Cookie- og Privatlivspolitik

Happy Feet 2

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
25.12.2011
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Happy Feet 2
|

Animationsfilmen 'Happy Feet 2' er efterfølgeren til pingvin-filmen fra 2006.

Mesterstepperen Mumble har et problem: Hans lille søn Erik lider af danseskræk. Af angst for at danse løber Erik væk og møder The Mighty Sven, en pingvin, som kan flyve!

Mumle har ikke en chance for at konkurrere med dette karismatiske nye forbillede. Men tingene bliver værre, da verden rystes af magtfulde kræfter.

Da Mumble samler alle pingvin-nationer og alle mulige fantastiske skabninger – fra bittesmå krebsdyr til gigantiske søelefanter - for at bringe verden tilbage på ret køl, indser Erik imidlertid sin fars mod.

'Happy Feet 2' er ligesom etteren instrueret af George Miller, der vandt en Oscar for bedste animationsfilm 2006.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (104 votes)
4.8
3.5

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'Happy Feet 2' i 3D er sindssygt flot animeret, men man bliver ligeglad med detaljerne i snefnugget, når hovedhistorien fyres af i alle mulige og umulige retninger." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Således er scenerne flotte. 3D-effektev er effektiv. Og animationen er imponerende. Men alt dette nytter ikke meget, når historien er hullet og etterens uimodståelige charme er så godt som forduftet." (Birgitte Grue)

 • Jyllands-Posten

  "Historien bliver aldrig særligt påtrængende, og sidehistorierne virker påklistrede og strøet ud over filmen med så træg en hånd, at et børnepublikum må forventes at have glemt både hvem, hvordan og hvorfor." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Fortællerytme, menneskekundskab og naturtro scenografi gør det (...) til animationsunderholdning for hele familien (minus de mindste) i klasse med ’Bambi’, ’Løvernes konge’ og ’Find Nemo’." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "'Happy Feet 2' er både til piger og drenge, men der er mest til de yngste og deres forældre, som kender alle sangene." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nadineuser/13852

Det skal lige siges jeg så den på engelsk, men det ville give mere mening at kommentere her, eftersom det er her min anmeldelse på traileren befinder sig.

Er ked af at sige det, fantastisk familie film - og jeg ved min kæreste vil elske den fordi der indgår så meget Queen.

Men der udover vil jeg holde mig til det før nævnte "Nogen gange skal man altså stoppe når legen er god eller også skal man skrive en virkelig god forsættelse."

Historien er sød, lærerig overfor børn men derudover synes jeg virkelig den mangler noget fylde. Kan eksempelvis ikke forstå hvorfor Muble/Mumle stadig ikke ligner en voksen pingvin men en teenager - hvorefter de så pointer at hvis man har dyn at man ikke kan svømme. Umh hvordan kan han så.

Jeg ved godt at når det handler om tegnefilm til børn behøves det ikke være så præcise og realistiske men hvorfor netop ikke! Hvis vi gerne vil lære dem pointer hvorfor så ikke gøre det korrekt fra starten.

Tre stjerne for god musik og en sød historie.

Katrine

Det er en rigtig sød og god film. :)

Asta Fischer

Sød film

Pia Hvenegaarduser/708071

Sød og varm familiefilm. Jeg synes historien er rørende og forudsigelig, præcis hvad jeg forventede ;o)

Hanneuser/740115

Skal ind og se den i morgen.
Har hørt, at 3D effekterne er rigtig fine.

Evauser/224748

Dejlig film. Nasir 8 år og jeg 61år er begge helt vilde med den. Sjov, filosofisk, humoristisk og sikke en masse dejlig musik.

MVN90

Helt fantastisk fængende og rørende historie. Jeg blev fuldstændig opslugt af henholdsvis historien og de super flotte effekter gennem hele filmen. Super flotte detaljer, ikke mindst hos menneskene! Wauw :)
Og så er det jo kun fantastisk med al den musik, sang og dans. Helt fantastisk dejlig film :)

Anne-Sophieuser/616795

Jeg glæder mig til at se traileren. Bare nr. 2 er lige så god som 1'eren. ^^

Antonuser/946694

her er 2 trailere jeg fandt på youtube. de er godt nok på engelsk:
http://www.youtube.com/watch?v=jd0OF2R2t0M
http://www.youtube.com/watch?v=twYq5QkNPKw

oskaruser/931038

1,eren er dårlig. så kan 2,eren kun blive dårlig

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.