt medium sjov..

Lars Michael

Super god super sjov, kommer ved siden af den første.

Jeff

De Niro is just not funny. Try as he might, he can’t do comedy. Give it up man!

S. Rico

Det måtte jo ske, at den enorme succes fra Meet The Parents skulle have en opfølger. Genialt med Barbra Streisand som svigermor. Som helhed er filmen dog ikke nær så sjov som den første.

Wayne

Fortsættelse hos Greg Fockers forældre. Pinligt og sjovt, men knap så overbevisende.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.